Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-20-04, 09:42 PM   #1
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
[Question]惡魔城Circle of the moon

last boss有乜技巧打呀
我level 35刀俾佢兩三下ko, 或者有冇乜咭可以防佢落殞石同向前衝果招架???

出左隻game咁耐刀係打唔贏佢, 近排無聊所以摷番出黎搵, 希望各高人可救救我
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 12:26 AM   #2
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
得lv35會唔會低得濟呀...?
技術唔夠就要靠lv ga la,昇下lv先啦

舊 06-21-04, 09:47 AM   #3
h.c.
Crazy Gamer
GF尋找中

註冊日期: Oct 2002
向前衝要用大跳避
唔難避
難就係點打中佢

舊 06-21-04, 02:18 PM   #4
Exellen
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
用上R(五倍跳)來閃避或利用召喚獸的無敵時間.

舊 06-21-04, 03:43 PM   #5
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 李奧涼介
得lv35會唔會低得濟呀...?
技術唔夠就要靠lv ga la,昇下lv先啦
lv好難升, 有冇邊隻野易打好升架
舊 06-21-04, 03:45 PM   #6
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: Exellen
用上R(五倍跳)來閃避或利用召喚獸的無敵時間.
上R經常跳上去踩中殞石
常用召喚獸唔多夠mp
舊 06-21-04, 03:47 PM   #7
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: h.c.
向前衝要用大跳避
唔難避
難就係點打中佢
唔知點解成日出唔到向前衝, 攪到一跳就踩波車, 扣好多
舊 06-21-04, 04:12 PM   #8
Ragnarok
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Funny
lv好難升, 有冇邊隻野易打好升架
我果陣係不斷打鬥技場升LV
Ragnarok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 04:58 PM   #9
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
haha~~~
超懶手人升level方法
(大可以插住火牛,由得佢自己行)

藍色裝上[死神鐮刀()]
黃色裝上[經驗值1.2倍()]
企響第一個save point出面
打半魚人
雖然係會慢啲
但係絕對安全~~!!

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 09:52 PM   #10
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: Ragnarok
我果陣係不斷打鬥技場升LV
對我黎講果度係來來曱甴屋
舊 06-21-04, 09:57 PM   #11
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 赤目黑龍
haha~~~

打半魚人
雖然係會慢啲
但係絕對安全~~!!
但咁真係升得好慢......
舊 06-22-04, 12:13 AM   #12
亞利古
God of Gamer
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: 赤目黑龍
haha~~~

打半魚人
雖然係會慢啲
但係絕對安全~~!!
Circle of the moon 都沒魂用..........

引用:
作者: Funny
有冇乜咭可以防佢落殞石同向前衝果招架???
招落殞石用咭組合透明就得
招向前衝用上R就輕易避到

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
EFZ Bad Moon Edition出左3.05B啦! 張飛後代 PC電腦遊戲討論版 0 12-27-03 02:16 AM
Eternal Fighter ZERO - Bad Moon Edition 的問題.... 誘肉毛球 PC電腦遊戲討論版 26 09-06-03 02:10 PM
GC 星空狐狸大冒險 討論區 neo2046 攻略及心得交流區 659 11-19-02 03:25 PM

現在的時間是 07:53 PM

手機版 | APP版