Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-12, 12:49 PM   #426
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我覺得真係喜歡的話, 好自然就會知...
至於之後能唔能夠maintain, 或者係可唔可以忘記到對上果個, 就有好多其他因素要consider...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 06:49 PM   #427
二伍

註冊日期: Sep 2002
咁已經中晒了
對方都有d暗示,希望冇get錯意思
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 07:04 PM   #428
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 二伍 查看文章
咁已經中晒了
對方都有d暗示,希望冇get錯意思
咁咪試下law
問下可唔可以比個機會大家發展下,睇下岩唔岩KEY

PS:
大家都係單身,無乜避忌

舊 03-08-12, 07:06 PM   #429
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: kin~kin 查看文章
我覺得真係喜歡的話, 好自然就會知...
至於之後能唔能夠maintain, 或者係可唔可以忘記到對上果個, 就有好多其他因素要consider...
有時相處落先知,睇自己係咪真係放低左

舊 03-08-12, 11:34 PM   #430
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
希望樓主可以放得低太愛一個人其實唔係一件好事

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 01:58 AM   #431
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
一排冇入來望,二伍原來都做緊野
我近排都R左個妹妹仔~大家努力做自己野下
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 11:58 PM   #432
二伍

還在玩曖昧,疑幻疑真,唔知想點
舊 04-06-12, 12:07 AM   #433
Norm
=_="""""

引用:
還在玩曖昧,疑幻疑真,唔知想點
你唔知自己想點下話?

舊 04-06-12, 12:17 AM   #434
二伍

引用:
作者: Norm 查看文章
你唔知自己想點下話?
還是我想太多?
舊 04-06-12, 07:40 AM   #435
Norm
=_="""""

引用:
還是我想太多?
想太多,做太少.....

舊 04-06-12, 12:22 PM   #436
GimGim

just met a girl last week, hung out a couple times, got close, and now its over already

舊 04-06-12, 01:27 PM   #437
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: GimGim 查看文章
just met a girl last week, hung out a couple times, got close, and now its over already
where? motel?

舊 04-09-12, 12:38 AM   #438
二伍

引用:
作者: Norm 查看文章
想太多,做太少.....
出過街兩次後
我有試過約佢
但係被拒幾次之後諗住放棄
但係佢又搵返我
又唔似收兵
舊 04-09-12, 01:40 AM   #439
某F
我的歌聲裡

引用:
出過街兩次後
我有試過約佢
但係被拒幾次之後諗住放棄
但係佢又搵返我
又唔似收兵
順其自然算吧,而家比佢約咪幾好
唔駛下下你主動

舊 04-18-12, 10:36 AM   #440
二伍

收咭ed
當係一次練習吧
舊 04-18-12, 12:52 PM   #441
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
收咭ed
當係一次練習吧
表白左?
衰咩?
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-12, 01:15 PM   #442
二伍

唔係個type喎
但係都無謂深究了
舊 04-18-12, 05:29 PM   #443
某F
我的歌聲裡

都好啦,無比人收兵

舊 04-18-12, 06:30 PM   #444
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 某F 查看文章
都好啦,無比人收兵
+1
長痛不如短痛

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-12, 08:18 PM   #445
二伍

不過我諗清楚自已要乜了,會重新計劃下自己目標
舊 04-18-12, 09:18 PM   #446
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
牛都騎唔成
命裏無時莫強求a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-12, 11:40 AM   #447
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
似乎二伍兄都唔係好傷...咁ok啦...!
加油~~!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版