Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-15, 09:20 PM   #2626
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
你明白點解想棄機啦
另外可以留意下面紅色字
人地抽咩唔會影響我點玩隻GAME既...
正如我打份牛工搵皮幾 人地唔使做咁搵幾皮 都唔恨得咁多

不過為左精神健康永久踢佢出GROUP算啦 XDDDD

舊 11-21-15, 09:53 PM   #2627
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: JMi 查看文章

你最後個句

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 09:55 PM   #2628
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:

我只能用好閃來形容XD
BTW我已經諗到每次有新卡果陣出自動退群24小時避開左第一次打擊先
如果24小時都避唔晒就再加上去, 技術性撤退

舊 11-21-15, 10:00 PM   #2629
JMi

引用:
我只能用好閃來形容XD
BTW我已經諗到每次有新卡果陣出自動退群24小時避開左第一次打擊先
如果24小時都避唔晒就再加上去, 技術性撤退
每次有新咭就踢佢出GROUP就大家都唔洗被閃喎 XDDDDD

其實呢度同CC都無乜所謂 都無課金... 歡迎抽PAD閃我 lol

舊 11-21-15, 10:01 PM   #2630
AkaIITO
Game Master

引用:
每次有新咭就踢佢出GROUP就大家都唔洗被閃喎 XDDDDD

其實呢度同CC都無乜所謂 都無課金... 歡迎抽PAD閃我 lol
冇玩PAD

舊 11-21-15, 10:04 PM   #2631
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:

3隻都輕課

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 11-21-15, 10:05 PM   #2632
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
3隻都輕課
呢句超得戚
明顯有潛台詞

舊 11-22-15, 12:08 AM   #2633
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
This game is...

最近十抽

sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 01:14 AM   #2634
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
呢句超得戚
明顯有潛台詞
咩潛台詞

舊 11-22-15, 02:44 AM   #2635
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
7次十連冇張SSR,還番上次2SSR條數啦

等12月轉pickup再課過

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:25 AM   #2636
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
一隊有兩隻ssr d分真係易打好多....master中段甩到呀媽都唔諗得都有53萬......
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:50 AM   #2637
JMi

引用:
作者: J+1 查看文章
一隊有兩隻ssr d分真係易打好多....master中段甩到呀媽都唔諗得都有53萬......
由手機版發出
你有兩隻黃SSR???

舊 11-22-15, 02:03 PM   #2638
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
你有兩隻黃SSR???
咪就係得巨人同細妹....攪到而家打其他色歌都好似用黃隊仲好打分

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 02:05 PM   #2639
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咪就係得巨人同細妹....攪到而家打其他色歌都好似用黃隊仲好打分
正常 我藍全隊sr先勉強同紅隊打藍歌差唔多分

舊 11-22-15, 03:07 PM   #2640
J+1
望過黎呀!!!!!!

用錯打分隊差d中途閉店
排分暫時上到2萬1...應該呢個分4萬內都安全吧

由手機版發出
舊 11-22-15, 08:01 PM   #2641
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
磨左54回終於得左
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 09:32 PM   #2642
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
用錯打分隊差d中途閉店
排分暫時上到2萬1...應該呢個分4萬內都安全吧

由手機版發出
4萬未必穩, 之前個event我由3千中排名位跌到最尾5千零50, 一日大概跌100位, 去到後幾日跌得仲甘

下位排名跌得仲快 60萬以上應該可以穩4萬

--------------------

終於的起心肝特訓晒d n卡, 賣晒之後好多位

此篇文章於 11-22-15 09:41 PM 被 DigIKo 編輯。
DigIKo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 07:18 AM   #2643
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
留意今次ev得6日.....比之前兩次少兩日..........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 09:05 AM   #2644
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: DigIKo 查看文章
4萬未必穩, 之前個event我由3千中排名位跌到最尾5千零50, 一日大概跌100位, 去到後幾日跌得仲甘

下位排名跌得仲快 60萬以上應該可以穩4萬

--------------------

終於的起心肝特訓晒d n卡, 賣晒之後好多位
D獎杯有冇實際用途

舊 11-23-15, 09:08 AM   #2645
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
D獎杯有冇實際用途
得個擺字

舊 11-23-15, 09:11 AM   #2646
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
D獎杯有冇實際用途
石油王之証
由手機版發出
舊 11-23-15, 09:14 AM   #2647
JMi

引用:
D獎杯有冇實際用途
金盃型過抽ssr喎 XD

舊 11-23-15, 09:35 AM   #2648
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
石油王之証
由手機版發出
都未駛去到石油王境界既
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 09:49 AM   #2649
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
金盃型過抽ssr喎 XD
問題仲有幾多人有去人哋事務所比like
由手機版發出
舊 11-23-15, 09:56 AM   #2650
AkaIITO
Game Master

引用:
問題仲有幾多人有去人哋事務所比like
由手機版發出
1個星期應該都有1,2個

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:39 AM

手機版 | APP版