Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-20-17, 02:06 PM   #4976
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
專用retro 機...
對住SE
成套 FF, DQ, 聖劍,浪漫隊落去都唔出奇

移植慳水慳力
又多人Buy
如果肯Full remake,,
呢D應該爆sales
新月 目前離線  
舊 03-20-17, 02:07 PM   #4977
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 新月 查看文章
移植慳水慳力

又多人Buy

如果肯Full remake,,

呢D應該爆sales

iOS 差不多有齊,仲嚟...

Sent from my iPhone using Gaforum
Hello MiMi 目前離線  
舊 03-20-17, 02:07 PM   #4978
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: patran 查看文章
https://youtu.be/igelELrGHLw

個HYBIRD COVER幾好使咁
她嘆開個下, 好尿片...

舊 03-20-17, 02:08 PM   #4979
patran
Junior Member

註冊日期: Mar 2017
引用:
作者: 野良猫 查看文章
反而想要個菇套
我果個都封左好多塵
patran 目前離線  
舊 03-20-17, 02:09 PM   #4980
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
http://imgur.com/a/OyLBy

真係有人鋸JC GRIP

信長 目前離線  
舊 03-20-17, 02:34 PM   #4981
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: patran 查看文章
https://youtu.be/igelELrGHLw

個HYBIRD COVER幾好使咁
日日返屋企都入dock....點日日拆..

舊 03-20-17, 02:54 PM   #4982
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
iOS 差不多有齊,仲嚟...

Sent from my iPhone using Gaforum

同時呢類game 始終有physical button先好玩 ..
12號四分衛 目前離線  
舊 03-20-17, 03:09 PM   #4983
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
剷上去吧
打通了

佢話一個客佢留半個鐘比佢CHECK問題,所以其實一日都唔係做到好多個

而家問題係點拎個盒返工 我諗起CUT唔到有線潮文
fortel 目前離線  
舊 03-20-17, 03:10 PM   #4984
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章

同時呢類game 始終有physical button先好玩 ..

That's why 我有買到iOS 手制

Hello MiMi 目前離線  
舊 03-20-17, 03:34 PM   #4985
patran

註冊日期: Mar 2017
引用:
作者: 忍者 查看文章
日日返屋企都入dock....點日日拆..
如果咁應該唔啱駛
patran 目前離線  
舊 03-20-17, 07:18 PM   #4986
rayho
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
而家可以$3000左右連1game出機嗎?

Origin ID : sleeperho
rayho 目前離線  
舊 03-20-17, 07:21 PM   #4987
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: mouseccy 查看文章
我有用黎玩呀
玩左2粒鍾都冇出過問題
其實你唔講, 我都唔知上係會直接趺落去
X2 無事
隻嘢幾好玩,可惜puyo我完全唔識玩,慳返

zeven7 目前離線  
舊 03-20-17, 07:30 PM   #4988
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: rayho 查看文章
而家可以$3000左右連1game出機嗎?
原來 灣仔188 已經可以 $2340 + 原價 Zelda + 1,2 game
便可以立即拎機有現貨 !
但是本人還是未擁有。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 03-20-17 09:43 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線  
舊 03-20-17, 09:16 PM   #4989
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
請問下買尿袋同 USB-A > USB-C線 用有冇特別規格或要留意?

以前用開 10400mAh 紙箱人 2.1A 會唔會夠力推?
i want know too

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線  
舊 03-20-17, 09:31 PM   #4990
alexlau2014

註冊日期: Dec 2014
係咪好多人其實唔係話好想買d骨,但係又忍唔到出左機,然後又同自己講原來都有d想買d骨架。

alexlau2014 目前離線  
舊 03-20-17, 09:44 PM   #4991
新月
Game Master

引用:
作者: alexlau2014 查看文章
係咪好多人其實唔係話好想買d骨,但係又忍唔到出左機,然後又同自己講原來都有d想買d骨架。

理得人咁多呀,自我催眠又好,乜都好啦
人地要比錢,你都無辨法
新月 目前離線  
舊 03-20-17, 09:46 PM   #4992
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: alexlau2014 查看文章

本身想玩薩意達, 試埋1 2, 跟住到拎機時候忍唔住入埋炸彈人同Just Dance 俾女朋友玩
半人馬-RigiL- 目前離線  
舊 03-20-17, 10:01 PM   #4993
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
請問下買尿袋同 USB-A > USB-C線 用有冇特別規格或要留意?

以前用開 10400mAh 紙箱人 2.1A 會唔會夠力推?
我試過,
舊款紙箱人10400mAh+Silvertec USB typeC線.
sleep mode時緩緩叉到, 2min 1%左右...
邊玩邊叉 (70%brightness)時, 叉到但追唔切. 電量緩緩下降...

我又試過用surface 3 原裝火牛2.5A
就夠力邊玩邊叉...
MO 目前離線  
舊 03-20-17, 10:22 PM   #4994
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: zeven7 查看文章
去咗直接買買座買game盒,好平...
大大請問邊度買同幾錢
wailala19 目前離線  
舊 03-20-17, 10:43 PM   #4995
新月
Game Master

引用:
作者: wailala19 查看文章
大大請問邊度買同幾錢
直接買咪係褔華街,好大個招牌
米舖隔離
新月 目前離線  
舊 03-20-17, 11:14 PM   #4996
alien1020hk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2017
初初見到港任網頭話有預訂,我都以為好似買蘋果電話咁網上預訂
點知最後變左game鋪預定,但覺得game鋪唔老實 驚收左訂唔比貨 賣哂街客先,所以無訂到

之後日日睇住港任網,一見到hmv有預定 放工即跑去訂
雖然個價錢係貴左2百幾蚊 ($3380 紅藍機 1-2 加薩爾達)
但可以3月3日正日拎到機玩 都叫可以接受
本身對1-2有興趣 但未玩過薩爾達 玩過後真係好好玩

其實最估唔到 港任分批出預訂店 同有百貨公司首發
所以最抵一定係日本百貨公司 淨機預訂最抵
alien1020hk 目前離線  
舊 03-20-17, 11:31 PM   #4997
新月
Game Master

引用:
作者: alien1020hk 查看文章
初初見到港任網頭話有預訂,我都以為好似買蘋果電話咁網上預訂
點知最後變左game鋪預定,但覺得game鋪唔老實 驚收左訂唔比貨 賣哂街客先,所以無訂到

之後日日睇住港任網,一見到hmv有預定 放工即跑去訂
雖然個價錢係貴左2百幾蚊 ($3380 紅藍機 1-2 加薩爾達)
但可以3月3日正日拎到機玩 都叫可以接受
本身對1-2有興趣 但未玩過薩爾達 玩過後真係好好玩

其實最估唔到 港任分批出預訂店 同有百貨公司首發
所以最抵一定係日本百貨公司 淨機預訂最抵
其實我唔明點解可以炒作到咁勁
玩係好玩o既
但照計應該無wii咁瘋狂
對非GAMER來講,
wii果陣係全新體驗
今次只係更加精密
香港人餓機餓左咁耐咩
新月 目前離線  
舊 03-20-17, 11:50 PM   #4998
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: wailala19 查看文章
大大請問邊度買同幾錢
個stand90咋

zeven7 目前離線  
舊 03-20-17, 11:59 PM   #4999
Professor Oak

註冊日期: Feb 2017
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
原來 灣仔188 已經可以 $2340 + 原價 Zelda + 1,2 game
便可以立即拎機有現貨 !
但是本人還是未擁有。
想問邊間有?
Professor Oak 目前離線  
舊 03-21-17, 12:08 AM   #5000
alexlau2014

註冊日期: Dec 2014
引用:
作者: 新月 查看文章
理得人咁多呀,自我催眠又好,乜都好啦
人地要比錢,你都無辨法
感覺上貨已經多左,只係不停就係有人忍唔到,所以D鋪就算夠貨都抬住個價或要食骨。
如果唔係joy con問題,我都買左水機。老任都幫埋D鋪助攻。
alexlau2014 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5811 昨天 04:40 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 03:31 AM

手機版 | APP版