Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
電視遊戲討論版>[PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務
王小虎 02:54 PM 10-26-17
好似已經改左比人撞係唔扣SR。
https://www.gtplanet.net/forum/threa...n-1-03.363882/
K.LIFE 08:26 PM 10-26-17
小試牛刀

Dave 10:16 AM 10-27-17
作者: K.LIFE:
小試牛刀

架車比例上好似大過龍
ps4boy 11:45 AM 10-27-17
整幅長洲!
K.LIFE 04:12 PM 10-28-17
畫多架Renault經典Rally拉花

安安 10:46 PM 10-29-17
https://www.youtube.com/watch?v=i5lOPWd9Dk8
近日唔少高人露兩手
可惜只夠整個頭....
s2001154 03:52 PM 10-30-17
話說有無師兄帶著VR玩?
覺得感覺同真車接唔接近呢?
ayane123 07:01 PM 10-30-17
作者: s2001154:
話說有無師兄帶著VR玩?
覺得感覺同真車接唔接近呢?
用VR玩非常正,好似真係落左場咁

Nurburgring啲高底起伏完全比到你,我用PRO玩,揸左五六個圈唔覺暈

但VR都係玩30分鐘到停一停休息下好啲

唯一不足就係機能問題,唔可以所有模式都用到VR,同VR只有兩架車比賽

你可以睇下舊機同PRO行VR既分別
https://youtu.be/gvhJsMhswzA
anyone 07:03 PM 10-30-17
賽道熟習跑北環震到講粗口
K.LIFE 01:12 PM 10-31-17
OT

ALEX CHOW 01:29 PM 10-31-17
作者: anyone:
賽道熟習跑北環震到講粗口
我諗住跑Nur. 24

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送
s2001154 03:21 PM 10-31-17
作者: ayane123:
用VR玩非常正,好似真係落左場咁

Nurburgring啲高底起伏完全比到你,我用PRO玩,揸左五六個圈唔覺暈

但VR都係玩30分鐘到停一停休息下好啲

唯一不足就係機能問題,唔可以所有模式都用到VR,同VR只有兩架車比賽

你可以睇下舊機同PRO行VR既分別
https://youtu.be/gvhJsMhswzA
原來PSVR mode有咁大限制.....
安安 11:00 PM 10-31-17
http://www.gran-turismo.com/jp/gtspo...0_8171798.html
10月31日より、デイリーレースのイベントを毎日更新に変更いたします。
長距離イベントなども加え、いっそうお楽しみいただける内容とする予定です。
K.LIFE 08:45 PM 11-01-17
繼續復刻

安安 01:44 PM 11-02-17
嘩 點夠你撈呀
作者: :

風間鈴木仁 02:47 PM 11-03-17
大家 GT SPORT 有 1.05 更新 !
ALEX CHOW 02:48 PM 11-03-17
作者: 風間鈴木仁:
大家 GT SPORT 有 1.05 更新 !
幾大?

風間鈴木仁 02:54 PM 11-03-17
作者: HONDA:
幾大?

680 MB ~ 700 MB 左右 !
更新 錯誤修正。
安安 05:08 PM 11-03-17
更新公告(1.05)
http://www.gran-turismo.com/hk-zh/gt...0_5219194.html

作者: :
- 在「里程兌換」購買輪圈時,已會顯示輪圈的適合車種。
- 「里程兌換」的輪圈和特殊顏色的顯示數目,已增加到最多16個。
- 已變更輪圈價格(100點 ->500點)。下次更新商品陳列時將會反應價格變更。
- 調整ABS的控制,改善了迴轉煞車時的操作。
- 調整牽引力操控的控制,改善了迴轉加速時的操作。
- 調整了下述車輛的BoP(性能平衡)。
  【Gr.3級別】
  ・Mercedes AMG GT3 (AMG-Team HTP-Motorsport) '16:馬力比:94% > 95%
  ・Audi R8 LMS (Audi Sport Team WRT) '15:馬力比:90% > 91%
  ・Lamborghini Huracan GT3 '15:馬力比:94%> 95%
  ・Hyundai Genesis Gr.3:馬力比:112%> 111%
  【Gr.4クラス】
  ・Nissan GT-R Gr.4:馬力比:97%> 95% 減重比:110% > 111%
  ・Volkswagen Sirocco Gr.4:馬力比:100%> 97%
  ・Mitsubishi Lancer Evolution Final Edition Gr.4:馬力比:97% > 98%
- 開始播送遊玩畫面時,已會切換至適合傳輸的BGM(競賽中會關閉BGM)。
- 選項>聲音設定裡頭追加了「背景音樂播放清單」。設為「傳輸模式」將會切換至適合傳輸的背景音樂。錄製成的影片可上傳至線上影片服務。
- 已改善了DUALSHOCK®4無線控制器的操作性能。
- 調整了方向盤控制器的力回饋,從中性附近開始的扭力的上生變強,抑制碰道路緣時的震動。

anyone 12:59 AM 11-04-17
3個單機mode全金
最後3個mission嚴重感受到AI ge惡意

個ending咁樣
咁鐘意首都高速不如整多幾條啦

頭先online連續遇到個香港區id跑c1真係當自己玩灣岸
Akira 明 01:44 AM 11-04-17
4,5號個國家賽同車廠賽只有1700-2100
只能說要返工,(玩)不了
anyone 07:34 PM 11-04-17
國家賽果然一堆爛仔係度跑

排位倒數完即刻end唔比你跑埋果圈
藍旗又無
製作團隊係咪唔識賽車規矩
march 08:15 PM 11-04-17
我唔係太熟悉賽車,但都手痕拉左架出黎~
又幾好玩........

風間鈴木仁 09:09 PM 11-04-17
作者: march:
我唔係太熟悉賽車,但都手痕拉左架出黎~
又幾好玩........

有心思 勁 。
CARS 反X車王。
安安 05:47 PM 11-05-17
是日Gr3/4 拉花車可出戰
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面