Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-09, 11:20 PM   #1
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
高橋和希「遊☆戯☆王」劇場版プロジェクト始動!!

http://www.yugioh10th.com/trailer.html

期待
遊戲, 十代, 遊星3大主角聯手

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 06-18-14 12:56 PM 被 money 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 01:09 AM   #2
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
http://www.yugioh10th.com/trailer.html

期待
配音都係用番 風間俊介
(妄想 : 好想係出番初代 cast 即係緒方惠美 同 綠川光...)

此篇文章於 12-07-09 01:12 AM 被 izumo 編輯。
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 09:19 AM   #3
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章

期待
同埋係K島見到話會出SIN系列的獸
SIN.星塵龍

同埋會出青眼白龍同紅眼黑龍
GX唔會SIN乜呢

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 12:29 PM   #4
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
有星塵龍重使玩ge.....
唔通又召天空龍出來?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 12:32 PM   #5
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
唔通又召天空龍出來?
更係唔係啦~~
當然召遊戲主獸黑魔導

天道語錄:
舊 12-07-09, 12:34 PM   #6
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
星塵龍太難殺了吧....又易召..

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 06:25 PM   #7
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
闇屬性既星塵龍

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 06:56 PM   #8
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
十代好似怪怪地咁,又講唔出...係唔係隻眼D色唔同左...

無睇過5ds...睇怕要快呢套野之前睇番晒先
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 07:20 PM   #9
綾風祐希
Insane Gamer
東方茅原長門大明神

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDKagefumiYuki
引用:
作者: fortel 查看文章
十代好似怪怪地咁,又講唔出...係唔係隻眼D色唔同左...

無睇過5ds...睇怕要快呢套野之前睇番晒先
動畫的話,根本是看到DM原創劇情就不多想追
綾風祐希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 07:21 PM   #10
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
睇完條片 個面具男 好似暗模良....
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 07:44 PM   #11
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
星塵龍太難殺了吧....又易召..
佢有幾勁?我只係睇到遊戲個代就無睇了..仲係3神時代..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-09, 08:52 PM   #12
fortel
Game Master

引用:
作者: 綾風祐希 查看文章
動畫的話,根本是看到DM原創劇情就不多想追
DM? 姐5DS?

我之前睇多一集已經無睇,都唔做乜係到飛車
舊 12-08-09, 12:02 AM   #13
izumo

引用:
作者: fortel 查看文章
DM? 姐5DS?

我之前睇多一集已經無睇,都唔做乜係到飛車
即係第一代(正確來講應該係第2代 尚有冇牌打的初代)
動畫追到漫畫之後的原創劇情?
(果個金髮細路女已經係動畫原創角色)
舊 12-08-09, 01:21 AM   #14
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
唔通又召天空龍出來?
我剩係睇到3張幻神卡果度就停o左.....果3張應該係最勁o架!?

(BTW,埃及使者抽齊係咪會即贏?唔記得晒)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-09, 01:32 AM   #15
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
人地都唔會預你會認真睇
看看GX差到貼地就知
完全是為出卡而出

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-09, 12:12 PM   #16
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: stevenfan 查看文章
人地都唔會預你會認真睇
看看GX差到貼地就知
完全是為出卡而出
唔係啊都GX都幾好笑啊

我覺得5D'S都OK架

>十代好似怪怪地咁,又講唔出...係唔係隻眼D色唔同左...
完左異世界個故事後有嘅新力量(驚你冇睇過所以簡單咁講)你當初代遊戲咁囉只係冇轉換到人格姐

天道語錄:
舊 12-08-09, 12:23 PM   #17
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
唔係啊都GX都幾好笑啊

我覺得5D'S都OK架

>十代好似怪怪地咁,又講唔出...係唔係隻眼D色唔同左...
完左異世界個故事後有嘅新力量(驚你冇睇過所以簡單咁講)你當初代遊戲咁囉只係冇轉換到人格姐
人地叫霸王十代

同霸王洗頭水和波兒唔知有冇關係

基本上故事雖然簡單,不過係二個人格的故事發展

其實我最超喜歡係TV第一版,玩唔同遊戲
卡都係出過一,兩次

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-09, 01:30 PM   #18
小忍~~

註冊日期: Aug 2003
硬係覺得D似DECADE??HAHA
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-09, 02:02 PM   #19
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
人地叫霸王十代

卡都係出過一,兩次
異世界時著甲時先係霸王同優貝爾合左體已經唔係霸王

天道語錄:
舊 12-08-09, 03:51 PM   #20
izumo

引用:
人地叫霸王十代

卡都係出過一,兩次
同感!!
初代真係最好睇
淨係 d game 的創意 都夠
雖然動畫版 血腥度被降低

仲未計初代 強大的聲優陣容

DM 最好睇都係後面番去埃及果度
舊 12-08-09, 06:01 PM   #21
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
dm好仲睇過原著
我講o既

gx唔啱口咪所以只係睇過幾集

5d's 我只係睇到60話左右(打完長官)就無睇

都係覺得dm最好睇
dm外傳魔砲三幻神仲好睇

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 07:04 PM   #22
小幻

註冊日期: Jan 2003

3D影像,唔知有幾3D

舊 12-09-09, 07:51 PM   #23
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: 小幻 查看文章

3D影像,唔知有幾3D
3D黑魔女
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 10:41 PM   #24
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: SaY~<セイ> 查看文章
3D黑魔女
有睇遊戲王既一定好難咁唔知同邊個打氣
不過係我就會支持第一代遊戲其他既無睇過...

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 10:56 PM   #25
fortel
Game Master

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
唔係啊都GX都幾好笑啊

我覺得5D'S都OK架

gx我有睇晒,我知係玩超融合之後先有型仔十代。我話怪係佢隻眼好似同之前GX唔同左咁姐

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:35 AM

手機版 | APP版