Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-16, 07:18 PM   #10101
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
可能event免費角會係麻美
靈基1學生->魔法少女->斷頭LOOK

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 07:29 PM   #10102
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
最憎見到小圓
周圍都要合作
hardsell得佢丫
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 08:13 PM   #10103
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
只求惡魔同喵姬
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 10:07 AM   #10104
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實得果兩隻4星 我會覺得係送既sosad
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 03:42 PM   #10105
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
換左廿隻攻狗先唔知俾
邊個食

良妻同開膛掙扎中w

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 03:47 PM   #10106
T.K.
很黃很暴力

送兩隻救濟的話,真心唔明庄司式經營
真係抽五星都夠?
而家獲利回吐?www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-18-16, 03:55 PM   #10107
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
可能佢仲未諗到放邊隻做5星
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 04:13 PM   #10108
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: T.K. 查看文章
送兩隻救濟的話,真心唔明庄司式經營
真係抽五星都夠?
而家獲利回吐?www
因為無理由搞Event收錢叫人抽結果得兩隻仲要竟然係4星架嘛 sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-18-16, 04:19 PM   #10109
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
不如FF下, 而家絆LV其實有LV.6, 會唔會好似PAD究進咁搞個進化系統~
要先儲絆EXP 5>6 (勁多EXP),再做個LV90quest先解放到,
開左會有新立繪/戰鬥模組,
仲有多招寶具(本身係攻擊型就多招防守寶具, 如SABER多個avalon 係無敵&回血咁, 孔明就多招攻擊, 金時呢D就多招時限強化之頖...)
仲要慢慢逐批解放, 平衡番下位英靈....
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 04:39 PM   #10110
T.K.
很黃很暴力

做得靚,唔難抽,好過又十幾單元又犯眾怒吧
打到種火,其實都有人肯抽

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-18-16, 04:52 PM   #10111
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: z96282424 查看文章
不如FF下, 而家絆LV其實有LV.6, 會唔會好似PAD究進咁搞個進化系統~
要先儲絆EXP 5>6 (勁多EXP),再做個LV90quest先解放到,
開左會有新立繪/戰鬥模組,
仲有多招寶具(本身係攻擊型就多招防守寶具, 如SABER多個avalon 係無敵&回血咁, 孔明就多招攻擊, 金時呢D就多招時限強化之頖...)
仲要慢慢逐批解放, 平衡番下位英靈....
好似689咁係講創科局一樣,庄司成日都話準備實裝既腎杯功能而家都重未有影
我諗都係升英靈上限
我覺得最有可能係上限+10,所以5星可以上100級
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 04:59 PM   #10112
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: hyakki 查看文章
好似689咁係講創科局一樣,庄司成日都話準備實裝既腎杯功能而家都重未有影
我諗都係升英靈上限
我覺得最有可能係上限+10,所以5星可以上100級
我猜是寶具轉換, 部份角色可以轉換成第二寶具
就好似我玩過其他GAME有技能覺醒一樣(用料將技能換成第二招, 有D角色的技覺是純加強原技能, 有D是連技能性質都變埋)

而家好多英靈既寶具唔係最出名/最勁個招, 我一直覺得有景轟.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 06:31 PM   #10113
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
因為無理由搞Event收錢叫人抽結果得兩隻仲要竟然係4星架嘛 sosad
何不兩隻都五星

不過我都係覺得個list很假
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 06:34 PM   #10114
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-18-16, 06:39 PM   #10115
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
―――決して、間違いなんかじゃないんだから......!
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 06:56 PM   #10116
T.K.
很黃很暴力

新五星英靈

大誤

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-18-16, 07:16 PM   #10117
Kaori Yae

註冊日期: Nov 2003
請問八連双晶打邊個quest比較好?
玩左二個星期抽唔到新英靈/打唔到素材霊基再臨/超級曜日唔夠打/唔夠ap+回復慢
隻game一d都唔休閒有d想放棄
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 07:54 PM   #10118
傑斯特
Game Master

唔係隻game唔休閒
係你個心態唔休閒
舊 01-18-16, 08:05 PM   #10119
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: T.K. 查看文章

新五星英靈

大誤
遲早會出架啦,爭在幾時之嘛
我諗可能主線故事都會去MoonCell玩一獲

而且BB漫畫版仲要多左兩件衫
完全唔駛重新設計新衫

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-18-16, 08:07 PM   #10120
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: gingq7 查看文章
何不兩隻都五星

不過我都係覺得個list很假
兩隻都五星件事就好合理
希望堆人係真,數值係假

事實上係,如果真係出貓姬狂戰士得4星,暴動都似......

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-18-16, 08:09 PM   #10121
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
兩隻都五星件事就好合理
希望堆人係真,數值係假

事實上係,如果真係出貓姬狂戰士得4星,暴動都似......
4星好過5星抽唔到 狂戰4星都好好打架(種火
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 08:17 PM   #10122
傑斯特
Game Master

狂戰四星無問題丫
正裝同魔法少女ver五星咪得
舊 01-18-16, 09:01 PM   #10123
hyakki

桐也
CLASS: GOOGLE

式4星ASSASSIN的話
起碼整個「」做5星啦
舊 01-18-16, 09:05 PM   #10124
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: hyakki 查看文章
桐也
CLASS: GOOGLE

式4星ASSASSIN的話
起碼整個「」做5星啦
其實在玩過Extra既我黎講 式既Class只有MONSTER
令當年玩Archer唔升運既我打到哭出來

順手搵埋
カルナさん原作重現

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 01-18-16 09:16 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 01-18-16, 09:34 PM   #10125
hyakki

其實式因為用小刀所以一路比人印象似ASSASSIN

但其實我覺得式同ASSASSIN無咩直接關係
而且式係日本刀達人,就算唔係MONSTER,都做SABER都比較合理

不過當年EXTRA將式做成隱藏BOSS
重比左個叫法咁霸氣既MONSTER之職佢
我都想式可以繼續做MONSTER

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:24 PM

手機版 | APP版