Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-29-08, 11:55 PM   #651
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
佢地好似幾個月冇k聚喇

舊 11-30-08, 12:35 AM   #652
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Middle 查看文章
其實原本係講「薯仔屋」果度有野食有遊戲玩仲有k 可以唱 ja...... ~___~
不過講返,上次問過價,
晚上8-12 包場每人大約要百六蚊囉
$160
不如索性去唱k........

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-08, 12:47 AM   #653
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
唱k就唱k 玩遊戲就玩遊戲....
又唱k又玩遊戲咁古怪..........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-08, 01:17 AM   #654
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
唱k就唱k 玩遊戲就玩遊戲....
又唱k又玩遊戲咁古怪..........
唱k 唱足幾個鐘、又會有人悶喎,
佢果度勝在多元化、老闆又會幫手搞d 集體遊戲,
起碼連我呢d 唔係點出聲o既都肯玩埋一份丫 :p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-08, 07:16 PM   #655
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

但我覺得會玩遊戲果度會嘈住唱k d人

舊 11-30-08, 07:24 PM   #656
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
DELETED

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-08, 07:25 PM   #657
圖騰製作中

引用:
我比較擔心唱K既會嘈住玩遊戲D 人

舊 11-30-08, 08:42 PM   #658
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
+1
尤其係我.........

公式

紅字為重點

舊 11-30-08, 10:32 PM   #659
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
引用:
作者: 天童沙雪

我覺得兩邊都會覺得對方嘈住自己.

可能分拆上市會好 dd...

舊 12-01-08, 12:09 AM   #660
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
佢會分時段玩架嘛,
即係有一兩三個鐘係俾你鍾意分堆食野、傾偈、打psp 、唱k 、玩啤派、etc. ,
之後就會有一個時段叫大家一齊玩遊戲囉

舊 12-01-08, 02:15 AM   #661
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
真係薯仔屋.........?
有無其他

舊 12-01-08, 02:20 AM   #662
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 虛無 查看文章
真係薯仔屋.........?
有無其他
係你先提議o既...... ~_~

係想再去cafe 丫、定去玩其他o野(如真係唱k 、BBQ 、打邊爐、踩單車...... ETC. )

舊 12-01-08, 02:25 AM   #663
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
我投BBQ同打邊爐一票
唔知做咩最近好想好想BBQ同打邊爐

舊 12-01-08, 02:45 AM   #664
圖騰製作中

引用:
係你先提議o既...... ~_~

係想再去cafe 丫、定去玩其他o野(如真係唱k 、BBQ 、打邊爐、踩單車...... ETC. )
下次應該係寒冬,請不要踩單車

BBQ 容易加插遊戲(邊爐都可以加懲罰Part 既...),都可以架~

舊 12-01-08, 08:57 PM   #665
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

唱k+1........

公式

紅字為重點

舊 12-01-08, 09:34 PM   #666
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
佢會分時段玩架嘛,
即係有一兩三個鐘係俾你鍾意分堆食野、傾偈、打psp 、唱k 、玩啤派、etc. ,
之後就會有一個時段叫大家一齊玩遊戲囉
咁唔想唱K果D人去到唱K果個時段好慘架喎

引用:
作者: 麥C 查看文章
我投BBQ同打邊爐一票
唔知做咩最近好想好想BBQ同打邊爐
其實我都想打邊邊
引用:
下次應該係寒冬,請不要踩單車

BBQ 容易加插遊戲(邊爐都可以加懲罰Part 既...),都可以架~
咁要寫定副戶外專用罰牌 我寫我寫 (舉手)

舊 12-01-08, 09:45 PM   #667
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
咁唔想唱K果D人去到唱K果個時段好慘架喎
其實係我表達方式有問題定咩......

我係講,唱k 、食野、打psp 、n64、吹水傾偈、甚至玩佢部手動足球機呢d o野,
係可以同時分堆進行
到最尾先有個遊戲時間、要大家一齊玩
唱k 會唔會嘈到人地吹水、打機,
打機吹水又會唔會嘈到人唱k ,
我去o既時候又唔覺,人地唱梗潛龍勿用時我就同梗friend 玩孖寶賽車囉 :p

舊 12-01-08, 09:47 PM   #668
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
又係要包場?

舊 12-01-08, 09:48 PM   #669
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: lauchai 查看文章
又係要包場?
要架,好似要十五人以上定咩,
有咁多人想去先算喇 ~ ~

舊 12-01-08, 09:50 PM   #670
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
要架,好似要十五人以上定咩,
有咁多人想去先算喇 ~ ~
好 薯仔屋你熟D MIDDLE加油!

舊 12-01-08, 09:51 PM   #671
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
好 薯仔屋你熟D MIDDLE加油!
算罷喇,去打邊爐算罷喇,
唔駛俾人問咁多

舊 12-01-08, 10:07 PM   #672
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
算罷喇,去打邊爐算罷喇,
唔駛俾人問咁多
咩遮...又唔係得我問你
其實我都想試下去薯仔屋 但我只係唔想一丁友搭車去 呵呵

為BARBIE而設的罰牌

此篇文章於 12-01-08 10:12 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
舊 12-01-08, 11:32 PM   #673
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
咩遮...又唔係得我問你
其實我都想試下去薯仔屋 但我只係唔想一丁友搭車去 呵呵

為BARBIE而設的罰牌
真係有咁樣罰過?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 11:36 PM   #674
圖騰製作中

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
真係有咁樣罰過?
有啊,有沒有人能背出來XD

舊 12-01-08, 11:55 PM   #675
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
有啊,有沒有人能背出來XD
我~~~~~~~~背唔出
玉蒲團, 金瓶梅........

公式

紅字為重點

此篇文章於 12-02-08 12:02 AM 被 犬夜叉 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 12:01 PM

手機版 | APP版