Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-28-06, 11:04 PM   #1
love bb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
女裝suit

想問下邊到多女裝suit賣~? 邊一區會多d??
budget $600~800

thx!

要努力努力唷
love bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-06, 11:24 PM   #2
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
giodano lady

playlord就好d同都唔貴

大型商場如time squre, langham place, pacifice place大把

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-06, 09:36 AM   #3
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
早排女友係唔知u2定g2000果d買左套

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-06, 10:29 AM   #4
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

biem都有好多.
紫色螢火蟲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-06, 12:24 PM   #5
love bb
Crazy Gamer

引用:
作者: 啤梨王子
早排女友係唔知u2定g2000果d買左套
應該係g2000, 我都睇過, 但係因為特價左一排, 所以好多都搵唔返一套~

要努力努力唷
舊 01-29-06, 12:25 PM   #6
love bb
Crazy Gamer

咁邊一區比較集中d呢~
唔多想周圍走...
thx!

要努力努力唷
舊 01-29-06, 01:51 PM   #7
小Sakana魚
Crazy Gamer

又一城或者朗豪坊都有好多鋪賣suit的

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-06, 01:53 PM   #8
日本冷麵
Crazy Gamer
(o^_^o)

註冊日期: Jun 2005
我起G2000買的,
如果咁岩佢特價的話,
都幾抵...

日本冷麵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-06, 06:51 PM   #9
love bb
Crazy Gamer

引用:
作者: Small Dolphin
我起G2000買的,
如果咁岩佢特價的話,
都幾抵...
但係而家已經冇乜碼+款了

要努力努力唷
舊 01-30-06, 06:51 PM   #10
love bb
Crazy Gamer

引用:
作者: 小Sakana魚
又一城或者朗豪坊都有好多鋪賣suit的
係咪平貴都有~?

要努力努力唷
舊 01-31-06, 07:08 AM   #11
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
我都驚要買= =
邊度又平又叫做好睇o家, 應該著1次o家咋

舊 01-31-06, 11:22 PM   #12
由科
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
MASTINA啦, D款都OK多, 我覺得都唔算貴
九龍灣德福都有, 又有G2000, BIEM之類
由科 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 08:22 PM   #13
love bb
Crazy Gamer

thx 各位, 今日已經買左喇~ 係G2000,
睇過mastina, 因為都在big sale的後期, 所以冇款+冇size,
反而g2000今日我見到有新裝出, 有20% off + vip 有多 extra 5% tim~
所以加埋都係$6xx, 唔太貴~ 如果mastina正價個時會貴過g2000 lo
而且g2000 d 料+ cutting都幾靚~
去過何李活睇, 雖然平好多, 但係d 料+ cutting好差下,
如果有心買既, 唔差個幾百(around $300), 買件好d~

要努力努力唷
舊 02-02-06, 01:14 AM   #14
JJGambler
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
G2000會員卡要點申請?
JJGambler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 12:05 PM   #15
x man
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2006
你去長沙灣賣
女裝suit
一定唔貴
x man 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 12:32 PM   #16
hk_boy
Ultimate Gamer
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
過年前G2000減價,
買左件blazer加兩條裙~

返工著一流~!!

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 02:15 PM   #17
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
唔好意思,想借個位幫女友問一問。
如果對腳比較細﹝得4號SIZE﹞,小腿又比較幼,平時D店舖好難搵到Boot。
借問有無人知道邊d地方有d比較細或小型的boot賣?
如果沒有的話,請問哪處可以訂做呢?價錢又如何呢?
Thanks a lot!!
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 05:59 PM   #18
love bb
Crazy Gamer

引用:
作者: JJGambler
G2000會員卡要點申請?
正價貨滿$500

要努力努力唷
舊 02-03-06, 11:05 AM   #19
二伍

註冊日期: Sep 2002
biem做緊三折
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-06, 01:21 AM   #20
jeffracy
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 柴崎幸
唔好意思,想借個位幫女友問一問。
如果對腳比較細﹝得4號SIZE﹞,小腿又比較幼,平時D店舖好難搵到Boot。
借問有無人知道邊d地方有d比較細或小型的boot賣?
如果沒有的話,請問哪處可以訂做呢?價錢又如何呢?
Thanks a lot!!
同我女友一樣....

佢就係買童裝最大或加鞋墊
jeffracy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:16 PM

手機版 | APP版