Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-09-16, 01:46 PM   #101
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
真係贏輸睇賓州

舊 11-09-16, 01:48 PM   #102
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
癲佬已經244
應該係贏埋猶他州

舊 11-09-16, 01:53 PM   #103
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: sgouki 查看文章
真係贏輸睇賓州
照而家點票數睇,應該都係狂人拎Pennsylvania

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 01:57 PM   #104
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
…當務之急係提升一下EQ先。
遲D去茶記,一定聽到班老害講「民主有咩好,又脫歐又狂人總統」…

舊 11-09-16, 01:58 PM   #105
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: fami~yan 查看文章
照而家點票數睇,應該都係狂人拎Pennsylvania
仲有20萬票倒, 差5萬, 反吾反勝到睇佢.....

睇返44歲以下都係支持希拉多, D老野真係咁求變? 好似英國股歐果陣咁.........

此篇文章於 11-09-16 02:01 PM 被 sgouki 編輯。
sgouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 01:58 PM   #106
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
一個就鬼,一個就信唔過

Right ?
由手機版發出
兩個都信唔過啦
睇下邊邊D大話好聽D咁

如果比照香港
應該就係思嫣BB選贏689咁既情況吧

英國脫歐派發來賀電
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 01:58 PM   #107
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
本身個故事真係可以出動畫

不過fbi呢單,外人睇真係超賤

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:04 PM   #108
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
番完通頂,訓醒美國就GG左,真係會打仗架WOW

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:06 PM   #109
神人ではない!新人だ

打仗200%唔會,SO FAR TRUMP係咪真係夠薑全世界撤軍同打貿易戰都係一個疑問…

舊 11-09-16, 02:11 PM   #110
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
…當務之急係提升一下EQ先。
遲D去茶記,一定聽到班老害講「民主有咩好,又脫歐又狂人總統」…
你咪附和下習帝萬歲萬歲萬萬歲囉
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:12 PM   #111
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: sugihara 查看文章
本身個故事真係可以出動畫

不過fbi呢單,外人睇真係超賤
但行內人就知咩事,
Hilary同佢老公勢力植係上流政治階級已經好多年,
佢兩公婆個基金會cap水好深,期間已經傳過好多次都係Hilary使橫手逼FBI唔準查佢同基金會既黑幕,
講得衰啲Hilary既行為同香港建制派根本一模一樣,
FBI裡面同佢根本已經有牙齒印,擺明係你做初一我做十五

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:13 PM   #112
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
人地都未上任就評定係狂人,最後出黎佢可能重左膠過D女人

舊 11-09-16, 02:13 PM   #113
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
特朗普(Donald Trump)將會成為美國新一任總統,其保護主義思維不但影響西方世界,中國經濟亦會因為他上台而大受打擊。

特朗普曾提及,美國及中國在貿易關係上並不平等,美國開放市場予中國產品入口,不過與此同時,中國卻利用關稅及非關稅手段,建立保議主義長城(Great Wall of Protectionism),沒有開放中國市場予美國企業自由進口。

故此,特朗普將會極力將這個情況扭轉,以保障美國人就業及經濟。措施包括將中國列為滙率操控國,他認為人民幣最少被低估15%至40%。

其次是建立知識產權法,防止美國企業將一些較為尖端科技與中國企業共享,以作為進入中國市場的條件。

特朗普並以復甦美國製造業為重任,以帶動上百萬職位,方法是禁止中國政府補貼的商品進口,亦禁止不符合環保條例的商品進口,「不會再有一些來自污染天堂的商品搶奪我們的職業。」美國亦會降低企業稅,讓企業由中國重回美國,令中國再難進行金融勒索(financial blackmail)。

特朗普亦曾揚言會徵收45%的反補貼徵稅(Countervailing tax),大和估計,中國GDP會因而下跌近4.8個百分點。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:13 PM   #114
vov430
黑色疾風丸

引用:
打仗200%唔會,SO FAR TRUMP係咪真係夠薑全世界撤軍同打貿易戰都係一個疑問…
不是指一上場即打
100%會打,共和黨民意一差/大選年一定出現美國/世界敵人,
以TRUMP 0既作風,好快就會民意下跌,加上你TRUMP唔想,佢D老友.CIA,FBI,NSA全部都想
要不然仲乜要幫到出晒面
係米世界大戰就唔知了

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 11-09-16, 02:20 PM   #115
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Rance 查看文章
人地都未上任就評定係狂人,最後出黎佢可能重左膠過D女人
咁當然講就凶狠做就碌_既大有人在

舊 11-09-16, 02:21 PM   #116
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
特朗普(Donald Trump)將會成為美國新一任總統

由手機版發出
一句,佢自己喺中國有生意

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:35 PM   #117
flpchoho

註冊日期: Feb 2008
Trump 賓州WIN左
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:44 PM   #118
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
今次真係食花生食飽

舊 11-09-16, 02:44 PM   #119
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
Donald Dumb 同 Clinton Hillary 我都冇選,
我反而選左 Gary Johnson, 總係覺得是但選佢地其中一個做總統,
美國都唔會有好日子過...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:45 PM   #120
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
係咪塵埃落定, 儲定錢去墨西哥邊境睇城牆
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:47 PM   #121
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今翅(全世界)X街鳥。

從香港到英國到美國,2016年真係好似每個國家地區喺度鬥邊個亂啲咁。阿寶幾乎要頻頻出動,而且唔係每日,係每小時計。

除咗比Gary Johnson周街界票外,啲原本支持Sanders嘅80-90後同黑人選民情願唔出嚟投票都唔肯「含淚投希拉莉」真係好傷。後者乃民主黨高層自作孽,Sanders明明號召力同奧巴馬可以相比,係都要喺初選機制做手腳,安排比個建制形象鮮明嘅希拉里選。

相反特朗普嘅藍領白人票基本盤全部出晒嚟,尤其中北部逐漸衰落緊嘅工業區Michigan,Wisconsin,甚至賓州呢啲以往民主黨嘅票倉都開始失守埋。完全無眼睇。

個候任癲佬總統萬一同強國開戰,真係要考慮逃離香港。

但除咗外太空,都唔知可以逃去邊。(俄佬普京同佢咁friend,應該都唔會反面掛?)

有冇人肯集資喺東南亞深山起個防核爆地洞?

抑或集資大家一齊盡快去火星成立自護公國?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:48 PM   #122
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
係咪塵埃落定, 儲定錢去墨西哥邊境睇城牆
YAHOO 215 - 264
大概已經完場
期待下佢會係個好總統好過啦

舊 11-09-16, 02:49 PM   #123
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
大概已經完場
好腫統

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 02:50 PM   #124
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
大概已經完場
https://www.yahoo.com/news/elections
215 vs 264, 睇怕都係狂人做了

即係等狂人好似小布殊咁搞亂檔後, 巴巴馬接手會易做o的?

btw, lunch time 時大家睇新聞, o的人話仲緊張過自己香港選特首

舊 11-09-16, 02:51 PM   #125
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
今翅(全世界)X街鳥。

從香港到英國到美國,2016年真係好似每個國家地區喺度鬥邊個亂啲咁。阿寶幾乎要頻頻出動,而且唔係每日,係每小時計。

除咗比Gary Johnson周街界票外,啲原本支持Sanders嘅80-90後同黑人選民情願唔出嚟投票都唔肯「含淚投希拉莉」真係好傷。後者乃民主黨高層自作孽,Sanders明明號召力同奧巴馬可以相比,係都要喺初選機制做手腳,安排比個建制形象鮮明嘅希拉里選。

相反特朗普嘅藍領白人票基本盤全部出晒嚟,尤其中北部逐漸衰落緊嘅工業區Michigan,Wisconsin,甚至賓州呢啲以往民主黨嘅票倉都開始失守埋。完全無眼睇。

個候任癲佬總統萬一同強國開戰,真係要考慮逃離香港。

但除咗外太空,都唔知可以逃去邊。(俄佬普京同佢咁friend,應該都唔會反面掛?)

有冇人肯集資喺東南亞深山起個防核爆地洞?

抑或集資大家一齊盡快去火星成立自護公國?
點會直接同中國打,有咁多卒仔比佢用,主要係中國唔會打,因為根本而家0既解放軍係攪地產0既

今天是好日子嗎?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Formula E 2019-20討論區 !!!德國站6連擊!!! ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 161 04-25-20 06:36 PM
[西片] Warcraft (2016) david 電影版 13 06-25-18 07:27 PM
第六十三屆殖民星大賽車(2016/11/17~2016/11/20) 昏迷童子Sleepy GAF Racing Engine車迷討論區 145 11-23-16 12:25 AM
賣 PS4 UEFA Euro 2016 Winning Eleven 2016 (日版_) hokhin 買賣專區 0 09-26-16 10:22 AM
[日本] 爆漫BAKUMAN (7/1/2016) david 電影版 21 01-23-16 07:10 PM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版