Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-02-18, 09:12 AM   #11351
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
1珠可以同時放俾兩3批咩? 唔係每粒珠放得1批?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 10:18 AM   #11352
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
咪寫佐分2-3次打
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 10:29 AM   #11353
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
即時連續打2舖定等10分鐘先再打...第二次叫救命會唔會cancel左第一次嗰十個??
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 10:39 AM   #11354
ShinDou

應該唔會cancel,我之前連續打左幾次係咁放出去,最尾有成30幾人幫手打
舊 01-02-18, 10:43 AM   #11355
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
連續打2鋪, 唔夠就再打多鋪放街
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 12:41 PM   #11356
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
個POOL加兩隻岩男....本來想課都堅決唔課
隻曉係30B通行証?試多幾日睇下過唔過到再睇下....

舊 01-02-18, 05:10 PM   #11357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
布魯斯表示我單騎auto可過普征N30⋯⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 09:25 PM   #11358
clie

註冊日期: Dec 2001
佢個60000裝甲大絕同HP全回復係咪打不死?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 09:27 PM   #11359
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
有呢隻野舊征55唔駛再用冰龍, 雖然依家大器硬爆都過到
https://wiki.dengekionline.com/srw-x...83%B3%EF%BC%89
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 09:34 PM   #11360
ShinDou

6萬甲應該都冇乜用,有D機有甲冇視

1珠全場SLOW咁正﹖我賣左冰龍要用射肥仔,睇黎今次堆SR大佬要留,暫時得5隻大佬,儲埋其他先,可能遲D改版又會係通行證 @@

大器AUTO過到咩﹖

此篇文章於 01-02-18 09:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-02-18, 10:37 PM   #11361
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢一set 8天王根本萬用瑞士刀,應該差唔多包晒所有附加狀態, 儲齊一套都方便將來唔駛搵

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 11:19 PM   #11362
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢刻個network差到完全行唔郁....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-03-18, 06:55 PM   #11363
ShinDou

入左間房好顛,而家已經等出LV8,我好似得1兩隻大佬掂得切1兩下 @@ 成日俾人光速秒左
舊 01-03-18, 07:34 PM   #11364
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
入到餓狗場係過癮好多的...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 07:58 PM   #11365
ShinDou

大J好神,GB俾佢1下2萬幾,兩野秒左,明明GB係盾克佢射,佢仲要只係加速 @@
舊 01-03-18, 08:33 PM   #11366
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
做咩成晚係咁彈個混雜出黎,阻住哂.....

有無咁多人玩啊?
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 08:43 PM   #11367
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
大J好神,GB俾佢1下2萬幾,兩野秒左,明明GB係盾克佢射,佢仲要只係加速 @@
但係J方舟好慢,應該好難用?
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 08:44 PM   #11368
ShinDou

未試過雜混喎

好似唔算好慢,我隻GB好似1次都未郁就俾佢秒左 XD

對面係DESTROY天意同風歌果D射速指陣
舊 01-03-18, 09:16 PM   #11369
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

8點之後彈到完全打唔到....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-03-18, 09:41 PM   #11370
ShinDou

而家入去鬥雞都冇事喎 @@
舊 01-04-18, 08:24 AM   #11371
ShinDou

新年張飛中大器拳wz,雖然冇用但假假地都大器,又成堆wz晒位,食晒佢先

原來個pool少好多垃圾,不過都好少機會有得抽呢個pool,通常都係sp垃圾poil
舊 01-04-18, 09:16 PM   #11372
clie

又係射NANA,半個月內俾兩隻我,成4隻喺倉,無理由俾隻小器紫食爆
快快脆出OMG
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 10:38 PM   #11373
ShinDou

隻拳GGGG真係俾純白屈死 XD

岩岩打左個陣拳GGGG,DESTROY,風歌,盾創性必中加,射閣下

我係YF29,純白,GB,盾閣下,廢盾死BUFF (呢隻是但出因為諗唔到有乜機唔會俾對面秒)

殺剩拳GGGG,YF29唔好彩俾佢20%打中秒左,不過仲有隻100%分身凸2純白係度,普攻唔CRI都扣到千幾2千,佢又用不屈唔係根性,盾閣下普攻唔CRI都扣到千幾,我食左2次古鐵防衛技俾佢屈死左盾閣下同GB,得番隻純白都磨得死佢,唔駛特登出舊機打

NONO留啦,淨係鬥雞1開波威,之後完全唔會出,廢得濟,除非佢係特殊罩姐,咁少血1個直擊咩機都秒佢,就算唔直擊可能都有機秒到

此篇文章於 01-04-18 10:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-04-18, 11:16 PM   #11374
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
要等下次update先裝得pp,所以先無得用根性姐

但我覺得4千速up沙殺比開幕牛油,唔齊機應該幾難打bo
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 11:21 PM   #11375
ShinDou

大馬沙有4千速咁快架咩﹖@@ 而家D大馬沙好少玩開場掃,我見到都係出YF29純白屈死佢

佢開場應該有盾筆頭啦﹖有盾筆頭開場我好少會開打,除非佢用拳師傻出招我就會用新美少年屈死佢 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:37 PM

手機版 | APP版