Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-17, 04:14 PM   #126
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: mingstone 查看文章
又無話唔信你 睇封面完唔滿意有無得改?

聽業內朋友講就一定岩 我幫佢地講說話就係信徒無自己思考
首先,我唔需要你/其他人去相信,我只係講個實情出黎
第二,如果佢有需要話改,下面既人冇可能唔理佢,直接比個Cover出街,Ok?
第三,我個頭到尾都冇同你交流D咩,你Quote我做乜?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:17 PM   #127
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
佢果幾條友返去咁耐連編者話個頭像都冇整,佢仲話自己有心做?唔通佢連整個頭像都冇權?冇權又可以請人?
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:20 PM   #128
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: naytk 查看文章
佢果幾條友返去咁耐連編者話個頭像都冇整,佢仲話自己有心做?唔通佢連整個頭像都冇權?冇權又可以請人?
有權請人都冇權改封面,冇權整頭像唔奇
荀工你恨唔到咁多

老闆見跌書,搵愛將返黎救,愛將請人換血,結果班友都係唔聽,自己又話唔到事,封面都唔肯轉,愛將建議老闆不如摺書。
不管你信不信,反正有人信

此篇文章於 05-12-17 04:41 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:32 PM   #129
mingstone
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDmingstone
引用:
作者: 豆腐多 查看文章
首先,我唔需要你/其他人去相信,我只係講個實情出黎
第二,如果佢有需要話改,下面既人冇可能唔理佢,直接比個Cover出街,Ok?
第三,我個頭到尾都冇同你交流D咩,你Quote我做乜?
Ok 咁個波去咗「下面既人」到

多謝你嘅實情 唔Quote得咁同你講對唔住
mingstone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:38 PM   #130
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
我路過... =_=

其實係咪制做緊noise想人買返Game書?
話說今期我唔知發生緊乜事都想買o黎睇o下喎
jos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:40 PM   #131
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
Ok 咁個波去咗「下面既人」到

多謝你嘅實情 唔Quote得咁同你講對唔住
點解你可以個段嘢得出個波喺下面啲人度嘅結論?
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:46 PM   #132
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: 仁飛 查看文章
點解你可以個段嘢得出個波喺下面啲人度嘅結論?
我睇完都想問

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:47 PM   #133
mingstone

「如果佢有需要話改,下面既人冇可能唔理佢,直接比個Cover出街,Ok?」

有需要改>下面嘅人唔理佢=chrono嘅講法

無需要改>出街=現況
舊 05-12-17, 04:52 PM   #134
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
「如果佢有需要話改,下面既人冇可能唔理佢,直接比個Cover出街,Ok?」

有需要改>下面嘅人唔理佢=chrono嘅講法

無需要改>出街=現況
呢種情況,一係a講大話,一係b講大話,點解你會得出第三種結論?
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:52 PM   #135
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: jos 查看文章
我路過... =_=

其實係咪制做緊noise想人買返Game書?
話說今期我唔知發生緊乜事都想買o黎睇o下喎
咁炎上商法的確係存在既

其實係游雲同C君夾計一齊谷收視&G-ZONE銷量
……又好似的確係贏晒喎

舊 05-12-17, 04:54 PM   #136
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁炎上商法的確係存在既

我都希望係真
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 04:55 PM   #137
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
咁炎上商法的確係存在既

……又好似的確係贏晒喎
Game界宮崎駿!?

舊 05-12-17, 05:05 PM   #138
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咩叫「個波射落下面既人」到

我比左你睇,我唔理你有冇睇,你冇意見,咁我緊係出
咁出左你覺得係死係封面,喂我比你睇過架wor,你reject咪改,咁個波仲係係「下面既人」度?下面個人係邊個啊,報紙擋老細啊?

舊 05-12-17, 05:15 PM   #139
mingstone

引用:
作者: Sar8 查看文章
咩叫「個波射落下面既人」到

我比左你睇,我唔理你有冇睇,你冇意見,咁我緊係出
咁出左你覺得係死係封面,喂我比你睇過架wor,你reject咪改,咁個波仲係係「下面既人」度?下面個人係邊個啊,報紙擋老細啊?
引用:
呢種情況,一係a講大話,一係b講大話,點解你會得出第三種結論?
我解釋得唔好 對唔住

一係Chrono講大話 一係「下面嘅人」講大話
舊 05-12-17, 05:36 PM   #140
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
a同b都講大話。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 05:50 PM   #141
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 豆腐多 查看文章
我都希望係真
我都覺得gzone 死左真係壞多過好
獨市生意只會越做越頹
有競爭先有進步
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 05:51 PM   #142
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
a同b都講大話。
即係其實根本冇SEND過C君,而C君就死撐有人SEND俾佢?

舊 05-12-17, 06:12 PM   #143
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
即係其實根本冇SEND過C君,而C君就死撐有人SEND俾佢?
或者咁講,大家都只係講對自己有利嘅部份出嚟。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 06:21 PM   #144
mingstone

全部人鬥氣燒老闆錢⋯⋯
舊 05-12-17, 07:04 PM   #145
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
[私怨]
https://lihkg.com/thread/238747/page/14
chrono 的事跡

此篇文章於 05-12-17 07:10 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 07:43 PM   #146
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
自當年電玩太郎死都話ps2勁過gc之後,就無買到任何書了…

舊 05-12-17, 07:49 PM   #147
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
自當年電玩太郎死都話ps2勁過gc之後,就無買到任何書了…
之後就變左xbox 派
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 07:51 PM   #148
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
DEL---

此篇文章於 05-12-17 08:18 PM 被 信長 編輯。
舊 05-12-17, 07:52 PM   #149
信長
The Flash

DEL--

舊 05-12-17, 07:52 PM   #150
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
我都覺得gzone 死左真係壞多過好
獨市生意只會越做越頹
有競爭先有進步
引用:
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
或者咁講,大家都只係講對自己有利嘅部份出嚟。
G:有send過,有意見會執
C:有提過,不過提左冇人理

1:
G冇send過
C冇收過
G方講大話

2:
G有send過,但意見少理/唔改
C有題過
意見接受態度照舊

3:
G有send過,但冇收到意見 > 冇野改,出街
C冇題過/冇睇過
C講大話

4:
大家一齊炒熱花生做書

行內人有冇更多資料提供

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 本地GAME書討論區 Vol 9 (近期副題:司令短暫回歸畫烈傳) mario0606 電視遊戲討論版 1037 05-09-17 02:13 PM
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1006 09-30-07 05:09 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM

現在的時間是 05:50 PM

手機版 | APP版