Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
攻略及心得交流區>DC 創造球會 特大號2 - 新手問題
darkangel 12:42 PM 11-19-02
講得多, 不自覺地舊game解封 ~
目前 yr2 ~
兵團如下 ~
F: 野呂大兄 + 二弟
M: カジャゼイラ
D:野呂五弟
GK: 野呂七仔
附加蛋散一班
小昭Teddy 01:11 PM 11-19-02
作者: :
Originally posted by darkangel :
目前 yr2 ~
兵團如下 ~
附加蛋散一班
你果隻係唔係普通版唔係特大號???冇記錯初版好似搵d勁少少既球探就可以搵到晒野呂兄弟
令胡沖 02:02 PM 11-19-02
我係話2002
itcwai 04:21 PM 11-19-02
Originally posted by darkangel :
目前 yr2 ~
兵團如下 ~
附加蛋散一班
野呂兄弟勁嘛?
係咪用乜球探都找到的??
小昭Teddy 04:24 PM 11-19-02
Originally posted by itcwai :

野呂兄弟勁嘛?
係咪用乜球探都找到的??
一般啦, 我最鐘意老七
野呂家有接近GP既實力, 但人工低到你唔信
Kojiro Fuuma 04:32 PM 11-19-02
如果合家一整上就勁~!
起馬連攜可以唔洗練都見紅~
小昭Teddy 04:36 PM 11-19-02
Originally posted by 風魔小次郎 :
如果合家一整上就勁~!
起馬連攜可以唔洗練都見紅~
如果全家都係得野呂兄弟, 絕對唔勁....只要你個陣容唔係太差, 都有好大勝算. 個人覺得佢地既好處只係平, 抵用咁解(老七真係好勁....)
itcwai 05:01 PM 11-19-02
老七is GK?

And, is楢崎正剛the best Jap GK??
小昭Teddy 05:03 PM 11-19-02
老七is GK?

And, is楢崎正剛the best Jap GK??
老七係GK呀.
個人覺得楢崎正剛最好, 球波出迎係SS同S, 勁過三神(S, S). 人工同河本, 川內義和(川口能活)比又平dd, 加上, 是但有個好dd既球探就可以搵到楢崎正剛, 唔用佢用邊個???
itcwai 05:09 PM 11-19-02
是但有個好dd既球探就可以搵到楢崎正剛 << this is very nice

But how much salary (球探) would be counted as好dd?
Noe mine is 176,000,000. But always give "impossible" commend to my request... want to fire him
Kojiro Fuuma 05:15 PM 11-19-02
億幾好好架啦~
你成日對佢作出無理要求緊唔好啦~!
有時要等自己黎料架~

小昭Teddy 05:18 PM 11-19-02
買左佢番黎, 即刻同佢進行鬼畜調教(谷佢能力開花, 唔係PatPat開花呀!!!), 再送佢留兩年學, 番到黎...一個字...勁!!!
Kojiro Fuuma 05:27 PM 11-19-02
楢椅唔可以同河本比..無得比..
河本連體力精神走力都高人幾班..點比呀..
川內義和就真係..廢..
未死前仲勁=.="

仲有屋村仔都好好用架~
小昭Teddy 06:16 PM 11-19-02
楢椅唔可以同河本比..無得比..
河本連體力精神走力都高人幾班..點比呀..
川內義和就真係..廢..
未死前仲勁=.="

仲有屋村仔都好好用架~
精神力楢崎正剛冇記錯都有S, 體力走力對一個GK黎講可有可無....但要記住....河本勁難搵又勁貴, 唔見得佢好用過楢崎正剛, 所以我都係鐘意楢崎正剛^__^
令胡沖 09:10 PM 11-19-02
我係話pc版
Kojiro Fuuma 11:52 PM 11-19-02
令胡沖さん~
你一時2002一時PC..到底邊隻呀~?
小昭Teddy 02:30 AM 11-20-02
億幾好好架啦~
你成日對佢作出無理要求緊唔好啦~!
有時要等自己黎料架~
無理要求
即係乜???
Kojiro Fuuma 08:49 AM 11-20-02
WELL..無理要求姐係成日叫佢去搵D特別球員囉~
令胡沖 02:11 PM 11-20-02
係pc
Kojiro Fuuma 04:18 PM 11-20-02
拿..http://saka2002.no-ip.com/
比條LINK你自己去睇下啦~
PC同2002都有整,好足料架~
itcwai 08:37 PM 11-20-02
WELL..無理要求姐係成日叫佢去搵D特別球員囉~
收得我錢,我耐史一次特別要求都乍我型?
咪扮清高喎...

正題:
佢能力係
日本舊人B 日本新人S 外國舊人A 外國新人S

佢剛幫我搵倒20歲既中山雅史 咁就乖勒
itcwai 12:07 AM 11-22-02
高梨開花了
超勁~
小昭Teddy 12:17 AM 11-22-02
高梨開花了
超勁~
高梨係一個被虐待狂, 好鐘意開花架
itcwai 08:10 PM 12-25-02
推返上黎,有野問

1.我用緊舒米高同野呂七弟做GK,睇Data base,"Save"同"飛出"老七明明可練到A架,點解有時train佢,佢升得勁少既?

2.有乜方法令勁球探出現... 我得一個日本FP乍(剛找到奧村辰彥 )

3.我個法蘭斯哥利(烏拉圭FP)今年33,佢2條能力bar好似真係一日低過一日 =_=,train佢佢又升得超少. 有冇得救?
itcwai 11:02 AM 12-27-02
原來奧村辰彥係GP乍

我為左空個位比簡東拿,已將年屆三十三既烏拉圭王子法蘭斯哥利送走 佢既能力實在降得太快...

我想知大家買人時,會否考慮連攜型?
我家陣第十年,一直都冇考慮連攜個性.
有d友仔練左半年(每週全體操一課)都仲係孤高一匹狼~ 頂~

除左咁操,同場比賽有冇幫助?

問埋先:
放左入二隊(satalle)的人,係咪應該次次換返出黎練習?(我一向冇理二隊的)
1 2 3 4 5 

返回主題版面