Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-28-08, 08:37 PM   #151
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
死亡flag都吐血吐盡了

舊 09-28-08, 08:38 PM   #152
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
又問番呢個問題
人死左會唔會解除geass?
又諗起畫牆少女
Kain 目前離線  
舊 09-28-08, 08:41 PM   #153
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
我都覺得個end都真係合格啦
可能因為之前既劇情令我冇咩期望.... .....
Nicklaus 目前離線  
舊 09-28-08, 08:41 PM   #154
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
好野!乜都賴晒落我度啦!夠悲壯的死法
朱雀兩個月時間來練避子彈.
係繼東方不敗後用子彈打唔死既人

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線  
舊 09-28-08, 08:43 PM   #155
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
2個夾埋叫d人唔射中佢就得啦
使咩練
小嘉 目前離線  
舊 09-28-08, 08:43 PM   #156
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
死啦...我比今集仆落地打後時間o既nnl萌殺o左....
尤其係個紅衣look...

=======
個車伕應該真係lulu...
疑點係c.c.講o個句"王之力會使人孤獨,但係又好似唔係"

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 09-28-08, 08:43 PM   #157
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: Kain 查看文章
又問番呢個問題
人死左會唔會解除geass?
又諗起畫牆少女
NNL應該係自己解,而粉紅髮係橙哥解返...
魯魯修真係大量,連佢阿哥個份罪惡都食埋,反而將馬伕當係魯魯汁就好了

大話黑王子,到死都仲係度講緊大話
Van仔 目前離線  
舊 09-28-08, 08:45 PM   #158
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
zero最係變成蒙面super hero,諗起筋肉zero隻圖
Kain 目前離線  
舊 09-28-08, 08:46 PM   #159
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
ルルーシュ

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線  
舊 09-28-08, 08:47 PM   #160
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
成套r2都向所有觀眾落咗geass, 以為吐血佬會死, 點知.......呃晒

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線  
舊 09-28-08, 08:47 PM   #161
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
死啦...我比今集仆落地打後時間o既nnl萌殺o左....
尤其係個紅衣look...

=======
個車伕應該真係lulu...
疑點係c.c.講o個句"王之力會使人孤獨,但係又好似唔係"
修哥會孤獨係自己攞黎,唔關"王的力量"事
當然,你話係geass既力量令佢有咁既死小孩性格而孤獨又可以講得通
HM 目前離線  
舊 09-28-08, 08:50 PM   #162
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007

真係預言中XD
brunhild 目前離線  
舊 09-28-08, 08:51 PM   #163
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: harry 查看文章
修哥會孤獨係自己攞黎,唔關"王的力量"事
當然,你話係geass既力量令佢有咁既死小孩性格而孤獨又可以講得通
王之力會令人孤獨係c.c.講o既.....

如果無geass
佢就唔會走上反逆之路啦
佢只會好似R1 o個時咁一路捉棋一路話le個世界好無意思

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 09-28-08, 08:53 PM   #164
harakuma
Game Master

圖太大, 自己按

nnl係兩個月之內大個咗好多.

老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
舊 09-28-08, 08:54 PM   #165
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: harakuma 查看文章
圖太大, 自己按

我睇縮圖o個時已經留意到
咁o既打扮真係好

加瑪 目前離線  
舊 09-28-08, 08:56 PM   #166
HM

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
王之力會令人孤獨係c.c.講o既.....

如果無geass
佢就唔會走上反逆之路啦
佢只會好似R1 o個時咁一路捉棋一路話le個世界好無意思
就結果而論,C.C.點睇都似老吹多
HM 目前離線  
舊 09-28-08, 08:57 PM   #167
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: harakuma 查看文章
圖太大, 自己按

試以十字解釋上圖情況

引用:
就結果而論,C.C.點睇都似老吹多
因為無左隻替死鬼(?),定替死鬼早就食左個code
Van仔 目前離線  
舊 09-28-08, 09:00 PM   #168
harakuma
Game Master

引用:
作者: Van仔 查看文章
試以十字解釋上圖情況

因為無左隻替死鬼(?),定死替死鬼早就食左個code

八個字攪掂:

肉加之最, 何幻無此?

老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
舊 09-28-08, 09:00 PM   #169
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
什麼魯魯修的成長故事?
跟本就是魯魯的自取滅亡和一個最後都說大話的故事嘛

真係唔信谷口無比日昇施壓,R1 專登唔講C.C個名,記得好像NT 講過一講C.C 個名就對故事有好大影響?
名呢?名呢?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線  
舊 09-28-08, 09:01 PM   #170
HM

引用:
作者: House 查看文章
什麼魯魯修的成長故事?
跟本就是魯魯的自取滅亡和一個最後都說大話的故事嘛
真係俾|0|兄講中左

引用:
作者: House 查看文章
真係唔信谷口無比日昇施壓,R1 專登唔講C.C個名,記得好像NT 講過一講C.C 個名就對故事有好大影響?
名呢?名呢?
如果呢次真係關日昇事既話,雙蛋睇怕都會係同一命運

此篇文章於 09-28-08 09:16 PM 被 money 編輯。
HM 目前離線  
舊 09-28-08, 09:07 PM   #171
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
真係俾|0|兄講中左
請留意一點
就係魯魯最後 係 自己 選擇 去

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線  
舊 09-28-08, 09:16 PM   #172
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
可能係我眼淺
去到最後刺殺果一幕
T.T

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 09-28-08, 09:17 PM   #173
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
睇完係滿意加dd傷感
呢種咁矛盾既心情真係同code geass既故事一樣XD
LIGHTTHELIGHT 目前離線  
舊 09-28-08, 09:18 PM   #174
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
end
感想
果然係happy end... 對R2世界裡的人來說
超級ZERO
用那把劍同話俾人知你兩個夾埋有咩分別
朱雀以假面騎士活下去
後宮解散

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 09-28-08, 09:19 PM   #175
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
可能係我眼淺
去到最後刺殺果一幕
T.T
我都係/

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ロザリオとバンパイア money 日本動漫畫討論版 432 02-18-14 12:14 PM
09/10英超(恭喜 車路士 成為本年度足總盃/聯賽雙料冠軍) 龍寶寶 體育版 1019 05-19-10 12:03 AM
羅君左截肢換新生 Busconcamp Neo Entertainment TREND 7 10-13-09 01:30 AM
[漫畫] 島本和彥的新生漫畫狂戰記 GN00508771 日本動漫畫討論版 9 01-18-09 01:36 AM

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版