Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-03-13, 08:57 AM   #576
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
被已刪的話重開隻人會比較快...

我諗R星係定期先backup玩家save Orz
死得了……昨晚玩了數小時昇了級和賺了錢這下一下子全沒了

自動save真是很不使人放心

上不到線也算了這麼辛苦打了一輪的心機全沒了叫人怎放心玩?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:07 AM   #577
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: whassupbun 查看文章
兩位social club咩名? request左invite未? 我踢走左D人, 岩岩有幾個空位, 當然係GAF會員優先處理

已招募, 請盡快確認, 因為我驚之前招募落D人依家先confirm就快過你一步
可否再清一清人

有信,但爆人入唔到幫會

舊 10-03-13, 09:34 AM   #578
nastyblade
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
angry

尋日PS3 終於俾我上到 (玩左兩個鐘都無lag)

首先....真係要多謝整crew Emblem 既神人
成隻game 無一件衫可以比美我件crew tee

如非滋事份子, 請唔好楂電單車,
我被人撞左三次, 一次被人撞飛再補槍, 直入醫院, 兩次"親"佢搶我部電單車時, 成功殺左對方,補住部車
殺完佢之後, 仲響佢條屍上面做左個"so long Gay Boy" 既動作
Feel like i am leslie chow~~!

Server 未算穩定, 打team death match , 會有瞬移人出現

離開任務時, 請自求多福...
因為離開任務果一刻係冇無敵時間..... (我就係咁離開任務果一刻被人用刀斬死)
=====
希望今夜唔洗再創人....
整樣真係好X煩....

此篇文章於 10-03-13 10:08 AM 被 nastyblade 編輯。
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 10:34 AM   #579
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
第一次就入到Game仲好開心,
玩左一陣就強制賽車任就卡住係度「正在等待其他玩家」,
究竟係咪個Server仲未整好?
(Xbox版)
Social club ID : clanyuen/ clan3

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 10:54 AM   #580
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
潛行係點樣提升?係人背後偷襲?
能力方面 睡眠己加盡

r star好快手, server 一曰比一曰好d, bug 重搞緊
昨晚都算起碼玩到,雲端唔知點整

此篇文章於 10-03-13 11:04 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 11:09 AM   #581
鐵之侍

引用:
作者: holsety 查看文章
潛行係點樣提升?係人背後偷襲?
能力方面 睡眠己加盡

r star好快手, server 一曰比一曰好d, bug 重搞緊
昨晚都算起碼玩到,雲端唔知點整
潛行步行(按實L)都可以提昇的

要等也沒所謂,但是消了SAVE就真是……

此篇文章於 10-03-13 11:12 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 11:09 AM   #582
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
尋日hang 完一次後唔敢再試 都係等佢搞好個ser先
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 01:05 PM   #583
twinsgtr
Senior Gamer
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
終於爆第一次機~=.=

之後諗住去做暗殺~拎下錢~
打到水果電腦個到~睇POST 話可以去到50-60%
我打完完最高都得30%=.=

唔知咩事
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 02:08 PM   #584
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: twinsgtr 查看文章
終於爆第一次機~=.=

之後諗住去做暗殺~拎下錢~
打到水果電腦個到~睇POST 話可以去到50-60%
我打完完最高都得30%=.=

唔知咩事
update 1.01 已改曬
有得賺已經算好

------

用左3粒鍾上返lv9...
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 02:39 PM   #585
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
update 1.01 已改曬
有得賺已經算好

------

用左3粒鍾上返lv9...
一早過左, 果陣上到7X%...

舊 10-03-13, 03:01 PM   #586
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
原本michael身上得幾蚊未做心理醫生最後任務
尋晚仲係on唔到line hold死launching session
quit game再入story mode之後
收到醫生email先發現個mission skip左

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 03:11 PM   #587
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
卒之開到online玩!
不過有以下疑問...
1. 已創制嘅人物仲可唔可以改個樣?
2. 頭先唔知攪咩整到左下角嘅小地圖長期放到好大, 但遮咗自己條血...唔知點樣還原番細張啲!
3. 著緊果件衫可唔可以加番個幫派Icon? 咁用邊個選項加番??
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 03:28 PM   #588
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
死得了……昨晚玩了數小時昇了級和賺了錢這下一下子全沒了

自動save真是很不使人放心

上不到線也算了這麼辛苦打了一輪的心機全沒了叫人怎放心玩?
R*說過頭兩星期算是測試期...所以才那麼努力去殺人

---

不過被動MODE真的需要再檢討....形同虛設

看別人爬上高地以為安全...還能飛車過去輾斃
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 03:37 PM   #589
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
見d人係咁對住被動mode既人開槍真係好好笑

尋晚再搞搞個人樣, 真係點搞都樣衰,曰系player一定不能接受,怒怒地索性去買個紅色面具戴重型,襯返红色外衣,荒死人地睇我唔倒 w

此篇文章於 10-03-13 03:43 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 03:37 PM   #590
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: jamcat 查看文章
卒之開到online玩!
不過有以下疑問...
1. 已創制嘅人物仲可唔可以改個樣?
2. 頭先唔知攪咩整到左下角嘅小地圖長期放到好大, 但遮咗自己條血...唔知點樣還原番細張啲!
3. 著緊果件衫可唔可以加番個幫派Icon? 咁用邊個選項加番??
1.可以 選擇角色襟入人物到可以修改一次
2.線上>選項>展開地圖 關閉
3.線上>角色(換衫位)/買衫加返logo(詳細後補...任務中)

解"保平安"玩困難死左4次...
足足唔見$5000 orz

此篇文章於 10-03-13 03:55 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-03-13, 03:46 PM   #591
利家
Game Master

引用:
昨晚開被動,
企在一跑車上

有2名騎機車的撞走我部車,係咁用槍射我同用拳打我
(拿,我沒有舉中架)

見殺我唔到開始用電單車撞我
我費時煩走入冷巷
點知對方都要追殺我

走避左成分鐘,走回架跑車度對佢開槍
佢同伴走來幫拖,2對我1,但俾我車死左

最後佢落荒而逃

舊 10-03-13, 04:13 PM   #592
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:

尋晚再搞搞個人樣, 真係點搞都樣衰,曰系player一定不能接受,怒怒地索性去買個紅色面具戴重型,襯返红色外衣,荒死人地睇我唔倒 w
明明lv5定6開左 歌德風化妝
但搵極都係無

-----

我呢家都係以beta心態去清任
真係有事第二次玩都衝得快d

Lv10 死肥仔出現了
新手想玩野殺我可以通緝佢了

此篇文章於 10-03-13 04:31 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-03-13, 04:31 PM   #593
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
點解將D相傳送到FB好多次,但FB都唔見有自己相,明明搞好哂所有連結
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 05:10 PM   #594
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
想問下online mode周圍d白點係玩家?
我見到係咁有人俾玩家殺,低rank行出街咪好危險?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 05:14 PM   #595
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: minekaoru 查看文章
想問下online mode周圍d白點係玩家?
我見到係咁有人俾玩家殺,低rank行出街咪好危險?
option有得開防殺mode
100蚊
但做任要關返
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 05:24 PM   #596
涅吉.水母
地下&アイドル住人

死鬥/互搶真係唔玩得...
身家由5萬跌到得返3萬
買降落傘又18500...

跳傘失敗死亡又無幾百 Orz
-----------------------

最平既屋原來8萬
再平都係車庫

此篇文章於 10-03-13 06:12 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-03-13, 06:48 PM   #597
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
死鬥死左都扣錢?咁打來做乜?我剩係偷車去賣好過了。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 06:57 PM   #598
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
死鬥死左都扣錢?咁打來做乜?我剩係偷車去賣好過了。
由手機版發出
唔至死鬥

就算淨係同新手出殺人/毒品任
完全唔識開車
死衝入開戰位累死人
見人渣車都係唔鬼上了

醫療費隨時都唔見一萬啦

死一次醫療費扣我1362,1439,1462,1539
我岩岩被人係街殺都扣醫療費
嬲嬲地 開被動玩通緝先

任務完成又係拎1500

-----
Lv12 開小羅(飛利浦企業

此篇文章於 10-03-13 07:34 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-03-13, 08:14 PM   #599
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
D錢咁扣法, 唔怪得玩課金

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 08:25 PM   #600
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
遊戲安裝中

剛剛己入CREW ,等待被加入中
Social club ID : Shadow72690

PSN ID: Shadow72690

請問係咪可以唔玩單機直接玩ONLINE?
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 06:12 PM

手機版 | APP版