Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-19, 06:17 PM   #51
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 真!DC 查看文章
Tv版w五部都超硬唔自爆唔中水柱都唔會爆
由手機版發出
為保密去自爆,但自爆完人又唔死,機又俾人完整砌番出黎b

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-19, 07:11 PM   #52
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: zzzdx 查看文章
自爆系統 x
煙花匯演 o

其實魔劍如果直線無限遠嘅話,伊迪安槍⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-19, 07:25 PM   #53
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
自爆唔死,當年好笑+1

舊 01-23-19, 07:59 PM   #54
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: zzzdx 查看文章
最後部01仲可以比個新米衝埋去比衛星炮直照都唔死人w
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-19, 08:41 PM   #55
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
希羅著背心跳樓都係骨折,自爆點炸得死

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-19, 09:54 PM   #56
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: qwe 查看文章
有問題,seed ps裝甲唔驚實彈(除非同位置射中72發都gg)
鐵血ms唔驚激光
咁w咪最廢
自由核電已經無72發呢樣野
大家講講下好似呢4部都特點

希羅自爆唔死定基拉被人開駕駛倉大爆炸唔死勁D?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-19, 11:04 PM   #57
HM

註冊日期: May 2007
魔劍最合理處理方式咪好似機戰A撫子質量炮果一關咁
飛上天即爆,唔飛就無事
或者限定10回合過關,否則俾魔劍射死
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-19, 04:50 PM   #58
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咩話?
W最廢?
我睇你係係度為難我比爾哥

舊 01-25-19, 08:54 PM   #59
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Lamsze 查看文章
自由核電已經無72發呢樣野
大家講講下好似呢4部都特點

希羅自爆唔死定基拉被人開駕駛倉大爆炸唔死勁D?
神盾自爆前有道閘升起左就是啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 02:07 AM   #60
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
http://dengekionline.com/elem/000/001/867/1867523/

PS4/Switch/PC『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』が2019年発売。第1弾PVが配信

バンダイナムコエンターテインメントは、PS4/Nintendo Switch/PC(Steam)用ソフト『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』を2019年に発売予定です。価格は未定。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 02:01 PM   #61
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』 876TV 台北ゲームショウ2019 出張版
https://youtu.be/-l6AIXOxvn4
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 11:50 AM   #62
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
非雜魚機貌似有返出場/避招/出完招/擊破敵人演出

初期機仲係鳳凰

爸爸拖C納米甲連光劍都可以檔, 不過武器配置好感人,格招全部射程一

舊 01-27-19, 02:04 PM   #63
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: neo2046 查看文章
『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』 876TV 台北ゲームショウ2019 出張版
https://youtu.be/-l6AIXOxvn4
今次行教科書
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 02:05 PM   #64
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

保志好似唔識打機咁~
freedom multi-lock無鎖定畫面~
迴避台詞好長~長到有cut in~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 03:30 PM   #65
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
保志好似唔識打機咁~
freedom multi-lock無鎖定畫面~
迴避台詞好長~長到有cut in~
會唔會係未爆seed嘅關係
不過各方面都好~長

戰艦嘅演出,唔錯啊
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 05:49 PM   #66
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
D畫面真係高質喎!甘有心機?而且唔似以前單純武器集,變得似機戰既招式集,仲有負面效果,減攻擊力之類
狩獵有光束減輕,之後變0傷,睇黎真係甘好多,以前小兵格劍應該都減三千多
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 07:25 PM   #67
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁鐵血最後一版我地係大叔方打死鐵華團?
幫鐵華團打贏重點教科書?

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信

舊 01-27-19, 10:48 PM   #68
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Rance 查看文章

呢個問題過往GGEN閃光的凱撒衛可以答到你

舊 01-28-19, 01:41 AM   #69
HM

引用:
作者: Rance 查看文章

證明你無咩點玩呢個系列
棋盤內全滅對方,劇情上照樣輸係教科書好常見
舊 01-28-19, 07:30 AM   #70
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
鐵華團最尾果關應該係守唔知幾多turn/或者全滅過版,之後劇情出魔劍
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 09:54 AM   #71
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
記得上次馬反都有話用自護
鐵血比你用大叔方插爆班智障冇問題呀
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 09:58 AM   #72
Sar8
The One

動畫長咪好,滿足到動畫黨
果陣Crossworld短到剩係得開鎗果下畫面

不過以bandai果陣懶法肯定D開鎗都係兼用卡多

舊 01-28-19, 10:05 AM   #73
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Sar8 查看文章
動畫長咪好,滿足到動畫黨
果陣Crossworld短到剩係得開鎗果下畫面

不過以bandai果陣懶法肯定D開鎗都係兼用卡多
換色astray

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 12:59 PM   #74
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
記得上次馬反都有話用自護
鐵血比你用大叔方插爆班智障冇問題呀
由手機版發出
咁重有迪士尼去到最後一版變左操作AA打ZAFT既
當下心中一整個幹

不過馬反同0083係因為班敵役高人氣先會咁設計
鐵孤呢d只會刷仇恨值既似乎無必要咁設計
舊 01-28-19, 04:06 PM   #75
Sar8
The One

引用:
作者: HM 查看文章
咁重有迪士尼去到最後一版變左操作AA打ZAFT既
當下心中一整個幹

不過馬反同0083係因為班敵役高人氣先會咁設計
鐵孤呢d只會刷仇恨值既似乎無必要咁設計
當年笨大至少仲會諗下用自護做開頭(G gen DS)
而家
出幾部機整幾部動畫事旦放入去就賣錢

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell SWITCH Sd Gundam G Generation Cross Rays日版有歌版有中文字幕 (沒有CODE) 深水歩站交收 PORTABLE 買賣專區 0 10-12-20 11:49 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
請問有無人知邊度有ps1果隻 Gundam G Generation F 賣? nobu-k 電視遊戲討論版 0 08-13-06 04:24 PM
Cross Bone Gundam的故事係點的?? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 01-01-04 01:52 AM

現在的時間是 04:39 PM

手機版 | APP版