Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-19, 11:19 PM   #176
[X-MEN]
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
早幾年太陽月亮訂game送夢夢。呢家得個套真係差好遠
呢度唔知幾多人會抵制,不過我真係好想衝首發,好想快啲有得玩
今集雖然應該唔算開放世界,但係玩法近接近理想嘅模式,希望能明雷可以表達到多少少生態(由其係圖鑒所講嘅生態)
又cut寵,寵嘅模型同動作又hea整,連基本嘢都做唔足,唔好期望仲會額外整生態.
[X-MEN] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-19, 10:23 AM   #177
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: [X-MEN] 查看文章
又cut寵,寵嘅模型同動作又hea整,連基本嘢都做唔足,唔好期望仲會額外整生態.
我以為佢cut呢cut樣就喺為咗搞好啲系統,其實睇佢個系統喺有進步嘅
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-19, 07:24 AM   #178
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
大家準備迎接24小時直播!

舊 10-05-19, 08:45 PM   #179
張飛後代
V-MAX

個直播攝錄機好幾次攝到一隻彩光小馬⋯

此篇文章於 10-05-19 08:53 PM 被 張飛後代 編輯。
張飛後代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:39 PM   #180
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1212540.html

有翻譯,有圖睇,有歷代圖睇。

歴代「ポケットモンスター」が動作する任天堂ゲームハードがNintendo Liveで展示中ゲームボーイからSwitchまで、当時の「ポケモン」の“空気感”ごと展示!

【ポケットモンスター ソード・シールド】

任天堂のプライベートゲームイベント「Nintendo Live 2019」会場にて、歴代「ポケットモンスター」シリーズが当時の実物ゲームハードとともに公開されているコーナーがある。

このコーナーでは、初代「ポケットモンスター 赤・緑・青・ピカチュウ」から11月15日発売予定の最新作「ポケットモンスター ソード・シールド」に至るまで、8つのナンバリングタイトルが並んでいる。

https://swordshield.portal-pokemon.com/tc/

新寶可夢「小火馬(伽勒爾的樣子)」簡介

重溫森林裡的寶可夢的生態

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 10-14-19 08:39 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 06:56 PM   #181
iu fu pig
塵埃...

超能馬我幾睇好,盾版限定,應該會練下
阿柏蛇/鐵碗之類應該都有地區型態啦⋯⋯
由手機版發出
舊 10-17-19, 04:17 PM   #182
張飛後代
V-MAX

五隻初代種既超極巨化!
(P.S.:皮卡丘、喵喵、伊布既可超極巨化特別個體需要特別手段獲得,牠們不能進化。
皮卡丘:主機擁有《Let’s GO! 皮卡丘》的存檔時獲得
喵喵:早期購入特典,需要從網絡下載
伊布:主機擁有《Let’s GO! 伊布》的存檔時獲得)

舊 10-17-19, 06:54 PM   #183
iu fu pig
塵埃...

老噴爆裂模式?
比卡超變返肥版⋯⋯
巴他蝶變做摩斯拉,又向老哥堆怪獸致敬了
由手機版發出
舊 10-17-19, 07:33 PM   #184
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
Let's go的存檔還是有用了

不過我最關心是可以直接用let's go的存檔繼承一班小精靈,還是真是要等精靈銀行推出後先把存檔送去銀行,再傳送回劍與盾才能用這麼多此一舉呢。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-19, 07:57 PM   #185
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Let's go的存檔還是有用了

不過我最關心是可以直接用let's go的存檔繼承一班小精靈,還是真是要等精靈銀行推出後先把存檔送去銀行,再傳送回劍與盾才能用這麼多此一舉呢。。。。。
其實所有新gen都唔會即刻比你過舊精嘅⋯
不過可以由go過bank,咁啲御三家易儲好多
由手機版發出
舊 11-01-19, 07:59 PM   #186
知世公主

註冊日期: Jun 2009
限定版主機 已推出 但GAME仲要等多14日

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-19, 11:16 AM   #187
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 知世公主 查看文章
限定版主機 已推出 但GAME仲要等多14日
仲有兩個星期,下星期進入偷跑模式
好想早啲玩到

P.s.好似某啲歐美地方已經有偷跑?,大大們唔好喺度劇透得唔得(御三家進化/劇情之類)
由手機版發出
舊 11-04-19, 11:06 PM   #188
iu fu pig
塵埃...

比無良心youtuber劇透了御3家(即刻取消訂閱)
點解咁早放哂資料?定真係偷跑哂?又得亞洲區無跑

Pokemon唔係入遊戲親身發掘新野,有咩好玩?

此篇文章於 11-04-19 11:08 PM 被 iu fu pig 編輯。
舊 11-04-19, 11:41 PM   #189
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
睇開youtube真係無得避 睇過相關野都随時大大個封面出
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-19, 07:16 AM   #190
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
仲有兩個星期,下星期進入偷跑模式
好想早啲玩到

P.s.好似某啲歐美地方已經有偷跑?,大大們唔好喺度劇透得唔得(御三家進化/劇情之類)
由手機版發出
好似話日版最快13號會有
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-19, 10:14 AM   #191
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: rinxlun 查看文章
好似話日版最快13號會有
買多隻dl版(應該買優惠卷換)
由手機版發出
舊 11-12-19, 05:53 AM   #192
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
比無良心youtuber劇透了御3家(即刻取消訂閱)
點解咁早放哂資料?定真係偷跑哂?又得亞洲區無跑

Pokemon唔係入遊戲親身發掘新野,有咩好玩?
板友你小心,似係爆晒資料,版放埋

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-19, 03:27 PM   #193
1pi

註冊日期: Aug 2013
知唔知道普通版同雙包裝版,幾多錢?
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-19, 03:30 PM   #194
Heaven
Game Master

直銷網做緊既價 幾抵
預訂英文封面 HK$690.00
預訂日本版HK$770.00
由手機版發出
舊 11-12-19, 04:11 PM   #195
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
板友你小心,似係爆晒資料,版放埋
唔夠膽係youtube睇其他chanel
淨係睇live新聞算

堅持自己發掘新元素
舊 11-12-19, 08:55 PM   #196
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
唔夠膽係youtube睇其他chanel
淨係睇live新聞算

堅持自己發掘新元素
還好我由前幾次新寵同道館新聞就開始避
然後Youtube就完全唔認為我係會買咁
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-19, 09:09 PM   #197
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Heaven 查看文章
直銷網做緊既價 幾抵
預訂英文封面 HK$690.00
預訂日本版HK$770.00
由手機版發出
我都有好多Game係響依度買
唔駛特別訂都會有貨
舊 11-12-19, 09:16 PM   #198
Heaven
Game Master

同人share買Double Pack 就最抵
舊 11-13-19, 12:13 PM   #199
HM

註冊日期: May 2007
https://www.plurk.com/p/nkf2v4

入面透到飛起,慎入
入面形容緊今次隻GAME係點

買唔買個人決定
但決定買唔買之前要清楚知道自己既決定代表乜野
記住而家買唔買已經係投票
投票支持GF今次做法定反對GF做法
反對既就一定唔可以買,中古都唔買得
真香既人都只係支持緊GF,如果反對的話,請罷買

支持既人唔駛理我回覆我,或者blacklist我都可以
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-19, 12:55 PM   #200
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

見到有人響信和已經買到game
但依家真係無咩心情去買

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Pokémon Masters (寶可夢大師) | The Pokémon Company X DeNA | 好評配信中 david 手機平板遊戲討論版 28 10-25-19 04:37 PM
[漫畫] EYE SHIELD 21(高速達陣)光速討論區 vol.3 衝鋒21<夢幻的聖誕碗, 開波喇>29期已出 信長 日本動漫畫討論版 999 06-01-08 07:24 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 05:40 AM

手機版 | APP版