Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>広江礼威「Re:CREATORS」#22 (終)「Re:CREATORS」
GUSTAV 04:39 PM 05-14-17
作者: Thaws:
女騎士成日都有種"くっころ” o既感覺

下集應該會有人拎便當?
冇咩便當FEEL WOW 我諗最少過一半先有人退場啦下化
gingq7 05:37 PM 05-14-17
一集內女騎士連續兩次被嘴炮撃倒後惱羞成怒
確實女騎士個理由係十分薄弱, 而且佢仲已經親自試過捉住作者但都係改變唔倒世界 不過動機係合理既, 起碼本少利大

反而紅毛白毛出黎擋刀就唔知為乜,
因為無論擋唔擋刀, 戰鬥(使用超能力破壞世界法則)都無可避免, 差別只係女騎士和板本打, 或女騎士和紅毛打; 甚至就算俾佢嘴炮到女騎士唔打, 政府都遲早要搞掂板本, 最後咪又係要出紅毛白毛和板本打
尼路 06:09 PM 05-14-17
火力太大的角色反而唔可以用全力出手,變相平衡返戰力?
鐵之侍 08:24 PM 05-14-17
作者: gingq7:
一集內女騎士連續兩次被嘴炮撃倒後惱羞成怒
確實女騎士個理由係十分薄弱, 而且佢仲已經親自試過捉住作者但都係改變唔倒世界 不過動機係合理既, 起碼本少利大

反而紅毛白毛出黎擋刀就唔知為乜,
因為無論擋唔擋刀, 戰鬥(使用超能力破壞世界法則)都無可避免, 差別只係女騎士和板本打, 或女騎士和紅毛打; 甚至就算俾佢嘴炮到女騎士唔打, 政府都遲早要搞掂板本, 最後咪又係要出紅毛白毛和板本打
不是小松出手女騎士應會給鈴村太太的能力幹掉了
HakiK 08:30 PM 05-14-17
作者: 鐵之侍:
不是小松出手女騎士應會給鈴村太太的能力幹掉了
唔知兩公婆日後戲內多唔多互動, 今次係兩個一齊配惡人A_A
由手機版發出
qhxu 08:39 PM 05-14-17
新出場JK目前唯一一個有講佢穿越後殺人而且係濫殺,睇怕下場都凶多吉少
axe1292 11:35 PM 05-14-17
作者: qhxu:
新出場JK目前唯一一個有講佢穿越後殺人而且係濫殺,睇怕下場都凶多吉少
魔法少女應該最早退場, 仲要係中真綾個言靈~
魔法之子 11:40 PM 05-14-17
其實紅毛同白毛都唔係對人戰既角色
出黎打點贏呀ww
axe1292 12:09 AM 05-15-17
作者: 魔法之子:
其實紅毛同白毛都唔係對人戰既角色
出黎打點贏呀ww
白毛如果有庫存可以好強,
不過就係無XD
好心正苦比番D機槍之類佢可以急用啦
supermanlady 12:17 AM 05-15-17
作者: :

神龍 12:41 AM 05-15-17
女騎成個saber咁q樣
s2001154 12:54 AM 05-15-17
幸好魔法少女夠正義 又夠勁
女騎士固執過隻牛要打到佢起唔身先有可能溝通
話說如果被創者死左會點呢
唔通會原創會畫唔返出來?
魔法之子 02:50 AM 05-15-17
作者: axe1292:
不過就係無XD
正苦表示冇可能用有錢既資源去打無限既魔法
你都係食自己啦
gingq7 07:53 AM 05-15-17
作者: axe1292:
不過就係無XD
應該有庫存,但無批准就唔俾用
呢度又係傻傻地既...明知係去搵隻混沌惡, 有乜理由唔問定用唔用得武器先
總之我都係唔明紅毛白毛跳出黎擋刀係為乜
HakiK 08:26 AM 05-15-17
應該有庫存,但無批准就唔俾用
呢度又係傻傻地既...明知係去搵隻混沌惡, 有乜理由唔問定用唔用得武器先
總之我都係唔明紅毛白毛跳出黎擋刀係為乜
咁我又明,因為佢地就係果d鍾意咩都插手既動漫主角ww
當佢地設定真係動漫人物既時候
所有行為模式都係動漫式展開
幾唔合理都講得通w 呢招高明w
亍 ◣ 08:44 AM 05-15-17
敵人o既敵人嘛,擋左先再講

另..一開始search軍服資料有冇人可以講下....唔明?....某歌主角??
【麥斯】 09:22 AM 05-15-17
作者: 亍 ◣:
敵人o既敵人嘛,擋左先再講

另..一開始search軍服資料有冇人可以講下....唔明?....某歌主角??
公式作品既二次同人創作角色

簡單黎講即係有人畫高達既同人誌, 同人誌作者就加個自己創作既角色入同人誌度,
一個同人作家創作既全新人物同高達

---------------------------------------------------------

軍服條片點擊數高達三百幾萬,
套番去現實NICO動黎講, 有上NICO既人都幾乎有睇過
細路翔 09:44 AM 05-15-17
應該係類似岩個類二創角色,然後創作者四眼妹受唔住網上評論D人廚力放出就走左去跳軌?

再唔係就加埋比本身個版權持有人告佢雙重夾擊(ry
gingq7 09:52 AM 05-15-17
我是覺得女騎士很慘, 明明行為係咁多個當中最合理:對住個混沌惡,只能除之而後快,
但先有豬隊友出來阻頭阻勢諗住說得混沌惡,
再俾混沌惡用一堆歪理嘴炮,
最後仲有無厘頭的敵人明知果件係混沌惡都出來幫佢擋刀
細路翔 10:06 AM 05-15-17
今集唔係話比大家知無任何複雜設定既兒童番主角永遠都係最強?

仲有隻真綾堆嘴炮唔係為左滿足出招條件先放架咩?
J+1 10:15 AM 05-15-17
作者: 【麥斯】:
公式作品既二次同人創作角色

簡單黎講即係有人畫高達既同人誌, 同人誌作者就加個自己創作既角色入同人誌度,
一個同人作家創作既全新人物同高達

---------------------------------------------------------

軍服條片點擊數高達三百幾萬,
套番去現實NICO動黎講, 有上NICO既人都幾乎有睇過
但係咁點解男主要隱瞞呢件事...?
由手機版發出
HakiK 10:50 AM 05-15-17
我是覺得女騎士很慘, 明明行為係咁多個當中最合理:對住個混沌惡,只能除之而後快,
但先有豬隊友出來阻頭阻勢諗住說得混沌惡,
再俾混沌惡用一堆歪理嘴炮,
最後仲有無厘頭的敵人明知果件係混沌惡都出來幫佢擋刀
女騎明顯係fate zero老虛筆下隻saber xd
無論背景,理想定手段都照搬再被婊爆
STRIFE 12:58 PM 05-15-17
作者: J+1:
但係咁點解男主要隱瞞呢件事...?
由手機版發出
咁都應該係錶緊一堆軟弱男主
s2001154 01:37 PM 05-15-17
作者: STRIFE:
咁都應該係錶緊一堆軟弱男主
男主設定是內向既高2生
覺得自己忘了自己創作過既人物同埋現實中既女拍檔自感不知所謂吧
J+1 02:39 PM 05-15-17
即係個二創mv係男主整的? 咁更加冇奶油唔認得吧..?
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面