Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-26-08, 04:39 PM   #226
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Middle 查看文章
不過又想問,係類似情況下,有幾多個會好似樓主咁即刻飛車去搵對方?
睇下情況..如果佢係鍾意夜晚熄電話...搵唔到係正常我唔會咁擔心...
又要睇下個女仔有冇問題(買奶買咁耐...有問題...)再加上...女友住邊...
如果地方本身多問題...我住得遠唔遠等因素(如果我出去要個幾鐘...去到都無用啦)
我"唔排除"會好似樓主咁...
當然...如果以上因素全部都無...我只會等到佢聽電話
有好多野就係咁...萬一無出到..出左事就大獲(人恐懼心理的其中一個)...所以明白樓主諗法
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:43 PM   #227
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
引用:
作者: Norm 查看文章
我唔會....
我都唔會
可能我女朋友住離島啦,去到蚊都訓

引用:
作者: lauchai 查看文章
我不會...........

不如大家諗吓呢個case<----------(辦案咩)
就o係o個一刻
既最壞情形會點
我覺得暫時唔好比樓主太多壓力
壞情況
最壞情況我覺得都係分手,分手又唔係咩衰野,有時分手後可以令個人升level

舊 08-26-08, 04:45 PM   #228
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我意思係"睇到O個一刻"
而唔係"事後處理"

舊 08-26-08, 04:50 PM   #229
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
樓主真係大好人,好少男仔會咁樣飛車出去搵女友
樓主平時係咪都係果D好易呷醋既人
如果係,唔怪得個女仔呃你
如果唔係,個女仔呃你就係佢問題
不過而家呃左你一次,要忘記真係好難忘記,所以對樓主呢段感情真係唔睇好

舊 08-26-08, 04:50 PM   #230
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 管家婆 查看文章
女仔角度
有咩所為 唔係身上d袋呀 首飾 去旅行呀 IPOD點來
話呢d女係雞真係無講錯...

舊 08-26-08, 04:54 PM   #231
iu fu pig
塵埃...

引用:
我意思係"睇到O個一刻"
而唔係"事後處理"
(拖走)樓主因愛"女"意識過強..控制不能...
暴走...暴走之後唔講啦 (拖走)
(認真)要睇下樓主忍唔忍得住...最壞都係會以武力解決....
最後被打一方會扮可憐(到時樓主真係中計喇...)...另女友投靠另一方...
完場(認真)
舊 08-26-08, 04:55 PM   #232
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: sunyanzi 查看文章
樓主真係大好人,好少男仔會咁樣飛車出去搵女友
樓主平時係咪都係果D好易呷醋既人
如果係,唔怪得個女仔呃你
如果唔係,個女仔呃你就係佢問題
不過而家呃左你一次,要忘記真係好難忘記,所以對樓主呢段感情真係唔睇好
要睇條女醒唔醒目貪唔貪玩
可能仲有得教育

而家要諗辦法不斷remind佢對你既感情先最重要
但唔好勉強

舊 08-26-08, 05:02 PM   #233
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: 某F 查看文章
你無試過用物質去追人?

你抽水還抽水,都唔好咁侮辱人同職業。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:03 PM   #234
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
(拖走)樓主因愛"女"意識過強..控制不能...
暴走...暴走之後唔講啦 (拖走)
(認真)要睇下樓主忍唔忍得住...最壞都係會以武力解決....
最後被打一方會扮可憐(到時樓主真係中計喇...)...另女友投靠另一方...
完場(認真)
好有電視劇feel
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:03 PM   #235
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Middle 查看文章
不過又想問,係類似情況下,有幾多個會好似樓主咁即刻飛車去搵對方?
我會(視乎住得遠唔遠),因為一個女仔零晨落街係有高度被害性

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:03 PM   #236
The One
業餘歌手

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
你無試過用物質去追人?

你抽水還抽水,都唔好咁侮辱人同職業。
NONO, 可能佢憤左用錢去買關係

舊 08-26-08, 05:05 PM   #237
鐵拳浪子

引用:
NONO, 可能佢憤左用錢去買關係
我覺得買賣關係都唔係問題,最大問題佢又要買又要睇人唔起!
舊 08-26-08, 05:07 PM   #238
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 咖哩魚蛋 查看文章
好有電視劇feel

世事就係咁簡單...
有時唔到你唔信
舊 08-26-08, 05:09 PM   #239
The One
業餘歌手

引用:
: 因為我俾錢, 就係老闆, 睇唔起佢有乜問題?

舊 08-26-08, 05:09 PM   #240
鐵拳浪子

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我會(視乎住得遠唔遠),因為一個女仔零晨落街係有高度被害性
其實想當初,我都曾經試過自己有個女朋友住赤柱,而當時有幾個男仔半夜三更,搵佢傾

野,不過佢講明會攪掂呢件事(只係叫佢番到屋企打俾我),而我亦信佢;所以無飛的入去。
舊 08-26-08, 05:10 PM   #241
The One
業餘歌手

引用:
其實想當初,我都曾經試過自己有個女朋友住赤柱,而當時有幾個男仔半夜三更,搵佢傾

野,不過佢講明會攪掂呢件事(只係叫佢番到屋企打俾我),而我亦信佢;所以無飛的入去。
攤牌乎?

舊 08-26-08, 05:11 PM   #242
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
算喇,大家唔好越扯越遠

lauchai 個問題,
我可能會係、坐埋一邊唔出現、一直睇落去,
呢個係最壞情況

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:13 PM   #243
The One
業餘歌手

唔唔, 這個就是衝動派跟理智派的分別了?

*雞唔雞唔使O係度討論, 中大大會BAN人的(笑......

舊 08-26-08, 05:24 PM   #244
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
可能係黃子華的女人都係雞論者, 雞係食飽同埋訓之間到底做緊乜?

女人就係 食飽 、乜乜乜乜乜同埋訓, 好危險架~!

此篇文章於 08-26-08 05:27 PM 被 咖哩魚蛋 編輯。
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:28 PM   #245
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: 管家婆 查看文章
有時我都好憎要解釋
明明件事簡簡單單
但男方要解釋
我都會好反感
俾個五我

我以前果個exactly係咁,真係好煩。整體黎講,個人都ok,但只要唔係同kui去街,就會有好多追魂call,and then 如果miss 左 d calls就會係咁問,係咁問,點解唔聼,係唔係唔方便聼……完全自己腦内補完 。依家諗番起都覺得煩。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:28 PM   #246
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: 某F 查看文章
我有個同學成日話[所有女人都係雞]
不過大家唔好插我.唔係我講..
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
俾個五我

我以前果個exactly係咁,真係好煩。整體黎講,個人都ok,但只要唔係同kui去街,就會有好多追魂call,and then 如果miss 左 d calls就會係咁問,係咁問,點解唔聼,係唔係唔方便聼……完全自己腦内補完 。依家諗番起都覺得煩。
咁煩既男人其實真係好難頂..
到底話佢緊張女朋友丫
定係驚比人搶左個女朋友而已?

到底係為女朋友好而成日搵佢
定係為佢自己好而成日監察女朋友,唔理佢感受.

此篇文章於 08-26-08 05:32 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 05:33 PM   #247
The One
業餘歌手

引用:
俾個五我

呢個咪就係OVER既結果囉

舊 08-26-08, 05:35 PM   #248
The One
業餘歌手

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我有個同學成日話[所有女人都係雞]
不過大家唔好插我.唔係我講..

咁煩既男人其實真係好難頂..
到底話佢緊張女朋友丫
定係驚比人搶左個女朋友而已?

到底係為女朋友好而成日搵佢
定係為佢自己好而成日監察女朋友,唔理佢感受.
自信心不足
尤其係當個男仔先覺/俾人話佢越級挑戰
呢個表現會更明顯

舊 08-26-08, 05:39 PM   #249
某F
我的歌聲裡

引用:
俾個五我

太癡身...

>你無試過用物質去追人?

你抽水還抽水,都唔好咁侮辱人同職業

物質?你係要物質定係愛情呀

但d女就係貪心,要晒2樣
但大前題優先係第一樣,第2樣係bonus

做雞既目的都係想要錢姐

舊 08-26-08, 05:41 PM   #250
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
不過佢講明會攪掂呢件事(只係叫佢番到屋企打俾我),而我亦信佢;所以無飛的入去。
只係叫佢番到屋企打俾我<--E樣比到信心囉

越來越替樓主感不值,其實你已盡了做男友的責任,無論之後發生任何事都唔需要太介懷

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:32 PM

手機版 | APP版