Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-17, 12:38 PM   #2976
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
但我裝1樣既野俾雪糕係高d既?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 12:45 PM   #2977
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
但我裝1樣既野俾雪糕係高d既?
加值問題?
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 01:49 PM   #2978
ShinDou

換飛再射虹左又rinoa,想要多隻雪糕上左7星先,雖然再多隻rinoa就super trust
舊 11-02-17, 02:14 PM   #2979
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: zetakwok 查看文章
你friend人數滿了, 加不了

另清了幾個位, 有需要的可加一下,
241,726,389
ID: ANdyK

掛EVENT角中
唔好意思 清左幾個格
add左你

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 06:13 PM   #2980
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
換左飛射埋想要rinoa上7星,真係出虹,老爸來了,個tm好似唔錯

雪糕lb幾勁,降防之後一野打左大半。。。
已家d lb先似返d樣。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 08:33 PM   #2981
ShinDou

射多5千又0虹,淨番每日半價算,都中唔到又要儲幾萬石先射了,起碼2萬5夠FULL STEP先再出手

升多隻RINOA上6星用住先

食埋D POT RINOA終於千3魔了

此篇文章於 11-02-17 09:34 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-02-17, 10:07 PM   #2982
ShinDou

換埋最後張飛虹左但係ECHO黎 =.=
舊 11-03-17, 01:41 AM   #2983
GP03D

Echo即係ff9女召喚?

原來雪糕用diablo可以一野lb就搞掂魔人。。。

舊 11-03-17, 07:03 AM   #2984
ShinDou

係呀

7星唔奇啦,我之前隻雷神LB未升都每HIT百幾萬,魔人應該都係3幾百萬HP度
舊 11-03-17, 09:00 AM   #2985
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
射多5千又0虹,淨番每日半價算,都中唔到又要儲幾萬石先射了,起碼2萬5夠FULL STEP先再出手

升多隻RINOA上6星用住先

食埋D POT RINOA終於千3魔了
點儲2萬5?
拎埋派既石抽哂第2輪加下有3隻RINOA同1隻雪糕
真係兩頭唔到岸好灰
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 09:13 AM   #2986
ShinDou

我諗住慢慢儲幾個月2萬5咋

allin 4萬石,過百張飛,3 rinoa1雪糕, 其實rinoa都好勁,法師黎講,不過都係想中暫時最神既雪糕
舊 11-03-17, 11:21 PM   #2987
ShinDou

睇下D 7星人既技先知,原來全部7星都係玩兩手持 @@ 2刀而家真係純用黎推CHAIN,2隻乜都夠
舊 11-04-17, 01:45 AM   #2988
GP03D

但係finisher都唔洗咁多個,都係要chain比1hit既埋尾,好似錫哥咁幾好,两手chain...
其實1隊入面都係1奶1坦2chain1finisher, 所以基本上有雪糕就唔洗cloud。已家上7星既都係少hit多。。。二刀反而係雷姐返生,土槍就好,两手/二刀都得。。。

其實2個網d分都幾得意,fami就土槍最高,altema就常闇/盾最高。。。常闇可惜我得一隻,盾有冇人升?真係好好坦?仲好過新個隻主角?

此篇文章於 11-04-17 01:48 AM 被 GP03D 編輯。
舊 11-04-17, 08:34 AM   #2989
ShinDou

7星暫時我覺得主要升打手都夠,而家D坦其實6星都OK夠用,不過有2隻點都上左7星先算架啦

其實果2隻CHAIN用兩手7星但有多HIT招都冇問題,雷神常闇果D,最緊要連到CHAIN尾刀果下唔甩就得

睇過個網話兩隻7星雪糕可以連續劍屬性招之後搏絕招唔甩,應該可以兩個都兩手尾刀

7星岩岩先出其實D評分應該都未定,大家都未試得晒D角,其實純睇倍率同HIT數唔係最準,因為1易甩既話已經係死罪,好似TIDUS咁,而家應該都冇乜人會話佢勁,就係因為QUICK TRICK太易甩

陣黎講,好多時出技師已經夠秒,唔駛出到奶同坦,技師加多隻CHAIN仲好,奶同坦應該都係打D降臨同12武具果堆秒唔到既先有用

此篇文章於 11-04-17 08:51 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-05-17, 12:49 AM   #2990
Yukii

諗到呢個方法真係神人來
雖然我都夠火力速殺但懶得試了

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 11-05-17, 08:05 AM   #2991
ShinDou

2隻就打到﹖

我都見ALTEMA有講可以咁殺,但冇詳細睇

隻4星有咁勁架咩﹖谷佢上100%回避,同火耐100%﹖但1下3千幾咪蚊訓﹖靠反擊打﹖307 TURN @@
舊 11-05-17, 08:12 AM   #2992
Yukii

引用:
2隻就打到﹖

我都見ALTEMA有講可以咁殺,但冇詳細睇

隻4星有咁勁架咩﹖谷佢上100%回避,同火耐100%﹖但1下3千幾咪蚊訓﹖靠反擊打﹖307 TURN @@

都唔係靠反擊打,307turn都只係打1個半鐘啫

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 11-05-17, 08:24 AM   #2993
ShinDou

咁快 @@

隻4星有勁招咩﹖@@
舊 11-05-17, 10:33 AM   #2994
Yukii

引用:
咁快 @@

隻4星有勁招咩﹖@@

無勁招,只係不斷走佬
不如你認認真真睇下點做仲好

舊 11-08-17, 09:18 PM   #2995
ShinDou

出CLOUD TRUST既上位版了 @@ 送多個25%攻,早知等呢隻先射啦

有強烈感覺俾人呃晒4萬石同過百張飛

應該唔會再咁快出真兩手既上位版 @@ 又唔想課

其實而家係咪重打仲有3隻5星飛同2萬石同20張飛送﹖分分鐘等個POOL開重打刷幾隻番黎仲好﹖

此篇文章於 11-08-17 10:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-08-17, 10:35 PM   #2996
GP03D

預左你射哂之後會出勁野架啦,追得幾多,你追到2隻冰女好過啦,同埋已家上到7星應該大部份野都打得嬴.
你真係有心機開個新ACCOUNT再玩過?

舊 11-08-17, 10:43 PM   #2997
ShinDou

而家冰女1隻都冇,不過分分鐘遲下又出上位版冰女TRUST @@ 可能繼續打再儲幾萬石到時先射算

不過真係估唔到咁快會出咁勁既野,仲諗住佢起碼幾個月後先出

而家冇真兩手系既話你成身最強武防都冇用,而家要勁真係得真兩手,我都唔知會唔會重打,仲諗緊
舊 11-09-17, 10:44 AM   #2998
SkyGod
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDSkYGoD_1010
XBox Live Gamertaghk1010
引用:
出CLOUD TRUST既上位版了 @@ 送多個25%攻,早知等呢隻先射啦

有強烈感覺俾人呃晒4萬石同過百張飛

應該唔會再咁快出真兩手既上位版 @@ 又唔想課

其實而家係咪重打仲有3隻5星飛同2萬石同20張飛送﹖分分鐘等個POOL開重打刷幾隻番黎仲好﹖
確定左 兩手100/%加25%攻? 會唔會系兩手50%或75%加25%攻 ?
SkyGod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-17, 11:49 AM   #2999
ShinDou

係喎,可能冇咁好死加100%,咁應該唔駛重打,好彩你提我 XD
舊 11-09-17, 12:46 PM   #3000
Yukii

引用:
作者: SkyGod 查看文章
確定左 兩手100/%加25%攻? 會唔會系兩手50%或75%加25%攻 ?
係兩手50%加25%攻
用2個先100%+50%
我用六盟傑暗仲好

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 12:11 PM

手機版 | APP版