Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
mrk 03:49 AM 02-26-18
作者: harakuma:
(唔計限定版), 老任本身SET做1為DL, 2為實体呢個行為已經錯咗
應該轉B1係實體帶,B2係DL版!

PS:事實證明左B1先係神作!(但B2又唔算好差,只係超越唔到B1ge!)
charcsc2000 10:33 AM 02-26-18
作者: mrk:
應該轉B1係實體帶,B2係DL版!

PS:事實證明左B1先係神作!(但B2又唔算好差,只係超越唔到B1ge!)
咁又唔係....b1先8.5gb...b2 - 12.4GB...
點睇都係b2出實體版實際好多...

今集賣得差係因為特別版太平...
如果特別版取消個1代實體, 大家就會乖乖科水買普通版啦...
不過講到尾都係隻game太貴....400蚊內會好d~
高級嘍囉 10:46 AM 02-26-18
作者: charcsc2000:
咁又唔係....b1先8.5gb...b2 - 12.4GB...
點睇都係b2出實體版實際好多...

今集賣得差係因為特別版太平...
如果特別版取消個1代實體, 大家就會乖乖科水買普通版啦...
不過講到尾都係隻game太貴....400蚊內會好d~
唔係特別版平,係普通版貴。
charcsc2000 11:34 AM 02-26-18
作者: 高級嘍囉:
唔係特別版平,係普通版貴。
貴???差唔多啦...美版係賣59.9 1+2...
只係日版拆開黎賣咪覺得貴..
我買450 歐版1+2...除返每隻225...我覺得ok, 因為我未玩過b姐...當然400蚊內就最好~
Fio 05:18 PM 02-27-18
想問問歐版eshop買downloa版會唔會送埋1?實體先有話旺角深水埗仲多唔多歐版?我經好景好似唔多覺
charcsc2000 05:57 PM 02-27-18
作者: Fio:
想問問歐版eshop買downloa版會唔會送埋1?實體先有話旺角深水埗仲多唔多歐版?我經好景好似唔多覺

我記得uk / us都有折扣, 基本上你係eshop是但買一隻, 咁另一隻個價錢就會轉....
最平應該係去us eshop, usd$59.98...
但兩隻game個容量不少....1代 - 8.5gb, 2代 - 12.4gb...
所以有能力都去係買歐或美版...出面賣約$450~498
記得係買1+2...不要買錯~
sun-rance 02:41 AM 02-28-18
作者: charcsc2000:
我記得uk / us都有折扣, 基本上你係eshop是但買一隻, 咁另一隻個價錢就會轉....
最平應該係去us eshop, usd$59.98...
但兩隻game個容量不少....1代 - 8.5gb, 2代 - 12.4gb...
所以有能力都去係買歐或美版...出面賣約$450~498
記得係買1+2...不要買錯~
想問下買國際版的話即係歐美版入code可以用日賬號入嗎?
另外語言可以轉日文?
HON HON 09:32 AM 02-28-18
作者: Fio:
MK信和電良大把歐版...

歐版應該係包埋第1集既DL CODE, 即係碟都係得第2集同埋個鐵盒.
charcsc2000 10:46 AM 02-28-18
作者: HON HON:
MK信和電良大把歐版...

歐版應該係包埋第1集既DL CODE, 即係碟都係得第2集同埋個鐵盒.
其實歐美版都有單獨第2集...大家不要買錯...

返回主題版面