Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-18, 12:07 AM   #41126
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
終於等到孔明PU
但全斜... 40抽 舊劍寶2 + 大公寶1...
仲要留錢等第二部皇女 + 其他Game...冇錢課 繼續隨緣算

不過都唔夠三田誠慘, Caster職差孔明就五星全制霸, 但依然魔咒生效 中唔到孔明
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 08:17 AM   #41127
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
40抽兩隻5星仲想點....

我覺得而家大公的實用度唔會差孔明太遠,
孔明係好用但肯定無梅林咁重要,
要用到雙梅林的機會還是有少少(e.g. 雙梅+金閃), 但孔明一係夾C狐, 一係夾盾娘/術閃, 用到雙孔明的機會是接近零

利申: 我自己隻孔明絆10後的近一年來, 我用自己的孔明的次數不會超過5次, 而我連梅林都無, 全部都係用大腿的
-------

估唔到第二章CM放兩隻男人出來打頭陣, 重要人設十分不吸引, 由其是隻騎職, 十分3星feel
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 11:07 AM   #41128
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
40抽兩隻5星仲想點+1

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 07:02 PM   #41129
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
有無考慮過抽嫁王時將孔明寶3,抽艾蕾時將孔明寶4既人既心情...

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 09:52 PM   #41130
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 細路翔 查看文章
有無考慮過抽嫁王時將孔明寶3,抽艾蕾時將孔明寶4既人既心情...
歐洲人學乜野人講心情
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 10:10 PM   #41131
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
歐洲人學乜野人講心情
我睇法係"有借有還上等人".

舊 03-12-18, 10:59 PM   #41132
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
加下低星角好事黎既
而且而家咁後期加既低星角通常都係戰神

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-18, 09:46 PM   #41133
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

聽日究竟會開咩呢
我買saber wars
由手機版發出
舊 03-13-18, 09:47 PM   #41134
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我買聽日休養到4月

舊 03-14-18, 02:44 AM   #41135
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
雖然好想抽狂狗,但雙PU真係唔想搏相反術兄貴出左三張另加哥倫布同青鬍子,都好,反正無乜機會抽佢地
睇下聽日會唔會有PU2,無就直接換カルナ張禮
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
聽日究竟會開咩呢
由手機版發出
今日都無event予告,最大機會係加幕間(強化任加左無耐,應該唔會咁快再加),再唔係就好耐都未出現過o既Hunting Quest
都唔知係咪原本諗住3月開第二部d event先迫住哂係1-2月,但開發唔切先推到4月
睇CM暫時兩隻新鯖都無乜好感(雖然有新鯖或禮都會俾個10連參與下)

舊 03-14-18, 07:31 AM   #41136
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
繼續虛無啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 11:29 AM   #41137
gingq7

今朝有data update, 無理由乜都無掛...?
舊 03-14-18, 05:12 PM   #41138
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
終於有活動, Saber Lily + 謎之女主角X復刻

不過課金? PASS \/
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 06:14 PM   #41139
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3月仲好長
我慢!
由手機版發出
舊 03-14-18, 06:27 PM   #41140
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真好,可以一面刷素材一面留石符錢等2部

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 06:49 PM   #41141
細路翔
The One

自從進入2018,我覺得fgo真係佛心game

一蚊都無洗過

英國說大家抱團死
舊 03-15-18, 01:21 AM   #41142
the fool
永遠的愚者

引用:
聽日究竟會開咩呢
真係俾師兄估中
之前Saber wars完全唔夠戰力(果陣劍得隻リリィ係主力),亦係咁耐以o黎要食石過o既兩次之一(其實如果唔係第一部完d記念關見佢派左咁多石懶得打多次應該唔洗食)
無記錯o既話應該係唯一一次打唔夠最高分o既event
而家戰力足夠+一早有哂特攻禮,應該會輕鬆好多
話時話,估唔到リリィ竟然有寶解,雖然好耐無用過,但印象中寶5都幾大力下(可能當時我仲未有高文同鈴鹿)
引用:
作者: gingq7 查看文章
今朝有data update, 無理由乜都無掛...?
其實係Login Bonus更新果陣有
我諗左成日同睇佢官網都無寫update左d乜,睇佢Twitter先諗起,原來係靈衣

舊 03-16-18, 08:34 AM   #41143
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
今次所謂light版只係light左係龍牙同英證可兌換量多左D同平左D, 可兌換量由20變30, 需要既料總數由450=>400
其餘不變, 仲要多左騎士章和智慧蟲換...

此篇文章於 03-16-18 08:38 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 04:00 PM   #41144
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
小玉就絆10

那用突破的凌鏡還是用絆10卡全員加藍15% 好?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 08:01 PM   #41145
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
稜鏡
藍卡隊都係靠三藍回NP
每Turn10NP穩D

舊 03-17-18, 09:28 AM   #41146
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 大破人間 查看文章
今次所謂light版只係light左係龍牙同英證可兌換量多左D同平左D, 可兌換量由20變30, 需要既料總數由450=>400
其餘不變, 仲要多左騎士章和智慧蟲換...
D對手又頹 當年已經夠打既野而家亦無變易打 因為以前都已經接近最適解

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-18-18, 02:00 AM   #41147
the fool
永遠的愚者

估唔到果個人會係Alter Ego,繼福爾摩斯之後再一次職業詐欺
隻槍好似唔錯,但應該唔會咁快出?(假設佢一章一Master+Boss鯖)
引用:
D對手又頹 當年已經夠打既野而家亦無變易打 因為以前都已經接近最適解
我當年要借人隻VIP沖田用,今次終於可以用自己隻
雖然武藏都唔錯,但始終用慣沖田(另一個原因係我隻武藏未養好)

另外想問下各位師兄進度如何,我而家先得20萬,銅果邊就要打多750先夠換埋種火同4星獸肉,其他素材唔係太缺未開始農,但已經開始覺得悶唔想打

舊 03-18-18, 07:36 AM   #41148
細路翔
The One

借人隻凸禮裝阿提拉夾硬車過去就ok啦

為左自high我次次都係擺舊劍、嫁王、lily係前面

全隊都白色

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-18-18 07:44 AM 被 細路翔 編輯。
舊 03-18-18, 01:27 PM   #41149
gingq7

引用:
作者: the fool 查看文章
另外想問下各位師兄進度如何,我而家先得20萬,銅果邊就要打多750先夠換埋種火同4星獸肉,其他素材唔係太缺未開始農,但已經開始覺得悶唔想打
得9萬 暫時都係hea打, 最近4-5個月除了1月1日果幾日外, FGO真係太悶

今次素材好似好快換齊, 因為棋是廢的, 張禮裝又完全無用,
但呆毛又要200萬, 我估我最後果100萬應該都係隨緣
舊 03-18-18, 03:41 PM   #41150
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

竟然係AlterEgo
你就這麼想被狂戰士打死嗎

15萬now
都係諗著打晒D料就算

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:17 AM

手機版 | APP版