Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
潮流版>籃球鞋討論區
DC 97 10:12 AM 12-06-09
見太陽寫$1099
仲有小童版
POISON 10:32 AM 12-06-09
未出去睇過唔知有乜色
但應該14號先出白紅

Men's = $1099
GS = $699
kids = $499
infant = $299
DC 97 02:22 PM 12-06-09
作者: POISON:
未出去睇過唔知有乜色
但應該14號先出白紅

Men's = $1099
GS = $699
kids = $499
infant = $299
真系想我想買黑白或紅白
危險人物 05:11 PM 12-06-09
今年出左4款 aj 12 retro.....crazy
HuGo_達之礦工 01:12 AM 12-07-09
i bought the AJ XI + XII box set
so no $ buy =.=
KAGA08 03:00 AM 12-07-09
細個有對
好想買返

多唔多貨

要下個星期去開香港先買到
DC 97 11:15 AM 12-07-09
作者: HuGo_達之礦工:
i bought the AJ XI + XII box set
so no $ buy =.=
系點樣~
xi & xii我覺系aj系列最靚
阿聰 11:29 AM 12-07-09
作者: DC 97:
系點樣~
xi & xii我覺系aj系列最靚
COUNTDOWN PACK,紅黑AJXI + 黑白AJXII
ヴィタさんさんKS☀ 11:33 AM 12-07-09
有冇圖睇?
今個月好以又有sample sale,如果見有執多幾對都好

早上個月執左對 Air Jordan Dentro low
唔知先前呢對出面賣緊幾多錢
阿聰 11:36 AM 12-07-09
作者: sivina:
有冇圖睇?

好似呢個拍賣咁樣:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1121705027

我為咗要紅白色XII先至唔買成個CDP。XII RETRO正價$1099
DC 97 12:11 PM 12-07-09
作者: 阿聰:
好似呢個拍賣咁樣:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1121705027

我為咗要紅白色XII先至唔買成個CDP。XII RETRO正價$1099
好想要ar
系咪唔會系街買到?(正價)
阿聰 12:15 PM 12-07-09
好想要ar
系咪唔會系街買到?(正價)
有邊對AJXI﹙非LOW CUT版本﹚可以喺發售日之後可以用正價入得到?
呢個COUNTDOWN PACK,依家冇$3,000喺唔使旨意可以帶得返屋企。
DC 97 12:43 PM 12-07-09
有邊對AJXI﹙非LOW CUT版本﹚可以喺發售日之後可以用正價入得到?
呢個COUNTDOWN PACK,依家冇$3,000喺唔使旨意可以帶得返屋企。
THX~
打去問NIKE SHOP問佢紅白、黑白幾時有~
話唔知~
叫人點買喎
POISON 12:59 PM 12-07-09
http://size.co.uk/webapp/wcs/stores/...t_category_rn=
白紅色

THX~
話唔知~
叫人點買喎
應該打去nike basketball問,
不過呢d可能會炒既貨,允記有無都唔會答你

另:14號出既消息係來自hk-kick站長

作者: sivina:
有冇圖睇?

Dentro low全黑出面見過$399
不過你就好,有得去sample sale
次次睇人買完返黎都超多平野執
阿聰 01:24 PM 12-07-09
THX~
話唔知~
叫人點買喎
今年唔會有黑白單售,已經推出有全白、紅黑﹙flu game﹚,12月14號出紅白。
DC 97 01:38 PM 12-07-09
今年唔會有黑白單售,已經推出有全白、紅黑﹙flu game﹚,12月14號出紅白。
thx~紅白都滿足
星期一食lunch去nike shop先
驚放工冇晒或唔岩size
aj11會唔會出返?
之前果對改版唔系好得~無買到
阿聰 01:40 PM 12-07-09
thx~紅白都滿足
星期一食lunch去nike shop先
驚放工冇晒或唔岩size
aj11會唔會出返?
之前果對改版唔系好得~無買到
AJ11聖誕節前應該有SPACE JAM版本。而AJ12紅白我喺必買!我正式擁有嘅第一對AJ來的。
我自己對AJ11 CDP喺差唔多$1,900買返嚟,因為我唔捨得著2001紅黑RETRO﹙呢對原價買﹚。

我喺老尖返工,我都準備下星期一中午立即去買。
DC 97 01:44 PM 12-07-09
AJ11聖誕節前應該有SPACE JAM版本。而AJ12紅白我喺必買!我正式擁有嘅第一對AJ來的。
我自己對AJ11 CDP喺差唔多$1,900買返嚟,因為我唔捨得著2001紅黑RETRO﹙呢對原價買﹚。

我喺老尖返工,我都準備下星期一中午立即去買。
我得1對aj13乍~
果時細個邊有錢買~連bb款都買唔起
今次重出一定要買~買返1x年前既野

ps:新港nike仲有紅黑
阿聰 01:49 PM 12-07-09
我得1對aj13乍~
果時細個邊有錢買~連bb款都買唔起
今次重出一定要買~買返1x年前既野

ps:新港nike仲有紅黑
我都喺細細個要阿媽俾錢買,先至擁有人生第一對AJ,今次對AJ12一定要買呀!
除咗童年回憶之外,紅白色AJ12喺第一次復刻,極具意義。
呢次AJ12應該喺大貨,所以唔怕,萬一NIKE SHOP冇,海運大廈都有,
裡面依家有齊兩隻色AJ12,同埋依家KOBE著緊果隻顏色嘅KOBE IV。

AJ13同之前JORDAN對6 RINGS一樣,復刻都唔好買,個鞋底超易磨蝕。
DC 97 02:06 PM 12-07-09
我都喺細細個要阿媽俾錢買,先至擁有人生第一對AJ,今次對AJ12一定要買呀!
除咗童年回憶之外,紅白色AJ12喺第一次復刻,極具意義。
呢次AJ12應該喺大貨,所以唔怕,萬一NIKE SHOP冇,海運大廈都有,
裡面依家有齊兩隻色AJ12,同埋依家KOBE著緊果隻顏色嘅KOBE IV。

AJ13同之前JORDAN對6 RINGS一樣,復刻都唔好買,個鞋底超易磨蝕。
希望真系有大貨la
我都1x年冇買籃球鞋~驚著唔慣
阿聰 02:11 PM 12-07-09
希望真系有大貨la
我都1x年冇買籃球鞋~驚著唔慣
呢對AJ12比原版重量要減輕同埋鞋底冇咁硬,應該會好著。
DC 97 05:30 PM 12-08-09
初版有冇全白?

轉載自uwants 會員koyuesum

阿聰 05:34 PM 12-08-09
初版有冇全白?

轉載自uwants 會員koyuesum
96-97年,初版冇呢隻rising sun顏色的。
RS 200 06:29 PM 12-08-09
而家係唔係再冇XI+XII BOX SET賣??
有o既同人夾份買都抵....我只係想要XI
阿聰 08:54 AM 12-09-09
作者: RS 200:
而家係唔係再冇XI+XII BOX SET賣??
有o既同人夾份買都抵....我只係想要XI
XI+XII CDP一出就有人排隊買喇,仲點會正價買得到……
yahoo拍賣場有,XI+XII起碼$3,000﹙大size﹚

咁你要搵人要對白黑色XII,XII單賣唔貴的,如果你真喺只想要XI,就單買XI吧!
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面