Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-18-10, 01:41 PM   #76
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你想做返Mod?
點解咁覺得?

你又有冇想做返a.mod?

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
不如分享下?
諗壞腦的野,無謂分享。

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-18-10, 01:51 PM   #77
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
點解咁覺得?

曾經有想過做返,不過都係諗下好啦.應該不可能架啦

而且依家心態唔同左,做唔返以前咁熱血的事

舊 08-18-10, 01:59 PM   #78
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: wongmspk 查看文章
嗯...
我會忍的...
多謝藍莓大大~
吾使話忍既,忍忍埋埋可能搞到自己神經緊張添....你吾好甘認真對距地咯,認真就真係輸了
你要俾距地感覺豪不在意,雖然吾係甘易,甘距地講講下都無癮了

舊 08-18-10, 02:11 PM   #79
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
曾經有想過做返,不過都係諗下好啦.應該不可能架啦

而且依家心態唔同左,做唔返以前咁熱血的事
我都曾經諗過, 但實在不適宜。

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-18-10, 02:13 PM   #80
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
芭比,點解粒電成日都差唔滿既@@?
你平時都係用火牛叉?
我都唔知AR,因為我好耐無玩,我出黎之前都係差左三分中,比你試機。
Diana 目前離線  
舊 08-18-10, 03:31 PM   #81
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
成日唔得閒睇post,趁有空檔回一回你
樓主想解決群體欺凌
一係就無視佢地,正所謂樹不要皮必死無疑,人不要臉天下無敵
加強精神攻擊的防禦修為,對你都有裨益
至於另一個方法,就係令佢地深切睇會到,得罪你唔會有好下場
例有實際損失,身體損傷(即係要浪費佢地時間去搞個種),更甚者,會冇命,d人先識驚
可能你地覺得我講得好誇張,但係可惜,人就係一種咁既生物,你唔令佢地驚,佢地係唔會識死的。
你都係呀...我成日都覺得你唔識死!!!
成日話你都唔理人... 你係咪想見到B52...
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 03:32 PM   #82
wongmspk

註冊日期: Apr 2009
引用:
忍...唔係咁......
應該係唔好咁在意......雖然呢樣野好難做到......

唔好叫我大大......
好既藍莓姐姐(?)
今日番chem補課
咁佢地不嬲就叫我花名做咩火(提名為我火爆)
之後個阿sir一講themit reaction
佢地就係咁叫「火火火」
我已經無理到佢地
算唔算進步wwww(?)

舊 08-18-10, 03:41 PM   #83
Noyeah

引用:
好既藍莓姐姐(?)
今日番chem補課
咁佢地不嬲就叫我花名做咩火(提名為我火爆)
之後個阿sir一講themit reaction
佢地就係咁叫「火火火」
我已經無理到佢地
算唔算進步wwww(?)
(教壞細路時間:俾我就整一次大爆嚇下佢地,等佢地唔敢再叫得咁high!!)
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 03:51 PM   #84
wongmspk

引用:
作者: Noyeah 查看文章
(教壞細路時間:俾我就整一次大爆嚇下佢地,等佢地唔敢再叫得咁high!!)
個阿sir係到
同埋係「隱約」會淆底之後去篤背脊wwww
玩唔起就去篤背脊

舊 08-18-10, 03:57 PM   #85
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
唔好意思,想問下果個一個月topic因乜事無o左.........

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 08-18-10, 03:59 PM   #86
Noyeah

引用:
個阿sir係到
同埋係「隱約」會淆底之後去篤背脊wwww
玩唔起就去篤背脊
你緊係起堂上用d 火 去爆到全人都知啦...之後一句意外咪過左囉~~等d人玩得咁開心~
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 04:05 PM   #87
wongmspk

引用:
你緊係起堂上用d 火 去爆到全人都知啦...之後一句意外咪過左囉~~等d人玩得咁開心~
sosad
問題係我個弱能班主任玩埋我一份果下先好笑

舊 08-18-10, 04:16 PM   #88
Noyeah

引用:
sosad
問題係我個弱能班主任玩埋我一份果下先好笑
咁你要冒下俾人記過 or 俾人當你一世係傻既風險喇....
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 04:23 PM   #89
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
點解咁覺得?

諗壞腦的野,無謂分享。
就係因為唔講會諗壞腦,所以更加要講-_-

舊 08-18-10, 04:37 PM   #90
wongmspk

引用:
咁你要冒下俾人記過 or 俾人當你一世係傻既風險喇....
又唔會一世既sosad...
不過我都諗緊下年點好
自己一條友坐角落頭玩自閉sd msg都幾好wwwwwwww

舊 08-18-10, 04:37 PM   #91
Noyeah

引用:
就係因為唔講會諗壞腦,所以更加要講-_-
我成日好多野想講...但係你條衰仔又唔肯聽...唉... 我爛腦忝喇...
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 04:46 PM   #92
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
我都曾經諗過, 但實在不適宜。
分別好大,我想做但係唔得,你想就一定可以做到

舊 08-18-10, 04:54 PM   #93
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
分別好大,我想做但係唔得,你想就一定可以做到
做得到唔代表做得好......

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-18-10, 04:58 PM   #94
Noyeah

引用:
做得到唔代表做得好......
唔好咁謙啦~你得既~
Noyeah 目前離線  
舊 08-18-10, 05:05 PM   #95
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
唔好咁謙啦~你得既~
唔知就唔好亂搭咀

舊 08-18-10, 05:10 PM   #96
Noyeah

引用:
唔知就唔好亂搭咀
雷太你會點回我呢?

此篇文章於 08-18-10 05:12 PM 被 Noyeah 編輯。
Noyeah 目前離線  
舊 08-19-10, 02:24 PM   #97
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

差D誤會左朋友,好彩傾談一下就令問題得以解決,佢開心之餘我又高興,今天係好日子

舊 08-19-10, 03:34 PM   #98
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
差D誤會左朋友,好彩傾談一下就令問題得以解決,佢開心之餘我又高興,今天係好日子
IamO 說
之前見你仲亂梗

舊 08-22-10, 01:22 PM   #99
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
一下子,自己心裡的遺憾,已經到了永遠沒法挽回的地步
心中充滿了不甘心和妒忌
甚至一時間想過去破壞......

雖然仍然不知道怎樣面對,怎樣走以後的路
不過並不打算去忘記,也不會放低
因為沒有後悔過去愛上這個人
阿Q一點,只有希望下一世能夠再繼前緣而已......

舊 08-22-10, 04:52 PM   #100
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

雖然同你唔熟,但還是教育一下你,希望你能有所領悟,希望你知道我係講緊[你]

你最大缺點就係太花心,你就係輸係呢度,另一問題係你自己唔知自己花心,希望你可以清醒下,我就只可以講咁多

論壇跳轉

現在的時間是 03:58 AM

手機版 | APP版