Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 09-27-06, 11:41 AM   #1
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
BJ點解?

我唔知點解,俾人笑我英語能力差…
(雖然真係好差)

全寫是什麼?
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 11:45 AM   #2
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Bridget Jones
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:03 PM   #3
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
要視乎你o係邊到睇到lee個字
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:28 PM   #4
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 二伍
要視乎你o係邊到睇到lee個字
我唸係3級解釋

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:06 PM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
ball joint
black jack

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:28 PM   #6
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
B.J. 標示解釋

釋義

abbr.
1. =Bachelor of Journalism 新聞學士

from yahoo.

舊 09-27-06, 12:35 PM   #7
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
佢地係咪笑住口同你講呀?
我淨係知B.J.有三級成份咋!

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:45 PM   #8
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
點解 ??
我 AL 得 C, 所以我都唔知 B.J. 有咩野三級成份
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:53 PM   #9
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

佢只係話BJ你都唔知係乜?

如果真係甜野,可以pm我
舊 09-27-06, 02:58 PM   #10
二伍

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
點解 ??
英文愈好先愈唔知
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-06, 11:45 PM   #11
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
點解 ??
同學, AL係唔會考呢種字的

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:10 PM   #12
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
同BJ單身日記有無關系…

舊 09-27-06, 01:12 PM   #13
大山椒魚
......

我好單純,剩係諗到bad joke

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:13 PM   #14
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

ok
已有版友pm左我~
原來係玩樂器o既一種
舊 09-27-06, 01:30 PM   #15
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: JoeII
ok
已有版友pm左我~
原來係玩樂器o既一種
咪就係三級樂器囉!

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:43 PM   #16
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
bm就知...

舊 09-27-06, 06:45 PM   #17
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小メソウサ
bm就知...
BM即係乜?

舊 09-27-06, 09:28 PM   #18
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 尼路
BM即係乜?
body massage
其實除左玩bj,有時候都可以玩hj
都係job既意思

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:52 PM   #19
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
如果要三級解釋,bj即係blow job
點解搞左成版都仲唔肯講出黎

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 03:21 PM   #20
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: shukei
如果要三級解釋,bj即係blow job
點解搞左成版都仲唔肯講出黎
即是乜?!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 09-27-06, 03:26 PM   #21
[KIT]

引用:
作者: mikemike
即是乜?!
煲粥

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 03:40 PM   #22
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: [KIT]
煲粥
打電話煲粥?

舊 09-27-06, 03:55 PM   #23
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

引用:
作者: mikemike
打電話煲粥?
吹奏式作業
舊 09-27-06, 03:33 PM   #24
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
噴氣機??

舊 09-27-06, 03:39 PM   #25
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
gj=good job
bj=bad job?

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版