Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-18-09, 11:47 PM   #51
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
樓主自己覺得對方同你夾唔夾?
唔夾就攤牌,俾條生路自己行。

拍拖只有2-3月咁冷淡,仲要無話題,唔係咁正常。

如果性格不合,分手由哪一方提出都無分別,無話做唔做衰人。
拖泥帶水,自己又唔開心,何苦呢?
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 12:46 AM   #52
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
=_=早排就可以叫做對佢有D安全感同信心...
而家.......危機感就有=_=...
唔好亂諗咁多
要分自然會分
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 02:00 AM   #53
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
姐弟戀??

我都覺得佢想飛你多..
以後唔好主動搵佢,等佢搵你.

此篇文章於 11-19-09 02:06 AM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 09:58 AM   #54
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
-SKIP-

=_=原來全世界男仔也是一樣.....追你個時當你係寶...到追到手啦=_=當你唔知咩咁=_=...

-SKIP-.
又唔好因為一個男人唔好就講到成個世界O既男人唔好先得嫁~

舊 11-19-09, 09:59 AM   #55
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 雷帝 查看文章
又唔好因為一個男人唔好就講到成個世界O既男人唔好先得嫁~
咁男人不嬲都有"隔離飯香"既劣根性

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 10:15 AM   #56
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
但諗同做係兩回事黎~
係就係咁諗~但唔代表會做~

舊 11-19-09, 04:28 PM   #57
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: singsingjai 查看文章
估乜都無用
個男仔擺明上分手但係佢唔想FAY 你因為咁樣佢會係衰人
佢對你超冷淡等你自己講分手跟住你就做左衰人因為係你FAY 佢
跟住佢就會同佢D FRD O申話你幾衰佢幾慘
做咁多野都係想你FAY 佢

佢做緊既野同我個FRD 做既一模一樣
呢個最似 @@

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 04:43 PM   #58
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
係lor
我之前果件都有呢d potential 啦
不過佢到尋日都死話冇野架
我話: 到左e家你都同左我分手, 唔駛咁刻意講同佢冇野lor

舊 11-19-09, 05:07 PM   #59
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: Seppie 查看文章
係lor
我之前果件都有呢d potential 啦
不過佢到尋日都死話冇野架
我話: 到左e家你都同左我分手, 唔駛咁刻意講同佢冇野lor
認左會背負好多罪名架嘛

我之前果個咪又係咁....
同我一分手, 唔到2日, 真係2日就同左第二個一齊
佢d兄弟死都話佢無一腳踏兩船喎
我就死都唔信 = =
明明就成日同佢傾計, 又msn, 又剩
唔係下下都要拖哂手, 錫哂, even上埋床先叫做一腳踏兩船架嘛 =______=
變左心就係架啦

我都廢事同佢地拗 = =

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 11-19-09, 05:17 PM   #60
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: irismong 查看文章
認左會背負好多罪名架嘛

我之前果個咪又係咁....
同我一分手, 唔到2日, 真係2日就同左第二個一齊
佢d兄弟死都話佢無一腳踏兩船喎
我就死都唔信 = =
明明就成日同佢傾計, 又msn, 又剩
唔係下下都要拖哂手, 錫哂, even上埋床先叫做一腳踏兩船架嘛 =______=
變左心就係架啦

我都廢事同佢地拗 = =
算啦, 我都已經唔深究佢之前同我講既野做既野有幾多真幾多假喇
分左手, 唔會回頭, 已經係鐵一般事實
e家佢鍾意同人地做咩野都唔關我事

如果佢地真係一齊, 我放長雙眼睇佢地有幾幸福

舊 11-19-09, 06:59 PM   #61
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
算啦, 我都已經唔深究佢之前同我講既野做既野有幾多真幾多假喇
分左手, 唔會回頭, 已經係鐵一般事實
e家佢鍾意同人地做咩野都唔關我事

如果佢地真係一齊, 我放長雙眼睇佢地有幾幸福
咁快佢鐘意左第2個

佢又唔似想分手,似真係鐘意打機姐樓主條仔
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 10:17 PM   #62
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
咁快佢鐘意左第2個

佢又唔似想分手,似真係鐘意打機姐樓主條仔
我唔知佢係唔係

舊 11-20-09, 12:09 AM   #63
singsingjai
Crazy Gamer

樓主都話俾3WEEKS , 到時睇下點啦
不過請你有心理準備, 因為都幾明顯

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-09, 04:54 PM   #64
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
與其講打機大過天 不如講佢個心唔在你處仲實際
面對現實啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 10:45 PM   #65
lumune
Crazy Gamer
向左走,還是向右走?

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
與其講打機大過天 不如講佢個心唔在你處仲實際
面對現實啦
我以前可能會認同你嘅講法
不過幾年前響我兩個朋友身上發生嘅事
我睇到其實一個打機大過天嘅人唔代表佢個唔愛佢嘅另一半

朋友A 係一個好普通嘅女仔
朋友B 係一個美男同埋都幾有錢
係佢地開始一齊嘅時侯, 我同好多朋友其實都好意外

不過朋友B 係一個好鍾意好鍾意打機嘅人
佢地拍咗拖一段時間之後, 朋友A 覺得 朋友B 鍾意打機多過鍾意佢
(其實我都覺得朋友B 深迷打機同點對代朋友A 嘅情度係有d過份)
朋友A 好傷心, 最後同朋友B 分咗手

我事後先知, 其實朋友B 係好鍾意朋友A
響朋友A未提出分手之前, 朋友B 其實已經買咗戒指想求婚

所以有時眼前睇到嘅嘢唔一定真係你諗嘅一回事
但係你會點去做, all depends on how much faith you have

"If you want something, go get it. Period." -- The Pursuit of Happyness

"The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do." -- Unkown
lumune 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 11:36 PM   #66
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
引用:
作者: lumune 查看文章

佢地拍咗拖一段時間之後, 朋友A 覺得 朋友B 鍾意打機多過鍾意佢
(其實我都覺得朋友B 深迷打機同點對代朋友A 嘅情度係有d過份)

但係你會點去做, all depends on how much faith you have
佢連安全感我都越來越感覺唔到..仲點可能感覺得到佢比我既信心呢...
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 11:44 PM   #67
irismong
Goo ◕ ω ◕

買咗戒指想求婚但係理都唔理個女朋友...
仲要有錢仔?
咁即係想娶個女人番屋企擺? = =?

同埋有d人(不指定是男性吧)係好有計劃
覺得人生每一個階段, 都應該做一定既事.
結婚亦都係其中一步, 所以先結婚
我識人(這位是男士)就正正係咁

舊 11-22-09, 02:34 AM   #68
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
咁拍拖、甚至結婚,都講求兩個人能夠「同步」,
而唔係自己想點、對方應該跟住點o既......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 10:17 AM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: lumune 查看文章

我想講
買左介指 =/=有誠意 =/= show 俾到安全感個女仔

鍾意又如何? 買介指又如何?
佢行為, 日常舉止令個女仔feel 唔到佢緊佢既, 已經係分手既理由

我前男友都係好鍾意好鍾意打機既人
不過佢唔會打機打到連我都拋底唔理lor
有時其實我只係行開左去toilet咁啦, 佢o係d 空檔發現唔見左我, 都會打俾我/sms睇下我去左邊

此篇文章於 11-23-09 10:21 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 10:23 AM   #70
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
波皮姐又放閃光
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 10:24 AM   #71
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
波皮姐又放閃光
咩野閃光ar
你唔見我好認真咁回topic咩.... =.=|||||

舊 11-23-09, 10:45 AM   #72
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
咩野閃光ar
你唔見我好認真咁回topic咩.... =.=|||||
講下姐~
近排少來情版.想吹下水姐.

咦..睇來我去錯post..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 06:19 PM   #73
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: irismong 查看文章
買咗戒指想求婚但係理都唔理個女朋友...
仲要有錢仔?
咁即係想娶個女人番屋企擺? = =?
而家興無慾無求既草食男呀
好多時候只係男方表達愛既方式唔係女人要求既方式o者

舊 11-23-09, 06:20 PM   #74
singsingjai
Crazy Gamer

樓主可否UPDATE 下?
好奇中

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-09, 11:47 AM   #75
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Rotagen 查看文章
而家興無慾無求既草食男呀
好多時候只係男方表達愛既方式唔係女人要求既方式o者
男同女就係因為有不同, 思考同行為方式不一樣
才會互相吸引吧?

男方要求女方體貼自己信自己既方式, 女方又做到幾多呢?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
其實乜野叫做有機??? boycym ~清談館~ 7 01-09-09 04:43 PM
其實打機有冇必要玩到Cossfire咁重本? Minga 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-29-08 04:39 PM
其實這是甚麼心理? 尼路 ~清談館~ 50 12-10-08 02:42 AM
其實咁算唔算盜版? 昏迷童子Sleepy Neo Music UNIVERSE 6 09-27-02 08:59 PM
其實有線咁樣講波..不如... 其卵 體育版 15 06-24-02 03:10 PM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版