Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-08-15, 02:27 AM   #676
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
等左好耐,第3期7月開播,希望會做到漫畫完結啦,唔知第3期有幾多集呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-15, 06:01 PM   #677
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-15, 11:55 PM   #678
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
唔知最後一季(應該?)各CP會唔會結果
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-15, 10:58 PM   #679
事丫娃些
京アニに祈りを

8月12日発売の「WORKING!!!」Blu-ray&DVD第1巻のジャケットを公開しました!

舊 07-04-15, 02:31 PM   #680
知世公主

今日開始播了,唔知第1集係點呢,好夜先播,睇黎都要等聽日先有得睇

【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
舊 07-04-15, 04:55 PM   #681
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
有幾夜呀 港澳時間23:30而已⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 12:07 AM   #682
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
久違了的第三期終於嚟了。睇嚟應該會同漫畫一樣今期了結。

小鳥遊都仲係咁蘿莉控,啊唔係,係迷你控。

山田兄妹都仲係咁無緣見面,但點都比唔上音尾爸爸咁慘。個老婆原來係脫逃大師嚟架,比人咁樣困住都仲可以消失得無影無蹤。XD

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 08:58 AM   #683
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
FBI!!!

野生捕獲太太

之後密室逃脫

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-05-15 09:01 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 11:40 AM   #684
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
FBI!!!

野生捕獲太太

之後密室逃脫
哩度真係笑爆,太強了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 01:19 PM   #685
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
節奏一如既往,op不如前兩季

普通人第一集有咁多鏡頭

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 01:56 PM   #686
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲有呢幕都好震撼

竟然開眼

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-05-15, 04:32 PM   #687
Game Master

引用:
仲有呢幕都好震撼

竟然開眼
都唔係第一次啦,不過第一集就已經開眼亦係屬罕見。

舊 07-05-15, 05:39 PM   #688
Game Master

話時話,伊波都成長咗唔少,企喺小鳥遊隔離居然可以忍到手唔出手打佢。

舊 07-05-15, 05:44 PM   #689
Game Master

山田亂入 (留意其中一個表情係唔同嘅)

舊 07-05-15, 06:10 PM   #690
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔係個牌咩
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 07:59 PM   #691
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
太太點走架

舊 07-05-15, 09:36 PM   #692
知世公主

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
太太點走架
係,我都想知, 超神奇地消失左

舊 07-05-15, 10:25 PM   #693
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
失落的白楊好可愛哦~~
但小女孩偷笑致命一撃

音尾太識瞬身術XD
咁都緣慳一面
其實係咪2個相見就結局......

小鳥遊被搶走伊波很不滿
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 11:42 AM   #694
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第2集都咁o既情況冇出拳可以忍到幾多集?

能幹的妹妹

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-12-15, 12:51 PM   #695
野良猫
肥倫

有個能幹的妹妹真好

引用:
第2集都咁o既情況冇出拳可以忍到幾多集?

能幹的妹妹
臨界突破氣絕埋
舊 07-12-15, 05:44 PM   #696
Game Master

佐藤:不如我哋一齊出去搵個地方飲......

キターーー(゜∀゜)ーーーー!!!!!

佐藤:如果得閒嘅話

相信大家同相馬嘅反應都會係一樣。 (╯°□°)╯︵ ┻━┻

舊 07-13-15, 03:36 PM   #697
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-13-15, 05:01 PM   #698
野良猫
肥倫

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

對金毛嚟講叫做有進步
而且佢可能唔想俾相馬知道時間,你知相馬架喇
舊 07-13-15, 05:09 PM   #699
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

睇到我爆咗粗
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 05:54 PM   #700
Game Master

帶二家姐出街原來係咁煩嘅,搞到超斯文嘅妹妹都罕見地面露青筋。XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
高津カリノ「ダストボックス2.5」連載中 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 12-18-15 06:10 PM
is facebook working for anyone? (right now) GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-20-08 03:02 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM
Working Holiday Kami ~清談館~ 20 06-26-07 05:28 AM
[Help] directX not working!? ZeroZeroZero 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-03-03 07:24 PM

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版