Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]DISSIDIA FINAL FANTASY OPERAOMNIA(ディシディア ファイナルファンタジー オペラオムニア)
ShinDou 09:49 PM 02-01-17
新系統幾好玩,首抽中光豬專武,正 XD

其實首抽係咪1定會中光豬/比比/REM是但1隻專武﹖
okabe 09:56 PM 02-01-17
作者: ShinDou:
新系統幾好玩,首抽中光豬專武,正 XD

其實首抽係咪1定會中光豬/比比/REM是但1隻專武﹖
係, 張卷必中3隻其1
因為要突所以佢豪比你有咩所謂
ShinDou 10:00 PM 02-01-17
唔見佢D任有計AP既﹖無限AP﹖定係教學緊所以唔扣﹖
aquarius 11:38 PM 02-01-17
玩落覺得係一隻正常嘅RPG
Hawk 01:25 AM 02-02-17
重刷首抽, 雙刀開局, 跟手10連6銀1金cloud大劍~

一開波就咁多角色, 又武又防具, 又要升呢, 都好甘下...
GP03D 05:06 AM 02-02-17
過第一章送1萬石咁so?
3次11連4把5星開局。。。有vivi同雲哥即ok....
玩完第二章又8千幾石,開始時送幾多石喎。。。
wang2009hk 08:15 AM 02-02-17
卷中雷姆

3次11連2把5星
克勞德,猴子專

4星貓套裝,4星正太套裝,再加其他人的4星散件._.
wang2009hk 08:16 AM 02-02-17
作者: ShinDou:
唔見佢D任有計AP既﹖無限AP﹖定係教學緊所以唔扣﹖
無體力制(=要農死你)
stcdavidhk 11:45 AM 02-02-17
終於見到一隻好似正常的FF手遊
Hawk 12:07 PM 02-02-17
小心仙人掌, 針千本扣1000brv, 最好儲夠brv 1次ko佢

Auto+無限体真係係咁農, 而加靠2隻5星武帶其他升呢, 睇嚟抽武真係唔慳得, cp要多至夠用
樹靈DRYAD 12:50 PM 02-02-17
正正常常的RPG.....太好了~~至少有玩下去的動力~
stcdavidhk 12:51 PM 02-02-17
作者: Hawk:
小心仙人掌, 針千本扣1000brv, 最好儲夠brv 1次ko佢

Auto+無限体真係係咁農, 而加靠2隻5星武帶其他升呢, 睇嚟抽武真係唔慳得, cp要多至夠用
想抽防具同拳套比tifa
但防具最高得4星,5星拳又唔係tifa專. . .
Hawk 01:11 PM 02-02-17
作者: stcdavidhk:
想抽防具同拳套比tifa
但防具最高得4星,5星拳又唔係tifa專. . .
有5星算好, 之前刷首抽10連得補底都成日有, 我見夠用就忍手唔抽...
hitachi 03:15 PM 02-02-17
抽到2把5星大劍開波
黑暗劍+5星專武打多怪好用
1下就MAX BRAVE
aquarius 10:14 PM 02-02-17
作者: GP03D:
過第一章送1萬石咁so?
3次11連4把5星開局。。。有vivi同雲哥即ok....
玩完第二章又8千幾石,開始時送幾多石喎。。。
完咗第二章唔見有8000石送..
GP03D 12:52 AM 02-03-17
咁奇怪?我係送左10000比我喎,我仲要即抽2野有雲哥把刀先繼續玩,唔通要事前?你有冇add line?

而家玩哂5章,有成25000石,已經11連左3次,真係算係咁,仲要唔限體力。。。
aquarius 01:07 AM 02-03-17
作者: GP03D:
咁奇怪?我係送左10000比我喎,我仲要即抽2野有雲哥把刀先繼續玩,唔通要事前?你有冇add line?

而家玩哂5章,有成25000石,已經11連左3次,真係算係咁,仲要唔限體力。。。
我無事前登錄..
不過完咗第一關都有10000石
kanone 09:19 AM 02-03-17
打左第三章少5已經夠抽左5下11連 中左4件5星(3cloud大劍 1ff13回力鏢)

想問下點揀hard? 要打哂5章先?
Hawk 09:25 AM 02-03-17
完成每章後, 個章既左邊咪有粒制轉hard...

尋晚10連白果, 得2件4星甲....

隻game玩落覺得可以放去psv度出, 當然手遊可坑更多金吧~

Menu個 D point香港係咪拎唔到架
stcdavidhk 12:14 PM 02-03-17
抽多左2次十連冇ssr,但中左件4星甲
kanone 01:20 PM 02-03-17
作者: Hawk:
完成每章後, 個章既左邊咪有粒制轉hard...

尋晚10連白果, 得2件4星甲....

隻game玩落覺得可以放去psv度出, 當然手遊可坑更多金吧~

Menu個 D point香港係咪拎唔到架
原來開少左個箱佢計我未完無hard 已解決
Hawk 09:08 PM 02-03-17
【イベント予告】来週2月6日(月)15:00より、あのキャラが登場するイベント「獅子の心」が開催予定です!
今回活躍しそうなキャラのヒントは、先日の生放送でチラッと出ていましたね。

https://twitter.com/DFF_OperaOmnia/s...83736132300800

咁快有event? 我以為剩係打武器添?
ShinDou 04:59 PM 02-05-17
我有冇眼花﹖VAAN果招4HIT BRAVE之後2連HP攻擊﹖兩下都扣咁多﹖仲要加攻,咁咪好屈﹖

又係開波幾日就搞活動,咁似隔離隻北歐女神既,仲要又係SE既 XD 不過果隻第1個活動搞到1PET屎,得好少課長打到

唔知呢隻雪糕佬活動搞成點﹖應該係刷野拎雪糕佬﹖刷唔夠過左活動期應該冇得拎﹖或者用其他野超貴黎換﹖
GP03D 08:10 PM 02-05-17
再唔搞活動就唔知有咩打啦,升lv又難。。。
我估event Squall應該好易攞,係要刷5星防具。。
Hawk 09:10 PM 02-05-17
衝完normal 5章, cloud係mvp, vann都唔錯, 第5章隻ff9騎士好大力, 招技帶人殺, 回血角最後都只係得雷姆雖然好少用回血...

雖然有兩檔時限肥關, 但佢set得唔易打, 最後果2粒豆又識麻痺又識復活, 想點....
仲有素材關既仙人掌, 根本唔可以auto打....

不過手遊game算出得唔錯, 冇限體任打, 戰鬥要睇時機攻擊同出技, 唔係有5星武就可以亂打

抽武同防就預坑架喇, 唔抽又唔夠cp裝技. 有多少戰力就等有用角色既武up至抽會好啲, 唔係抽堆雞肋角既5星武就.....
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後

返回主題版面