Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-04, 11:20 PM   #1
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
[NEWS]CAPCOM 3隻平價遊戲 (買唔到BIO4體驗版既可以入來~)

【NEWS】カプコン、「バイオハザード」シリーズのセット商品を12月に発売(2ちゃんねる)
http://s03.2log.net/home/syoboon1/
Posted by ヽ(゚ω。)ノ◆SYOBONN1Vw 04/10/26 20:47

GC
・バイオハザード0+バイオハザード+バイオハザード4体験版
12月22日発売
4980円

PS2
・鬼武者+鬼武者2+鬼武者3
12月22日発売
7300円

・GTA3
12月16日発売
2800円

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-04, 11:35 PM   #2
葉月健
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
BIO平到咁
雖然有都有D想買

舊 10-26-04, 11:37 PM   #3
波子
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDABCman2009
一次過擁有哂鬼武者呀,想買
波子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-04, 11:44 PM   #4
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
即係BH0 加BH Remake 加BH4 體驗版都係4980 日圓?
係又買得過...
我仲未有BH Remake...
唔知隻體驗版會唔會係之前Fami 果隻...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 12:04 AM   #5
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
PS2
鬼武者+鬼武者2+鬼武者3
12月22日
7300L

幾抵咁喎,不過我有鬼武者2.....
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 12:23 AM   #6
Hunter

BH0 + BH remake + BH 4 demo
竟然都係4980yen

不過我對隻bh0 無興趣, 買唔買好呢?

香港d game鋪會唔會入架?
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 12:26 AM   #7
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
capcom會唔會又出box set呃返一筆哩

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 12:34 AM   #8
beerman
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
出硬啦!
GC Bio Series
3週年限定版~

舊 10-27-04, 12:56 AM   #9
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
12月入GC係時候~~!

舊 10-27-04, 12:59 AM   #10
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
說真的
就是平價版的gta3也有收藏價值....

今日見到日版driver3...竟要450大洋
簡直搶錢.....
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 01:57 AM   #11
鬼怪
Game Master
(=´∇`=)にゃん

PSN  IDThe_Yasu
前排先放左隻鬼一出去 ~ 而家入3合1 好似好傻仔咁.....

黄公覆!生涯現役じゃぁぁぁぁあああああーーー(ノ ゜Д゜)ノ ヤライデカ
鬼怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 02:34 AM   #12
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
都就出bio4等多幾個月,晒錢買多套bio 0同remake撞鬼咩

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 02:39 AM   #13
DQGUNDAM

Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: 吉吉阿弟仔
一次過擁有哂鬼武者呀,想買
me too

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 02:54 AM   #14
金鳳凰
Junior Member
FOREVER

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: DQGUNDAM
me too
如果個盒只係一個DVD盒SIZE我都想, SAVE了2個位~
金鳳凰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 07:19 AM   #15
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
我有 Biohazard 0 架啦喎
咁我買唔買好呢 ? a

咪住,o個 SET 野有冇 Memory Card 跟先 ? (Biohazard 0 & Bio Hazard) |||

此篇文章於 10-27-04 07:21 AM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 07:51 AM   #16
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
平比你仲想要double save卡
不過有就真是抵到笑

引用:
作者: Marco
我有 Biohazard 0 架啦喎
咁我買唔買好呢 ? a
咪住,o個 SET 野有冇 Memory Card 跟先 ? (Biohazard 0 & Bio Hazard) |||
可惜我GC BIO系列全部有,係差隻3未買~不然我都想要

隻鬼武者,我都無入手的理由
鬼一我有XB版...平靚正....$90
鬼三出時就買了.....
隻鬼二我無...但問FD借了來玩...已爆...
感覺是鬼系中的垃圾...可以無視.....

幾時出GC/PS2 VJ1+2平價版

舊 10-27-04, 08:56 AM   #17
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
死....
我bio remake,0都有....
鬼1,2,3又有...
平野都係無福消受....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 09:26 AM   #18
manpower893
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
7300円大約幾錢到架?...我想一次過買鬼冇者呀..但我見鬼3都係$200...鬼2$100都唔洗...
manpower893 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 09:26 AM   #19
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: KTN
幾時出GC/PS2 VJ1+2平價版

嘩… 第一版都未出咁快就唸平價版~~~~ 哈哈
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 09:27 AM   #20
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: manpower893
7300搕j約幾錢到架?...我想一次過買鬼冇者呀..但我見鬼3都係$200...鬼2$100都唔洗...

我唸香港賣大約400蚊啦… 平就應該平少少,睇下佢咩packing啦,如果正的話都會買…
反正我淨係有鬼3…
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 09:28 AM   #21
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

鬼武者都唔齊既,
因為冇無賴傳~
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 09:44 AM   #22
川村亞紀
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 啤梨王子
死....
我bio remake,0都有....
鬼1,2,3又有...
平野都係無福消受....
x2.......

始終一句,今天的因,明天的果。好自為之。
祝褔你
真的.
川村亞紀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 10:01 AM   #23
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 吉村小音郎
說真的
就是平價版的gta3也有收藏價值....

今日見到日版driver3...竟要450大洋
簡直搶錢.....
但 Driver 3 出面評價很差的說喎~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 06:21 PM   #24
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 基路亞
唔知隻體驗版會唔會係之前Fami 果隻...
好大機會係
上次係FAMI買書送,今次係CAPCOM買game送

引用:
作者: 川村亞紀
x2.......
x3...+上我已經有埋Bio4體驗版...
無賴傳基本上可以無視

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-04, 07:39 PM   #25
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
要買ge都買哂@@
仲可以點@@"