Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-23-16, 11:14 AM   #1251
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
又中垃圾杖,衰過5星保底

舊 07-23-16, 04:02 PM   #1252
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
節衰
抽之前我都好驚中那支垃圾杖
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 04:30 PM   #1253
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
已換晒的戒指
的五星orb都好似唔多吸引
都係唔換喇,打中層應該仲著數
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 07:27 PM   #1254
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
我都有枝垃圾杖

自從有果枝解3次悪い状態既杖之後,D event就瘋狂地多次加悪い状態,枝垃圾杖就變得更加唔夠用。
其實SQEX可以考慮下升支杖既武器skill黎加使用次數,咁枝杖都重有D用⋯⋯

舊 07-23-16, 07:42 PM   #1255
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
[發夢]如果好似某game咁樣,可以用N把6星交換一把自選6星就好。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 07:50 PM   #1256
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
垃圾杖可能每人都有1把,我果把係首抽出既 XD

其實解得1下真係做唔到D乜,1係就轉做2TURN內異常免疫啦

真係好少GAME D最高RARE武器由出果刻開始1路都係最廢,完全未試過覺得有用過,仲要開SERVER一兩個月就有另1支杖打佢面,仲要解到3次
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 08:00 PM   #1257
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Celes 查看文章
我都有枝垃圾杖

自從有果枝解3次悪い状態既杖之後,D event就瘋狂地多次加悪い状態,枝垃圾杖就變得更加唔夠用。
其實SQEX可以考慮下升支杖既武器skill黎加使用次數,咁枝杖都重有D用⋯⋯
同SPEC同SKILL就係一把得一次,一把有三次…
真係有D衝動想賣咗佢費事眼冤…

舊 07-23-16, 08:10 PM   #1258
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
同SPEC同SKILL就係一把得一次,一把有三次…
真係有D衝動想賣咗佢費事眼冤…
咁又唔好咁浪費,用黎做魔法師副武都ok既(法老除外)

舊 07-23-16, 08:14 PM   #1259
ShinDou

垃圾杖我都係做緊SUB,冇用咪俾神界隊,呢兩日係咁送人上神界,竟然入左100位內,第1次上到咁前,係咪少左好多人送人上去﹖
舊 07-23-16, 08:19 PM   #1260
神人ではない!新人だ

去到4級就上神界就會兩極化(一係ALL IN一係HEA),事關要用雙倍十字架。
無奈垃圾杖真係咁廢唔賣得,真係冇6星杖…

舊 07-23-16, 08:23 PM   #1261
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
垃圾杖我都係做緊SUB,冇用咪俾神界隊,呢兩日係咁送人上神界,竟然入左100位內,第1次上到咁前,係咪少左好多人送人上去﹖
低神格不嬲以上
因為神格越高要用越多key
而且只會抽同你神格差唔多既人同你鬥
而加我50內啦
舊 07-23-16, 08:26 PM   #1262
ShinDou

我好似第7級左好耐,以前好似通常排5千幾位,入5千內都難,不過以前我係求其裝D3,4星又低LV既人送上去,成日輸

而家送上去既都有6,7千戰力

而家我見抽到D第4,5級
舊 07-23-16, 08:30 PM   #1263
minazuki

引用:
我好似第7級左好耐,以前好似通常排5千幾位,入5千內都難,不過以前我係求其裝D3,4星又低LV既人送上去,成日輸

而家送上去既都有6,7千戰力

而家我見抽到D第4,5級
5000內好易喎
上期431分都4500位
而加千三分先50位內
舊 07-23-16, 08:38 PM   #1264
ShinDou

因為我唔會特登探十字架,我D十字架都係打STORY/SIDE要開路周圍搵果陣唔覺意探左出黎,好少十字架可以用黎送上去,而且送上去果D又得2千戰力 XD

咁低分都上到咁前其實係咪因為好多人都放棄唔送人上去﹖反正佢派D野而家黎講真係冇咩用,以前就話好需要D5星凸破
舊 07-23-16, 08:50 PM   #1265
minazuki

2000戰力又真係低左的
十字架我都係main同side探返黎

睇返上期頭50位應該冇乜點少
同我1個月前拎100位內都係差唔多咁
果次如果我一直送到尾其實可以做到30位內添
不過30同100內獎勵係一樣
而且咁高分又會快的升高個神格
所以最尾停左送
舊 07-26-16, 12:19 PM   #1266
神人ではない!新人だ

啱啱好換晒想要既野。

就完EVENT都冇新公告,係開新主線/營運終了?

舊 07-26-16, 01:55 PM   #1267
ShinDou

岩岩有新公告,係27號普通ui update,仲以為接住第3回防衛戰

由第1回防衛戰開始第1次唔係event接event

我諗今次又走左1堆人,又或者好多人好似我咁當佢個活動冇到走去執石仔,佢要檢討下 XD
舊 07-26-16, 02:21 PM   #1268
minazuki

俾人抖下啦
連續出3個狂刷換野event
你唔厭我都悶
舊 07-26-16, 02:58 PM   #1269
ShinDou

之前連左好多個活動

第1回防衛,那智,那智強化,高難那智,寶物庫,第2回防衛,聖劍event,火event
舊 07-26-16, 05:03 PM   #1270
神人ではない!新人だ

被虐咗咁多個星期,突然要過返正常生活有D唔慣…

舊 07-26-16, 07:41 PM   #1271
minazuki

聽日又有新event
挑戰狀應該同上次女神一樣短吧
其實上次女神條底褲有咩用?
舊 07-27-16, 01:48 PM   #1272
ShinDou

尋日好似唔覺佢有寫要維護,淨係話5點開個任,冇清ap蝕左添
舊 07-27-16, 01:58 PM   #1273
minazuki

睇錯野…刪post

此篇文章於 07-27-16 02:01 PM 被 minazuki 編輯。
舊 07-27-16, 02:06 PM   #1274
神人ではない!新人だ

引用:
尋日好似唔覺佢有寫要維護,淨係話5點開個任,冇清ap蝕左添
尋日有寫今日維護1400-1800,雖然在下都睇錯以為係尋日維…
搞到5點一開GAME係咁搵AUTO加速掣

此篇文章於 07-27-16 02:10 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 07:37 PM   #1275
ShinDou

仲維護緊唔知搞乜

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:21 AM

手機版 | APP版