Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
日本動漫畫討論版>広江礼威「Re:CREATORS」#22 (終)「Re:CREATORS」
普通人一個 01:17 AM 08-06-17
作者: T.K.:
停播罷啦,多餘
原本已經齋TALK 9集先打一集,現在重要成日出特番
事丫娃些 11:14 PM 08-06-17

野良猫 08:02 PM 08-07-17
特番冇睇哂
不過留意到一樣嘢……

日笠整過啲牙嚟
事丫娃些 10:12 PM 08-07-17

広江礼威‏ @hiroerei
C92新刊、レクリエイターズ本です。 肌色成分は多いですがお笑い本です。
事丫娃些 02:52 PM 08-10-17

supermanlady 01:58 AM 08-11-17
作者: :

phil077 11:01 AM 08-13-17
今集後段文戲好睇過前段大亂鬥
鐵之侍 11:18 AM 08-13-17
省了這麼多經費今回總打到夠本,肉身VS機人就是這麼一回事了

軍服姬真是懂得做人明明有能力做到也不一下子KO對方,不然就沒趣了

大叔的作者也是一個真正的作者啊,還真是懂得對付自己的角色呢
Lamsze 11:33 AM 08-13-17
問題1:幾時開始係鳥籠?應該係倒數完,甘之前破壞既野點算?
問題2:女兒係幻像定真實,真既話即咩角色佢地都可以帶到出黎?
後段文戲應該都叫得前無古人後無來者?真係幾好睇
大叔既作者原來甘正
尼路 01:32 PM 08-13-17
對方使出了密傳.吐便當,你是否選擇改變陣營。
phil077 01:58 PM 08-13-17
作者: Lamsze:
問題1:幾時開始係鳥籠?應該係倒數完,甘之前破壞既野點算?
問題2:女兒係幻像定真實,真既話即咩角色佢地都可以帶到出黎?
後段文戲應該都叫得前無古人後無來者?真係幾好睇
大叔既作者原來甘正
問題一: 出坦克飛機之前應該都係實景
問題二: 見到白毛有能力召喚紅毛台機出來,其實都唔難理解。

編劇很懂安排劇情,個個都等緊嘉濃出場時,竟然係大叔個女先出來吐便當
現在等睇嘉濃和星河幾時出場
casio 09:05 PM 08-13-17
除咗主角威能外,真係冇嘢屈得過吐便當
另優夜個作者可能係成套最慘嗰個,筆下主角同優夜依家打咗都唔知以後點寫,(隨時等陣優夜唔覺意爆埋點解隊主角個妹)
Thaws 01:09 AM 08-14-17
大叔比佢作者完美對策左

迫佢痛苦二擇多一次, 簡直係クズ中o既クズ
mikemike 01:38 AM 08-14-17
作者: 野良猫:
特番冇睇哂
不過留意到一樣嘢……

日笠整過啲牙嚟
肥咗半個碼
HakiK 03:25 AM 08-14-17
一開始已經估到幫個女吐便當
但係諗住只係拎去談判/出個畫好既短篇
召喚埋比大叔當面見真係估你唔到 (xP

星河未出,紅毛條仔未出,女騎未做野,真綾仲食緊花生
呢場最終戰有排拖 (xP
GUSTAV 04:58 PM 08-14-17
作者: HakiK:
一開始已經估到幫個女吐便當
但係諗住只係拎去談判/出個畫好既短篇
召喚埋比大叔當面見真係估你唔到 (xP

星河未出,紅毛條仔未出,女騎未做野,真綾仲食緊花生
呢場最終戰有排拖 (xP
咪17玩到22都係呢場架啦

===============

睇完今次場文戲好期待D 個GAL GAME 女主同主角會做D咩出黎
gingq7 06:57 PM 08-14-17
老老實實, 睇完我都唔知鳥籠係乜, 又點解可以困住敵人?

而且先唔理咩鳥籠的原理, 鳥籠入面成堆真人觀眾, 如果死晒會點?
casio 07:27 PM 08-14-17
作者: gingq7:
老老實實, 睇完我都唔知鳥籠係乜, 又點解可以困住敵人?

而且先唔理咩鳥籠的原理, 鳥籠入面成堆真人觀眾, 如果死晒會點?
鳥籠以我理解應該係一種封閉結界空間,類似友奈嘅樹海、X嘅結界或者涼宮春日個藍色巨人空間
另外會場同戰場唔係同一地方,上集有講戰場周圍有封路
gingq7 08:07 PM 08-14-17
但大叔和JK已經行左入真人會場....
HakiK 08:19 PM 08-14-17
個結界主力用黎困隻cheat馬尾
其他人唔係主要目標
不過話時話cheat馬尾全集淨係玩下nt刀仔,仲未開cheat
由手機版發出
casio 08:22 PM 08-14-17
作者: gingq7:
但大叔和JK已經行左入真人會場....
所以只有戰場有鳥籠,會場應該冇受鳥籠影響
然後大叔同JK從一開始就唔係鳥籠範圍內,所以冇受鳥籠影響(以我理解)
axe1292 11:16 PM 08-14-17
之前唔敢打得太出力因為怕會同現實衝突,
鳥籠應該係會隔開左個世界, 係入面點打都唔會影響到現實
HakiK 03:14 AM 08-20-17
比角色劇透返故事XD
作者好慘, 要腰斬了吧XD

但結果腐女只想睇兩個男既和好,一切都wfc XD

(個故事根本exac7ly 係P系列D套路www)

以家兩邊戰力差太遠了吧
連真綾都係味方 (至少唔會幫cheat馬尾) xd

casio 08:30 AM 08-20-17
四眼螳螂真係劇透出嚟
鐵之侍 10:13 AM 08-20-17
居然在外傳被劇透主線的重要劇情

功夫少女這個不錯

每個人都跳反了以為軍服姬形勢不妙,人家還有個洗腦男主角用

真綾太太到底應說妳是怎樣的人好呢……絕不是好人但也不能說是單單的壞人吧
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面