Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-18, 12:41 PM   #8501
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: sd03021 查看文章
之前SIF果陣已經見識過

佢本身係NICO推
然後就話自己抽卡經常抽到中某俄羅斯角UR
我心諗 咁唔滿意咪賣鬼左佢 講咁多做乜
抽中UR又要係度嘈 1%都中左仲想點
見你咁講我爬左佢大量係巴哈出既post,
佢應該係個D唔係好識日文,
又扮識想做大大既人,
不過好多巴哈仔都係咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-18, 11:51 AM   #8502
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-18, 09:29 PM   #8503
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
買唔到場刊, 有無人放
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 06:50 PM   #8504
Revy

註冊日期: Jul 2006
無買到,睇左兩眼唔係幾慣

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 07:26 PM   #8505
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
本場刊好睇丫
前面有圖鑑,中間有寫真加感言,後面有 message card
加上全偶像的中文官譯
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 07:38 PM   #8506
Revy

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
本場刊好睇丫
前面有圖鑑,中間有寫真加感言,後面有 message card
加上全偶像的中文官譯
睇左Frd個本,有d寫得幾營業feel
全中文譯名個度笑左
睇書仔先知黃team原來最小人

小鎮有你
舊 04-09-18, 07:57 PM   #8507
yorkyork

下年C3又會拎出黎賣嫁啦,
台仔個邊實賣淨要我地食
舊 04-09-18, 08:05 PM   #8508
KUTAR#

唔知呢
好似今年C3 已經賣過?
會場就兩日都完賣
得Gmail球拍有剩
舊 04-09-18, 08:11 PM   #8509
yorkyork

哦,個本係上次台灣另一本黎,
所以我先話次次台仔都賣淨野要掉過黎香港再賣
舊 04-09-18, 10:49 PM   #8510
Revy

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
唔知呢
好似今年C3 已經賣過?
會場就兩日都完賣
得Gmail球拍有剩
gmail蚊拍day2完左場仲有剩
不過色少貴價真係死症
全場加埋都唔覺有十個人舉 (買既人應該唔少)

小鎮有你
舊 04-10-18, 02:46 PM   #8511
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
等睇呢度有冇大佬們提早買夠500抽
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 03:44 PM   #8512
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
等睇呢度有冇大佬們提早買夠500抽
白金券有時限

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 05:20 PM   #8513
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
180日,兩個fes/月限抽哂啦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-15-18, 06:43 PM   #8514
Terry

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
http://imas-cg-touhyoukikaku.com/shikoku-kaigai/

nana 放係海外
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 07:24 PM   #8515
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
兔星喺日本外
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 10:16 PM   #8516
KUTAR#

喂,乜唔係千y.... (被拖走
舊 04-16-18, 02:16 PM   #8517
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 04-16-18, 03:01 PM   #8518
KUTAR#

又出單色必得
舊 04-16-18, 11:34 PM   #8519
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
說好的超得呢

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-20-18, 08:29 AM   #8520
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

這是cy的技術力.....不過.......去左有馬尾那邊........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-20-18, 10:30 AM   #8521
yorkyork

cgss都幾年前出,
冇乜好比
舊 04-20-18, 12:04 PM   #8522
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇話比,只係技術展示w..當還在感嘆隔離ml 12人舞台時www
由手機版發出
舊 04-20-18, 12:24 PM   #8523
KUTAR#

睇得到 CY 一路都有改進
不過就特效,光影,舞台等地方落墨比較多
馬娘個 PV 同 im@s cgss 比較下,個舞台陽春好多
應該偷到唔少資源出來

話唔定馬娘都係用同一個engine
睇下有冇機會應用番落 im@s cgss 囉

此篇文章於 04-20-18 12:28 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 04-23-18, 11:32 PM   #8524
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
又問番機種問題

最後都係考慮番S835既機
而家暫時睇中SONY兩部XZP或者XZ1

想問下呢度有無人用XZ1?
聽聞SONY既細螢幕機
遇到兩粒連續位置既(即1+2/4+5雙按呢種)會因為兩粒距離太近而出現其中一粒MISS的情形

如果真係有呢個問題我就買XZP..
不過XZ1又平XZP好多..好難揀
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-18, 11:48 PM   #8525
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

中期

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:59 PM

手機版 | APP版