Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-24-03, 11:23 PM   #1
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
睇完 twins + tatu 有感....

1) twins 好廢... tatu勁到傻
2) tatu好喪... 但未去到盡好可惜 (無互摸)
3) 唔應該派飛...
一來太多細路一家大細睇,意識不良
二來令到今場有好多食Q, 無得衝出去企唔HIGH
三來間接減少左TATU FANS之比率, 搞到TATU無晒引.... 唉

此篇文章於 10-24-03 11:33 PM 被 Jamie 編輯。
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:23 PM   #2
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
twins 唱現場點呀~~~?

舊 10-24-03, 11:25 PM   #3
~病人~
Insane Gamer
☆深田 恭子☆

註冊日期: Oct 2003
Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
Originally posted by Jamie :
3) 唔應該派飛... 太多細路一家大細睇,意識不良
點廢法?
講清楚d呀~
~病人~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:26 PM   #4
Haken Kreuz

註冊日期: Jul 2002
Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
Originally posted by ~病人~ :

點廢法?
講清楚d呀~
不用解釋吧.. 她們的唱功.. 台風..
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:27 PM   #5
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:
3) 唔應該派飛...
三來間接減少左TATU FANS之比率, 搞到TATU無左引.... 唉
第3項我就覺得唔應該批評啦,話晒都叫唔使錢,唔好咁多挑剔好~
舊 10-24-03, 11:27 PM   #6
Jamie
バンブラ小職人

比起TATU
TWINS唱歌唔掂,無搞過氣氛,又無LIVE BAND,好似唱K咁
平心而論,阿沙已經算係咁,阿嬌唱歌真係要練下,又甩又走音
人地TATU誇得來唱歌RAP野係真材實料
TWINS.... 連側手翻都唔打個真係完全唔夠人撼

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]

此篇文章於 10-24-03 11:31 PM 被 Jamie 編輯。
舊 10-24-03, 11:28 PM   #7
~病人~
☆深田 恭子☆

Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
Originally posted by Sell my Soul :

不用解釋吧.. 她們的唱功.. 台風..
呢個都出左名架啦,我以為仲有d乜野新既廢野~
舊 10-24-03, 11:29 PM   #8
Jamie
バンブラ小職人

Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
第3項我就覺得唔應該批評啦,話晒都叫唔使錢,唔好咁多挑剔好~
我既意思係應該例如票價減半都好過派飛...
搞到真係想睇TATU既無得睇... 唉
舊 10-24-03, 11:30 PM   #9
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
twins 唱得不好是正常的
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:30 PM   #10
~病人~
☆深田 恭子☆

Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:

我既意思係應該例如票價減半都好過派飛...
搞到真係想睇TATU既無得睇... 唉
唉,針無兩頭利~
話時話,d身材勁唔勁先?
舊 10-24-03, 11:32 PM   #11
Jamie
バンブラ小職人

Re: Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
唉,針無兩頭利~
話時話,d身材勁唔勁先?
肥果個,大囉,但有條是啤呔
瘦果件,睇阿GIL算啦 ^^
舊 10-24-03, 11:32 PM   #12
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
擺明搵d香港cheap野去反襯tatu呢d壓軸野...

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:33 PM   #13
~病人~
☆深田 恭子☆

Re: Re: Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:

肥果個,大囉,但有條是啤呔
瘦果件,睇阿GIL算啦 ^^
肥果個又真係又大,睇新聞睇到~
但睇唔到條士啤呔~
舊 10-24-03, 11:34 PM   #14
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:
Originally posted by 其卵 :
twins都ok啦~
搵檸檬個d真係cheap野啦~
舊 10-24-03, 11:35 PM   #15
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by 其卵 :
但好無奈地我好肯定全場人十個有五個唔識TATU既歌....
唉... 香港人
舊 10-24-03, 11:37 PM   #16
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
佢地有冇同台?

舊 10-24-03, 11:37 PM   #17
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:

但好無奈地我好肯定全場人十個有五個唔識TATU既歌....
唉... 香港人
淨係為左睇免費野~:@_@":
上次山寨王訪問個d人,都無個識講得出佢地個既歌,淨係話.....呀....個兩首囉....~
舊 10-24-03, 11:37 PM   #18
Jamie
バンブラ小職人

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
肥果個又真係又大,睇新聞睇到~
但睇唔到條士啤呔~
傻架!!
有一PART係瘦果個拎住部CAM影住肥果個
直頭大特寫佢下體位置
個CAM係直接駁出去個大螢光幕度..... 喪架!!
舊 10-24-03, 11:38 PM   #19
~病人~
☆深田 恭子☆

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:

傻架!!
有一PART係瘦果個拎住部CAM影住肥果個
直頭大特寫佢下體位置
個CAM係直接駁出去個大螢光幕度..... 喪架!!
咁攪野~
咁你地有乜反應?
舊 10-24-03, 11:40 PM   #20
Jamie
バンブラ小職人

引用:
淨係為左睇免費野~:@_@":
上次山寨王訪問個d人,都無個識講得出佢地個既歌,淨係話.....呀....個兩首囉....~
TATU慘到第咪比人唱都無乜人識唱........
頭廿行我諗得幾十人識唱掛.... 唉

我即場聽都勉強聽到佢地唱"ALL U WANNA SAY RUNNING THROUGH MY HEAD"啦...... 佢地之前唱呢句不止三十次
唉唉唉
舊 10-24-03, 11:42 PM   #21
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002

引用:
3) 唔應該派飛...
三來間接減少左TATU FANS之比率, 搞到TATU無晒引.... 唉

Tatu唱live?!!!!!
好難得wor...
我以為佢地又播帶tim..

點解我囉唔到飛...

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:42 PM   #22
Jamie
バンブラ小職人

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 睇完 twins + tatu 有感....

引用:
咁攪野~
咁你地有乜反應?
WOW囉
佢地唱完第二首歌就已經拎住部CAM影住D觀眾
不斷叫人地"KISS KISS KISS"
有大概十幾PAIR人真係當住超大螢光幕比人睇住咁KISS......
舊 10-24-03, 11:43 PM   #23
(.v - )v
Game Master

註冊日期: Jan 2002
Wink

唱左幾多首歌呀~?
(.v - )v 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:44 PM   #24
~病人~
☆深田 恭子☆

引用:

TATU慘到第咪比人唱都無乜人識唱........
頭廿行我諗得幾十人識唱掛.... 唉

我即場聽都勉強聽到佢地唱"ALL U WANNA SAY RUNNING THROUGH MY HEAD"啦...... 佢地之前唱呢句不止三十次
唉唉唉
不過唔關事,香港人不嬲睇show都唔係太high,識都未必智跟住唱~
又唔係好鍾意起身一路跳一路唱,好似外國band個d show咁就正囉,又剥衫又插水,正好多~
舊 10-24-03, 11:44 PM   #25
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by T.S :
Tatu唱live?!!!!!
好難得wor...
我以為佢地又播帶tim..

點解我囉唔到飛...
係連D變態超高音都係LIVE咁唱出來.... 勁到丫...
不過我諗佢地唱左六首歌左近... 後尾仲係度REPEAT.... ^^

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Twins 零4好玩演唱會 [CD, VCD, DVD - 已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 24 03-25-04 01:44 AM
Twins 又出新碟, 今次打孖上出兩隻英文兒歌CD.........[已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 16 11-21-03 11:31 PM
Twins 零 四 好 玩 演 唱 會 Ricky-S Neo Entertainment TREND 11 11-10-03 03:32 PM
TWINS AMAZING 希索加 Neo Music UNIVERSE 10 09-03-02 10:46 PM

現在的時間是 05:50 PM

手機版 | APP版