Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-07-19, 09:56 PM   #551
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: J+1 查看文章
第一次好似變番粒虫。。。從私處中心望出世界。。。

由手機版發出
兩層廁所位置距離好遠

是否所謂的環保建築
兩個私處位
要8號波或以上至會明顯有風入

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-19, 10:26 PM   #552
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
旺角同一位置再次重現2014

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-19, 10:39 PM   #553
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
咦? 幾時走咗去旺角?
唔係話喺廣東道咩
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-19, 10:41 PM   #554
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔係講好每週18區區區遊咩,攪咩又衝左去旺角...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-07-19 10:48 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-19, 10:59 PM   #555
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

出手了....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-19, 11:31 PM   #556
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
今日唔係話和理非架咩,搞咩走去旺角同狗打?
真係以為班狗真係唔做野?

舊 07-07-19, 11:35 PM   #557
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
今日唔係話和理非架咩,搞咩走去旺角同狗打?
真係以為班狗真係唔做野?
好似比狗圍死走唔到咁

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-19, 11:39 PM   #558
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...3-20190707.htm

引用:
警方深夜在旺角驅散示威者 部分市民退守
2019-07-07 HKT 23:39

警方深夜在旺角清場,驅散在彌敦道一帶聚集的示威者。

大批防暴警察在多條道路戒備,其中在山東街,向著示威者方向推進,有警員用警棍敲打盾牌發出聲響,亦有用揚聲器警告在場人士參與非法集結。示威者向旺角東站方向,目前退至界乎西洋菜南街與山東街較後的位置。

民主黨立法會議員鄺俊宇亦到場,透過揚聲器要求警員即使採取行動,都應該減慢行動速度,以免令在場示威者及記者受傷。

在恒生銀行對出的彌敦道,警方不讓示威者向太子方向離去。有警員在驅散行人路上的市民時,雙方發生口角,有市民舉起雙手,警員揮動警棍驅散他們。

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-19, 11:56 PM   #559
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 麥魚仔 查看文章
好似比狗圍死走唔到咁
十點尾有睇蘋果直播,班狗係賤既,用包揪驅散人群又係八奇黎…
不過真係要知機,人一少佢地就癲,得少少人就咪衝旺角啦,唔好以為佢地唔敢拉人。
佢地不知幾想同示威者開拖…

此篇文章於 07-07-19 11:58 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 12:46 AM   #560
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
唔夠譚文豪講就推條線 真係cheap到
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
十點尾有睇蘋果直播,班狗係賤既,用包揪驅散人群又係八奇黎…
不過真係要知機,人一少佢地就癲,得少少人就咪衝旺角啦,唔好以為佢地唔敢拉人。
佢地不知幾想同示威者開拖…
有隻狗仲話要同人隻揪

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 01:00 AM   #561
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
與文明社會為敵
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 01:00 AM   #562
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
m記唔比記者入, 似乎用私刑
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 01:04 AM   #563
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
差佬條片 呀警司咁堅決渣著隻手係咪又早左拍片唔想比人見到隻錶望到係5點

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 01:11 AM   #564
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: cat722 查看文章
m記唔比記者入, 似乎用私刑
由手機版發出
睇立場講係拉左人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 01:50 AM   #565
真!DC
Banned User
奉行我道

今日警狗又幫大家集氣幫個運動保溫
由手機版發出
舊 07-08-19, 01:56 AM   #566
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 02:17 AM   #567
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
事實証明盧偉聰講野係真既
惡意環境下工作就會變成咁

舊 07-08-19, 11:24 AM   #568
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: nomezero 查看文章
事實証明盧偉聰講野係真既
惡意環境下工作就會變成咁
佢地係紀律部隊係要守紀律, 跟警察通例, 要守當日出學堂做正式差人所宣o既誓. 如果唔係上頭一層一層咁樣腐敗然後將呢D "以市民為敵" 的心態傳播落o黎, 傳達一D 殘害市民的order, 依家警隊咁多前線警員點可能會變成咁?

舊 07-08-19, 11:54 AM   #569
神人ではない!新人だ

在下認為無啦啦突然要去守旺角,的確係條氣唔會順,不過作為紀律部隊合法持武點都要守返警察通例同紀律。
至少指揮同對面講野,下面唔好狗上身咁亂叫啦…

舊 07-08-19, 03:05 PM   #570
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
班人話又要屌黑警,有事又要搵黑警

呢班人好智障,而家你做義工丫?
你唔鐘意你咪resign囉! 唔守警察通例,唔守政治中立又濫權等等呢D係咪抵屌先? 仲要每個星期都幾乎黑警犯罪新聞
你份人工納稅人有份出架!!

琴日旺角件事跟本係黑警搞出黎,唔比散水咩玩法
跟住媒體只影到旺角同黑警衝突果個scene

此篇文章於 07-08-19 03:07 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 04:57 PM   #571
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章

你唔鐘意你咪resign囉! 唔守警察通例,唔守政治中立又濫權等等呢D係咪抵屌先? 仲要每個星期都幾乎黑警犯罪新聞

你唔出糧我咪唔搵你囉,
一係大家都唔好搵大家!

舊 07-08-19, 05:26 PM   #572
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章

果D友橫蠻到極點....你公司請個實Q番來, 佢粗口爛舌又選擇性做野, 處處同公司同事過唔去, 但又出緊公司份糧喎.... 然後仲串串貢話 "有事唔好搵我".... 真係無賴都極.

咩話? 差人都有份交稅? 不如check下交果份稅多唔多得過宿舍的市值租金先喇.... 一係劈炮咪唔駛做又唔駛俾人鬧又唔駛交稅囉.

舊 07-08-19, 05:37 PM   #573
真!DC
Banned User
奉行我道

有d人奴性重精神仲活喺帝制
唔明白政府係應該只係人民受權佢托管一個地方
由手機版發出
舊 07-08-19, 05:59 PM   #574
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: wing 查看文章
果D友橫蠻到極點....你公司請個實Q番來, 佢粗口爛舌又選擇性做野, 處處同公司同事過唔去, 但又出緊公司份糧喎.... 然後仲串串貢話 "有事唔好搵我".... 真係無賴都極.
因為有「上司」的存在。
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 05:59 PM   #575
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
BTW 777笠左水? 發生咁多事都唔出黎?
個個膠官都失左影咁
傳緊11哥出任律政師司長,呢條友食相難睇到 
泛民專出賤人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:50 PM

手機版 | APP版