Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
money 03:53 PM 09-23-08
あの・・・『スーパーロボット大戦OG』から・・・
河野さち子氏描き下ろしによる「エクセレン・ブロウニング」と、
「ゼオラ・シュバイツァー」の抱き枕カバーの計画が進行中!!

真!DC 04:01 PM 09-23-08
クマちゃんパンツ
如月釋臣 04:26 PM 09-23-08
ゼオラ~~
正樹(masaki) 06:00 PM 09-23-08
非常好
魔璃 06:08 PM 09-23-08
寺甜連呢味都玩埋
亍 ◣ 07:32 PM 09-23-08
我要mouse pad....
不是藍星人 08:36 PM 09-23-08
呢樣都出埋
e 姐呀
GN00508771 09:01 PM 09-23-08
作者: PokaNights:
r-1 都幾大盒比MG Z 大少少同薄D.
我比唔起錢買
價錢如何?????
半熟蕃茄 08:07 PM 10-08-08
之前一路未買過機戰模型,因為嫌1:144都太貴
今日見到藍古鐵跌到$139即刻買隻玩下
亍 ◣ 09:27 PM 10-08-08
藍鐵唔係限定的咩???做咩跌到咁橙......
半熟蕃茄 12:31 AM 10-09-08
作者: jaVaj ◣:
sorry我唔太熟...但乜唔係巨人先係限定咩?
p.s. 其實我鐘意紅色巨人多d,請問巨人係咪只係出過1:100?同埋係咪市面已經無咩貨?
Rance 01:09 AM 10-09-08
藍古鐵係初回生產限定黎架,邊樹咁平?
巨人o個隻係1:144...古鐵巨人開始之後幾隻都係賣完頭o個批都無鬼哂...我有差巨人同零式未買買唔返
★星人44★ 01:19 AM 10-09-08
今日我有客買佐
我問幾錢

客答:$120

我即時眼都突埋
半熟蕃茄 08:49 AM 10-09-08
作者: Rance:
藍古鐵係初回生產限定黎架,邊樹咁平?
巨人o個隻係1:144...古鐵巨人開始之後幾隻都係賣完頭o個批都無鬼哂...我有差巨人同零式未買買唔返
我係灣仔社團買的,走時好似仲有兩三盒
p.s. 我仲諗住呢隻係無人要的死貨tim (因為感覺上紅色多人要d), 另外見到百舌同隼都仲要189左右

作者: ★星人DX★:
今日我有客買佐
我問幾錢

客答:$120

我即時眼都突埋
嘩,超靚價...睇黎唔止得我呢頭有....壽屋繼山口式平貨後到模型?
kyostanley 01:03 PM 10-10-08
咁我想問下9月隻大龍捲究竟出左未??
jamsquare 03:01 AM 10-12-08
想問下脾亦雙飛set係咪出左(好奈)嫁喇?
亍 ◣ 07:53 AM 10-12-08
作者: jamsquare:
想問下脾亦雙飛set係咪出左(好奈)嫁喇?

根據官網...脾罅雙飛係8月出的....不過香港真係冇見過,,,,,,,,,
http://www.kotobukiya.co.jp/item/pag...ke/index.shtml
[CpSs]crabcrab 10:18 AM 10-12-08
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
jamsquare 12:05 PM 10-12-08
根據官網...脾罅雙飛係8月出的....不過香港真係冇見過,,,,,,,,,
http://www.kotobukiya.co.jp/item/pag...ke/index.shtml
作者: [CpSs]crabcrab:
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到
魔璃 04:55 PM 10-12-08
作者: money:
あの・・・『スーパーロボット大戦OG』から・・・
河野さち子氏描き下ろしによる「エクセレン・ブロウニング」と、
「ゼオラ・シュバイツァー」の抱き枕カバーの計画が進行中!!

[img]http://photo.gaforum.org/files/6/9/6/230911byGAF.jpg[img]

寺甜
Rance 07:28 PM 10-12-08
雙飛版我o係觀塘見過喎,不過當然賣左好耐
半熟蕃茄 09:06 PM 10-12-08
作者: jamsquare:
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
埃及使者 11:15 PM 10-12-08
作者: ☆星野琉璃☆:

寺甜
寺田你想點
10,500yen = 畫風 + 2位女角 + 雙面 + 性感
都算值得敗

有冇人會出手?
Terry仔 01:22 AM 10-13-08
作者: frankieccc:
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’
半熟蕃茄 07:00 AM 10-13-08
作者: Terry仔:
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’
唔怪得貴古鐵咁多....thx
不過好少見有得賣
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面