Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-02, 11:31 PM   #1
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
希望英格蘭出局,請入來簽個名

我唔係好鍾意丹麥,但都希望佢踢低英格蘭!!!!!!!!!!

英格蘭~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~出局~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 11:35 PM   #2
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
楊威利兄你真係好抵死姐

小弟支持
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 11:36 PM   #3
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我只係想睇好波~

舊 06-14-02, 11:42 PM   #4
Bell2k
Senior Gamer

英格蘭出局咪有好波睇law
Bell2k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-02, 11:47 PM   #5
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
我都支持

舊 06-14-02, 11:48 PM   #6
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

我都支持
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:01 AM   #7
RX-93
Insane Gamer
new type

註冊日期: Jun 2002
英龜一定出局!

舊 06-15-02, 12:02 AM   #8
Samuel
God of Gamer
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
出硬局啦 英格蘭
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:02 AM   #9
烈火戰車
Account Locked
FullThrotle

我支持DENMARK的湯馬遜
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:03 AM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
我淨係想睇日本捧盃

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:13 AM   #11
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
Wink

引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
我只係想睇好波~
乜唔係[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]咩 ~?

我其實都幾驚呢個世紀惡夢會發生…
…「英格蘭螺世界盃冠軍」……
因為依家佢既[棍氣]真係好強……

如果決賽係[德國 對 英格蘭]…
我諗我除左會罷睇外,
仲會爆左D電錶/話房拆走晒D有線放大/分線器…
跟手到D酒吧大叫火燭、報警話有人賭波……

此篇文章於 06-15-02 12:41 AM 被 鈭箔鞎 編輯。
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:21 AM   #12
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 人仔貓 :
乜唔係[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]咩 ~?

我其實都幾驚呢個世紀惡夢會發生…
…「英格蘭螺世界盃冠軍」……
因為依家佢既[棍氣]真係好強……

如果決賽係德國 對 英格蘭…
我諗我除左會罷睇外,
仲會到D電錶/話房拆走晒D有線放大/分線器…
跟手到D酒吧大叫火燭、報警話有人賭波……
咁激
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:25 AM   #13
boy
Senior Gamer
bye~~

英格蘭!!!!!!!!聽日輸波,返英國吧~~~~

最好beckham紅牌離場~~~~

舊 06-15-02, 12:35 AM   #14
Kamihara

註冊日期: Mar 2002
英格蘭贏呀~~~~~
如果出左局就無野好睇架喇~
Kamihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:39 AM   #15
人仔貓
Game Master

Cool

引用:
Originally posted by Kamihara :
英格蘭贏呀~~~~~
如果出左局就無野好睇架喇~
[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]萬歲~!
舊 06-15-02, 12:40 AM   #16
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
支持!!!丹麥幫我報仇

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 12:44 AM   #17
Kamihara

引用:
Originally posted by 人仔貓 :

[靚仔] 等於 [出名] 等於 [好波]萬歲~!
我唔係鍾意佢D靚仔喎,只係因為鍾意佢的殖民地統治,比中國現在搞到「立立」亂好 仲有,那些阿根廷的擁護者,唔該收一收聲先啦,我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!
舊 06-15-02, 12:56 AM   #18
cinimod
God of Gamer

我捧巴西,等巴西攪掂佢啦!
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 01:06 AM   #19
人仔貓
Game Master

引用:
Originally posted by Kamihara :
我唔係鍾意佢D靚仔喎,只係因為鍾意佢的殖民地統治,比中國現在搞到「立立」亂好 仲有,那些阿根廷的擁護者,唔該收一收聲先啦,我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!
係呀~
我都好鍾意英國祖先屠殺日耳曼民族
侵佔他人領土稱皇既輝煌歷史啊~

仲有晌二次世界大戰中
協助把加沙地帶撥歸以色列
繼續令巴勒斯坦人有國籍但無國土
而長期陷入戰爭中
英國亦功不可沒呢~

P.S. 我鐘意既係打[Enjoy足球]既全線非洲國家隊~
雖然大部份依家已經出局……
舊 06-15-02, 01:08 AM   #20
RX-93
new type

引用:
咁又點? 球証無判都冇計. 況且我係捧呢兩屆o既阿根廷,仲炒番d舊野講. 好悶.

舊 06-15-02, 01:18 AM   #21
Kamihara

引用:
Originally posted by RX-93 :

咁又點? 球証無判都冇計. 況且我係捧呢兩屆o既阿根廷,仲炒番d舊野講. 好悶.
RX-93?? 你仲喺度?
舊 06-15-02, 01:21 AM   #22
RX-93
new type

你都係度啦. 而家中午之嘛.

舊 06-15-02, 01:36 AM   #23
人仔貓
Game Master

引用:
Originally posted by Kamihara : 我地仲記得十六年前那"The hand of God"架!!
如果係一個真正熱愛足球既球迷…

對於馬勒當拿既印象...
除左一定記得佢既[上帝之手]外…

最深刻的卻應該係
佢永遠出人意表既靈巧腳下功夫、
變速驚人既盤扭過關、
勁!彎!準!兼備
高碧咸何止十班既自由球直接攻門、
交叉後腳斬波……等等
那些暫無來者既精湛球技……

如果係一個真正熱愛足球既球迷…
舊 06-15-02, 01:42 AM   #24
自護軍司令
Ultimate Gamer
ヽ(`Д´)ノウワァァ

べっちゃん加油

自護軍司令 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-02, 03:08 AM   #25
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
除了馬哥的上帝之手好波外...第二球中場開始扭~~最後扭埋三個後衛
再扭埋龍門射入....咁都唔"書"得心服口服??
好懷念馬哥拍風之子的片段~~~94年可惜對瑞典又係冇得出場(風之子)

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 06-15-02 03:11 AM 被 韏斗郎蟡 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:10 PM

手機版 | APP版