Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 12-12-02, 11:37 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Unhappy yakumo fujii,有事一問

file收到未

超昂vol2係咪下年先有老翻

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 11:43 PM   #2
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
廢話日本先岩岩出...

舊 12-12-02, 11:46 PM   #3
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
絕對唔知幾時出
唔係13號咩

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 12-12-02, 11:50 PM   #4
雪舟等楊
●  ω  ●

追開有感情
加上有非傳統女英雄
特殊變身法
要儲energy先得

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-12-02, 11:51 PM   #5
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
劇情一般啦,唔太鬼畜
(等第2集dat )

此篇文章於 12-12-02 11:54 PM 被 F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 11:53 PM   #6
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by 某F :
一般啦(等dat )
同我一樣

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-12-02, 11:57 PM   #7
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by 沙律菜絲花澤類阿Vir :
我覺得普普
日文版過幾日有得睇
阿拉聽不懂日文
但日文版都要睇住先
算係咁啦
我覺得有d搞笑添

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-13-02, 01:20 AM   #8
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
哩套好易聽 (我竟聽明晒...)
真的很搞笑啊!

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 05:10 AM   #9
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
可見alice的編劇設定做得正

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 10:46 AM   #10
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
收乜file !?

超昂天使斷估要明年至有!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 10:49 AM   #11
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
收乜file !?

超昂天使斷估要明年至有!!
收完唔記得
尋晚突破IMS極速交流活動
WINMX有無???

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-13-02, 10:58 AM   #12
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
追開有感情
加上有非傳統女英雄
特殊變身法
要儲energy先得
agent aika都係要高潮先變身
仲有觸手

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 11:00 AM   #13
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Hayami :

agent aika都係要高潮先變身
仲有觸手
咁咪特殊變身法
超昂似搞笑片多過H ANIME

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

論壇跳轉

現在的時間是 04:28 AM

手機版 | APP版