Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-15, 08:35 PM   #1826
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
Master 30 / 11
生まれてすみません

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 08:39 PM   #1827
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
你地好勁

我 11/0
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 08:50 PM   #1828
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: reiyaw 查看文章
Master 30 / 11
生まれてすみません
朋友 呢邊都係11

但未30 有D日替歌仲未打過 XD

舊 10-22-15, 09:11 PM   #1829
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
上次活動FC得咁辛苦當冇打過
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 09:19 PM   #1830
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: Cly 查看文章
上次活動FC得咁辛苦當冇打過
起碼無收走50石

舊 10-22-15, 09:23 PM   #1831
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
master 29-7
點解你地咁勁

p.s 順求各大大大腿

舊 10-22-15, 09:34 PM   #1832
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

歡迎carry me

舊 10-22-15, 09:36 PM   #1833
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
歡迎carry me
added

舊 10-22-15, 09:50 PM   #1834
Cly
ぱないの!

部機太熱玩活動歌中間捽到手指痛 差少少fc..
舊 10-22-15, 09:55 PM   #1835
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

update完打無notes既位會有拍手聲
搵唔到地方關既

舊 10-22-15, 10:03 PM   #1836
JMi

引用:
update完打無notes既位會有拍手聲
搵唔到地方關既
呢個一路都係咁的 好多片D人都會空打來KEEP BEAT

舊 10-22-15, 10:08 PM   #1837
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: JMi 查看文章
呢個一路都係咁的 好多片D人都會空打來KEEP BEAT
咁大鑊? 我一路打成個幾月都無印象既
最初打default果個叮叮音已經關左 無為意有拍手聲既..?

舊 10-22-15, 10:12 PM   #1838
JMi

引用:
咁大鑊? 我一路打成個幾月都無印象既
最初打default果個叮叮音已經關左 無為意有拍手聲既..?
你試下開返叮叮音 再熄過 可能bug左姐

舊 10-22-15, 10:47 PM   #1839
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

這麽近那麽遠

說好的強判呢......

舊 10-22-15, 10:50 PM   #1840
JMi

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
這麽近那麽遠

說好的強判呢......
fc到呢首至少有25首fc啦

舊 10-22-15, 10:54 PM   #1841
Cly
ぱないの!

引用:
作者: JMi 查看文章
fc到呢首至少有25首fc啦
易打過上次架喇, 我覺得呢次係要FC到never say never
舊 10-22-15, 10:56 PM   #1842
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
never say never穩fc ev歌仲未

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:57 PM   #1843
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

never say never唔難
nation blue一開始果個左右手單按+掃係我既最大難關

舊 10-22-15, 10:58 PM   #1844
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: rinxlun 查看文章
但如果可以S到,我覺得都係照打返Master會好D喎
MASTER只有B

引用:
今次大家都知後半戰可以4倍打歌...而家前半戰個排名都作唔到準
好彩我對排名果張SR無咩興趣

不過都係直接打四倍算數 根本無咩時間打
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:59 PM   #1845
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

點解我覺得上次AB77易打d
上次AB77 FC到 今次唔帶回血成日都低空飛過

舊 10-23-15, 01:37 AM   #1846
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
30/16

除左杏solo同legne之外, 其他冇fc既都有combo a, 640prp

有左9.5速之後應該會fc多幾首咁

舊 10-23-15, 11:13 AM   #1847
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
首ev中間埋掃用右手指公全掃都有7,8成全連......不過問題唔用血隊未必過到...更加唔好想要rank s.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 11:35 AM   #1848
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
好似剩清體keep 唔到排名....
差唔多時間清緊D 玫瑰

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 02:13 PM   #1849
JMi

引用:
作者: J+1 查看文章
首ev中間埋掃用右手指公全掃都有7,8成全連......不過問題唔用血隊未必過到...更加唔好想要rank s.....
由手機版發出
咁都得 成隊歌過左個頭 同中間堆野 就無難位 得D陰濕位....

舊 10-23-15, 03:18 PM   #1850
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

2000票 7萬5千名 都驚唔夠數最後入唔返5萬名

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:36 PM

手機版 | APP版