Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-01-19, 12:18 PM   #9151
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
無馱無馱無馱無馱無馱無馱無馱
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-19, 02:04 PM   #9152
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲以為到乃乃

M24星。。。好似想羞辱佢咁

由手機版發出

此篇文章於 06-10-19 02:39 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-14-19, 04:45 PM   #9153
J+1
望過黎呀!!!!!!

集中變成+22%, 有啲用了??
由手機版發出
舊 06-14-19, 11:50 PM   #9154
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
唔知係唔係只有我有問題

呢幾日唔知點解打歌好似有D卡,好幾首歌中途經常無故NICE BAD或者MISS
仲有用耳機打居然有聲畫不同步的問題
頭先打第一首已經覺得有D怪怪地,點知打第二首真係明顯聽得出係完全唔同步

我果部係XZP,正常而言旗艦機應該唔會有問題
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-19, 12:12 AM   #9155
J+1
望過黎呀!!!!!!

我都有呢個問題,不過我換左u12 一個月所以唔知關唔關機事。。。。
仲有暫停再開會甩半秒。。。

=======

幸苦晒,仲噴血過4月1播嗰a part

由手機版發出

此篇文章於 06-15-19 12:14 AM 被 J+1 編輯。
舊 06-15-19, 12:42 AM   #9156
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: sd03021 查看文章
唔知係唔係只有我有問題

呢幾日唔知點解打歌好似有D卡,好幾首歌中途經常無故NICE BAD或者MISS
仲有用耳機打居然有聲畫不同步的問題
頭先打第一首已經覺得有D怪怪地,點知打第二首真係明顯聽得出係完全唔同步

我果部係XZP,正常而言旗艦機應該唔會有問題
我ios今日開始覺得會卡
3d輕量mode

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-19, 11:56 PM   #9157
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 小光 查看文章
我ios今日開始覺得會卡
3d輕量mode
原來我不是一個人
公告有講到LIVE唔穩定的情況

而家真係每打一首都卡,甚至連超簡單歌想FC根本係非常困難
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-19, 03:22 PM   #9158
J+1
望過黎呀!!!!!!

今日有up ver唔知係唔係修正呢。。

===

試聽
https://www.youtube.com/watch?v=gBvq0uP4Hos
由手機版發出

此篇文章於 06-17-19 03:28 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-18-19, 08:02 PM   #9159
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
屎忽痕拎20星楓全程掛PRO, 結果: 上位4, 下位23

此篇文章於 06-20-19 09:26 PM 被 搖搖 編輯。 原因: 好似有人睇唔明
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-19, 09:08 PM   #9160
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
SR有20星?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-19, 11:21 PM   #9161
J+1
望過黎呀!!!!!!

有新野玩。。。唔知玩咩。。。鬥倉存???
重點記得買訓練卷。。。。

由手機版發出

此篇文章於 06-19-19 11:27 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-20-19, 12:09 AM   #9162
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
有新野玩。。。唔知玩咩。。。鬥倉存???
重點記得買訓練卷。。。。

プロデューサーさん!新イベント開催のお知らせです!
イベントタイトルは「LIVE Carnival」!
とても多くのアイドルの力が必要なイベントとなるそうですよ!
本日開始の「LIVE Carnival開催直前!強化合宿キャンペーン」を活用してアイドルのみなさんを育成し、イベントに備えましょう!#デレステ pic.twitter.com/MaK6zPZj2l
— スターライトステージ (@imascg_stage) June 19, 2019

由手機版發出
我D訓練券多到比10隻SS我都可以即技10....
留番錢算
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-19, 01:03 AM   #9163
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
-del-

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-19, 02:38 PM   #9164
J+1
望過黎呀!!!!!!

第一隻出泳裝??

不過條頸巾好大條w

由手機版發出
舊 06-23-19, 08:20 PM   #9165
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咩game 卡?
唔知有冇舖會番呢...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-23-19, 08:57 PM   #9166
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://www.facebook.com/heastation/...PLvA&__tn__=-R

油麻地間集會有
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-19, 12:54 PM   #9167
J+1
望過黎呀!!!!!!

有無散賣呢。。。
由手機版發出
舊 06-24-19, 01:28 PM   #9168
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
Fb 你直接 inbox 佢睇下 ?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-19, 09:55 AM   #9169
yorkyork

d交易區都見好多人散賣放
舊 06-30-19, 06:13 PM   #9170
J+1
望過黎呀!!!!!!

今日開fes冇人提

引用:
作者: yorkyork 查看文章
d交易區都見好多人散賣放
有無link望望,平時都玩開卡唔識揾
由手機版發出
舊 06-30-19, 07:24 PM   #9171
yorkyork

引用:
作者: J+1 查看文章

有無link望望,平時都玩開卡唔識揾
由手機版發出

https://www.facebook.com/groups/765hk/

冇facebook咪申請個假名acc,
我都係咁
舊 06-30-19, 09:23 PM   #9172
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
開新mode...PRP又突破天際

舊 06-30-19, 10:42 PM   #9173
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇留意有新mode....用平時9.5速睇唔切

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-01-19, 12:15 AM   #9174
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來連node都追加左左右唔同色,呢個要求好似由未到一週年已經講緊

由手機版發出
舊 07-01-19, 02:16 AM   #9175
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
極有理由相信,左右分色係因為 Grand live 箭頭難分左右先焗住做
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:47 AM

手機版 | APP版