Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
GN00508771 11:51 PM 04-19-19
作者: 2009:
你可以解釋下嘛?

我訂日魂畀唔到錢
咪俾錢戈陣選擇AMAZON PAY囉?
之後跟住做

當然前提要你有AMAZON戶口 同埋 同P BANDAI連攜左
mikemike 01:21 AM 04-20-19
作者: GN00508771:
咪俾錢戈陣選擇AMAZON PAY囉?
之後跟住做

當然前提要你有AMAZON戶口 同埋 同P BANDAI連攜左
我有amazon,點樣做同日魂連攜?
GN00508771 02:11 AM 04-20-19
作者: mikemike:
我有amazon,點樣做同日魂連攜?
マイページ>最下面既連攜サービス>AMAZONアカウント
之後跟指示登入番AMAZON ID

另外要注意 連攜帳號只能1對1
唔可以話整幾個魂SHOPID都用同一個AMAZON ID去找數

仲有一樣最基本既事 日魂唔送海外的 俾到錢都要有地址收貨(例如集運)
mikemike 02:24 AM 04-20-19
マイページ>最下面既連攜サービス>AMAZONアカウント
之後跟指示登入番AMAZON ID

另外要注意 連攜帳號只能1對1
唔可以話整幾個魂SHOPID都用同一個AMAZON ID去找數

仲有一樣最基本既事 日魂唔送海外的 俾到錢都要有地址收貨(例如集運)
衰左......
お客様は既にAmazonアカウントと連携済みです。
他のAmazonアカウントとは連携出来ません。

佢是綁日本amazon,還是美國amazon?
連攜是日本,但比錢時美國!
GN00508771 07:58 AM 04-20-19
作者: mikemike:
衰左......
お客様は既にAmazonアカウントと連携済みです。
他のAmazonアカウントとは連携出来ません。

佢是綁日本amazon,還是美國amazon?
連攜是日本,但比錢時美國!
咁我唔清楚 應該係你用邊個咪綁邊個

お客様は既にAmazonアカウントと連携済みです。<<<

同其他雨林帳號連攜左既話、解除連攜咪得
mikemike 09:29 AM 04-20-19
咁我唔清楚 應該係你用邊個咪綁邊個

お客様は既にAmazonアカウントと連携済みです。<<<

同其他雨林帳號連攜左既話、解除連攜咪得
按連攜果時佢出日文,相信是日本,但到check out果時,佢出英文果邊,R晒頭!
GN00508771 03:30 PM 04-20-19
咁鬼神奇既⋯⋯
怪盜小G 05:03 PM 04-20-19
你acc應該唔係綁日本果邊

想知係咪試試買唔買到AMAZON COIN就知
mikemike 06:42 PM 04-22-19
咁我仲有樂天account,唔得就識埋樂天。
sunhikari 09:31 AM 04-23-19
又唔係乜野走後門既手段 唔使講到好似好神秘咁w
AMAZON PAY係笨大俾你用既正當手段來既w
除非有一日AMAZON 唔受海外卡卡

問題係好似魂展同今次呢種要去現場拎戈d係用唔到AMAZON PAY
其實有少少偏後門,因為日魂本身唔送海外,而且佢地對海外集運CHECK得好緊,所以有乜事上黎的確好易有連環效應,變左火燒連環船

之前係FB講左個方法,有班膠就話等睇火燒連環船,有D直頭日日都PM我問點運返香港,超煩
赤兵尉SETH 06:20 PM 04-25-19
初號機9月再販, 炒狗又可以補貨
GN00508771 08:49 PM 04-25-19
作者: sunhikari:
其實有少少偏後門,因為日魂本身唔送海外,而且佢地對海外集運CHECK得好緊,所以有乜事上黎的確好易有連環效應,變左火燒連環船

之前係FB講左個方法,有班膠就話等睇火燒連環船,有D直頭日日都PM我問點運返香港,超煩
以我經驗
唔好同一地址重複幾個帳號用應該就冇問題

心諗
mikemike 03:16 PM 04-26-19
收到封咁嘅mail,看來有部份人會彈單!

Rance 03:24 PM 04-26-19
意料之中又瞬殺哂,
其實炒唔炒都係角色問題O既O者,睇下D 00Q,FMP,萬能兄弟...
就算出貳號零號都係山積架啦...
GN00508771 07:46 PM 04-26-19
2號我覺得唔會

0號就難講
赤兵尉SETH 07:52 PM 04-26-19
X2, 貳號零號好大機會入魂shop
赤兵尉SETH 08:16 PM 04-26-19

mikemike 11:29 PM 04-26-19
作者: Rance:
意料之中又瞬殺哂,
其實炒唔炒都係角色問題O既O者,睇下D 00Q,FMP,萬能兄弟...
amazon 5:18掉左一批出來,幾分鐘就訂晒,今次唔送香港。
wingzero_W0 10:39 AM 04-30-19
作者: Rance:
意料之中又瞬殺哂,

Crossbone算唔算有人氣? 除咗PG, 佢全制霸。最近又有返貨,但1780現貨好似冇人要咁,明明同初號機同價
忍者 02:22 PM 04-30-19
作者: wingzero_W0:
Crossbone算唔算有人氣? 除咗PG, 佢全制霸。最近又有返貨,但1780現貨好似冇人要咁,明明同初號機同價
唔係TV正傳機係差D

同埋拍埋隻MG度
始終冇迪迪尼同SF個個震撼
不是藍星人 03:02 PM 04-30-19
個個預佢出全武裝X1等佢出先買
anyone 04:55 PM 04-30-19
真係等緊fc出
有本事咪剩出option parts推貨
鳳熾魂 10:17 AM 05-15-19
作者: 忍者:
唔係TV正傳機係差D

同埋拍埋隻MG度
始終冇迪迪尼同SF個個震撼
迪迪同SF都改到完全唔係果部機咁X1起馬我仲識佢先啦
fami~yan 12:53 PM 05-15-19
作者: 鳳熾魂:
迪迪同SF都改到完全唔係果部機咁X1起馬我仲識佢先啦
大部分人就係貪佢大執,所以F91同X1呢類小修正既咪賣得冇咁好
真!DC 01:08 PM 05-15-19
F91都修得好勁啊
圓滑流線形變成身尖

X1FC興趣不大想佢出X3
由手機版發出
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149  ... 最後

返回主題版面