Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-02, 11:28 AM   #1
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
曼聯未夠班

雲 格 : 曼 聯 未 夠 班

阿 仙 奴 領 隊 雲 格 「 死 口 硬 」 , 認 為 曼 聯 仍 未 夠 班 挑 戰 他 們 在 英 超 的 王 者 地 位 。

上 週 聯 賽 遭 曼 聯 兩 蛋 擊 斃 後 的 阿 仙 奴 榜 首 領 先 優 勢 大 減 , 目 前 僅 以 兩 分 領 先 次 席 的 車 路 士 , 三 連 勝 的 曼 聯 三 分 之 差 爬 上 第 三 位 。 輸 波 的 雲 格 死 要 面 : 「 即 使 是 週 六 的 比 賽 後 , 我 仍 不 認 同 曼 聯 會 是 我 們 衛 冕 路 上 的 障 礙 。 」 他 說 : 「 只 要 你 看 回 彼 此 的 表 現 及 射 門 , 大 家 的 埋 門 差 不 多 , 最 大 分 別 只 是 我 們 犯 了 兩 次 大 錯 , 就 這 樣 , 他 們 射 入 兩 球 。 」

雲 格 續 稱 : 「 戰 果 對 曼 聯 有 利 , 但 不 要 忘 記 我 們 仍 然 居 首 , 它 ﹙ 輸 波 ﹚ 對 我 們 來 說 只 是 一 次 警 告 。 」

雲格真係串

舊 12-12-02, 11:42 AM   #2
God of Gamer
沉默是金

相比二年前=_=
現在的曼聯覺系乍?羇 GE~~

舊 12-12-02, 11:50 AM   #3
beckham23
Senior Gamer
史上最強最勁最型!

註冊日期: Nov 2002
個個強隊既領隊都係咁講架啦,曼聯全盛時費sir咪又係咁!所以攪到自己隊波人人都以為天下無敵,落到場個個都懶懶閒咁!覺得俾人入一粒o者、轉過圈咪又追番既心態o羅!久而久之就會冇乜鬥心架啦!
beckham23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 11:52 AM   #4
beckham23
史上最強最勁最型!

阿仙奴所以都係小心d好!世上係冇不敗既球隊既!
舊 12-12-02, 12:03 PM   #5
verdy
Registered User
我愛高達!

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by beckham23 :
阿仙奴所以都係小心d好!世上係冇不敗既球隊既!
唔唔……(點頭)

曼聯繼續殺呀………

(話時話而家呢班幅選好似越踢越好咁喎!蘇思仔呢排踢得好好喎!)
verdy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 12:16 PM   #6
beckham23
史上最強最勁最型!

引用:
Originally posted by verdy :

唔唔……(點頭)

曼聯繼續殺呀………

(話時話而家呢班幅選好似越踢越好咁喎!蘇思仔呢排踢得好好喎!)
大家咁話啦!哈哈!
舊 12-12-02, 12:22 PM   #7
darkangel
Account Locked

註冊日期: Feb 2002
現在的後防 Brown + O'Shea比 Blanc + Rio好 ~
遲下老費有排頭痛
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 12:26 PM   #8
beckham23
史上最強最勁最型!

引用:
Originally posted by darkangel :
現在的後防 Brown + O'Shea比 Blanc + Rio好 ~
遲下老費有排頭痛
蘇斯克查踢右中場都比碧咸好!老費仲頭痛呀!哈哈!
舊 12-12-02, 03:01 PM   #9
verdy
Registered User
我愛高達!

引用:
Originally posted by beckham23 :
係呀,係呀!
我覺得呢幾場蘇斯克查串演右中場,活動範圍同積極性都比碧咸好!

verdy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 03:23 PM   #10
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by PENNYKKS :
相比二年前=_=
現在的曼聯覺系乍?羇 GE~~
唔可以禁講
依家呢隊個人實力係高過以前0個隊,不過只係球員無鬥心
令我想起以前0既舒靈咸
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 04:33 PM   #11
沉默是金

引用:
Originally posted by 魚伕 :

唔可以禁講
依家呢隊個人實力係高過以前0個隊,不過只係球員無鬥心
令我想起以前0既舒靈咸
三冠王個時簡真無敵~~
實力同運氣都好近~~~
但NOW就

舊 12-12-02, 04:55 PM   #12
魚伕
Moderator

引用:
Originally posted by PENNYKKS :

三冠王個時簡真無敵~~
實力同運氣都好近~~~
但NOW就
係爭勝0既鬥心啊
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 06:20 PM   #13
何英
↓米奇老鼠

阿雲加囉左獎嘛,口氣梗係大D嫁啦

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 09:20 PM   #14
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
而家個隊打4411 好左~~~起碼 雲尼 而家識得打單箭頭~~
後防唔出 白蘭斯 就得.........斯維斯達打中堅幾好~~~佢o既速度可以包返其他人失左o既位......
碧咸似係俾費老頭放佢假~~~~冇乜火~~~
傑斯又好似退步左.......
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 11:25 PM   #15
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

引用:
對啊對啊!哈哈哈哈!

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-02, 01:44 PM   #16
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
引用:
Originally posted by verdy :

係呀,係呀!
我覺得呢幾場蘇斯克查串演右中場,活動範圍同積極性都比碧咸好!

都係0既..
但係兩者本身打法唔同
你叫蘇斯仔可唔可以d出好似碧咸咁準0既傳送..
又未必得..
好難比較

舊 12-14-02, 01:53 PM   #17
HIM

PSN  IDhim927
引用:
仲有遲下堅尼復出呢
HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:59 AM

手機版 | APP版