Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-17, 01:50 PM   #901
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
玩咗兩晚、見到黃線我企係到快啲完場算

張capture card太舊、原廠sofware行DX9ex 同Xsplit唔夾得10FPS
轉用Pot player 再用Xsplit capture先錄到60FPS
令外想問下有冇人試過PS4 OFF HDCP開唔開到Game(打算收工去買新Capture card如果OFF到HDCP, Thx

舊 07-07-17, 01:51 PM   #902
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 奧拉 查看文章
玩咗兩晚、見到黃線我企係到快啲完場算

張capture card太舊、原廠sofware行DX9ex 同Xsplit唔夾得10FPS
轉用Pot player 再用Xsplit capture先錄到60FPS
令外想問下有冇人試過PS4 OFF HDCP開唔開到Game(打算收工去買新Capture card如果OFF到HDCP, Thx
開到

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 01:58 PM   #903
奧拉
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
開到
Thx

舊 07-07-17, 02:55 PM   #904
Louisxxxx

註冊日期: Apr 2008
請問我打左個予約特典CODE入去佢話個代碼無效或錯誤,但我岩岩先開同埋肯定冇打錯.....
請問係咩一回事...ORZ
係咪因為日版CODE唔可以打落香港playstationstore??

冇埋今集冇得同朋友斬開個mon 1v1??
Louisxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 02:57 PM   #905
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Louisxxxx 查看文章
請問我打左個予約特典CODE入去佢話個代碼無效或錯誤,但我岩岩先開同埋肯定冇打錯.....
請問係咩一回事...ORZ
係咪因為日版CODE唔可以打落香港playstationstore??

冇埋今集冇得同朋友斬開個mon 1v1??
一向唔得,開多個日版acc打左個code先,之後邊個acc玩都得

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 07-07-17, 02:58 PM   #906
Louisxxxx

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
一向唔得,開多個日版acc打左個code先,之後邊個acc玩都得

i see....thank you
Louisxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 04:53 PM   #907
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
睇下有邊部機未有striker已經大概估到之後dlc出咩機

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 05:40 PM   #908
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
唔好意思,我諗有人問過,不過爬唔到文。
係咪隻game咩版都冇所謂(水/行),只係睇你psn係日本就日server,行就行server?
D friend買左行,我想買水係咪都link到機玩?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 06:45 PM   #909
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
不如改改頭post教人點online玩,有沒有勇者開攻略post集中處理。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-07-17, 07:05 PM   #910
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
近乎場場都要打巴巴托斯
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:28 PM   #911
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
WAVE 50 好難打
有無人過左有心得?

舊 07-07-17, 08:30 PM   #912
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: GP03D 查看文章
係咪隻game咩版都冇所謂(水/行),只係睇你psn係日本就日server,行就行server?
感覺唔係
我買行貨, 但ONLINE 對戰見人用巴巴托斯狼式, 應該日限才有呢部機

但朋友聯機就唔SURE

此篇文章於 07-07-17 08:33 PM 被 lwl 編輯。
lwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:27 PM   #913
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
隻多魯基斯I成日控制唔到個BD, 之前因為唔鐘意III無練過......有無用家指教?

引用:
作者: lwl 查看文章
WAVE 50 好難打
有無人過左有心得?
我用密沙拿+電腦剎帝利一次就過左, 全程都係怒射飛彈, 集中升射擊攻擊力同防禦
到第50場係馬沙祭之前都好輕鬆

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 07-07-17 10:40 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:39 PM   #914
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: lwl 查看文章
WAVE 50 好難打
有無人過左有心得?
究極mode?

名人+ partner密達斯, 全場後ab

舊 07-07-17, 11:14 PM   #915
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
隻多魯基斯I成日控制唔到個BD, 之前因為唔鐘意III無練過......有無用家指教?

我用密沙拿+電腦剎帝利一次就過左, 全程都係怒射飛彈, 集中升射擊攻擊力同防禦
到第50場係馬沙祭之前都好輕鬆
多1支槍係慢半拍..特槍都係,太快BD就會cancel左支槍
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:51 PM   #916
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: GP03D 查看文章
水行隻GAME冇關係, 睇你用咩PSN
港日都係同SERVER, 不過有分地域
開ROOM果陣如果揀左同地域限制
咁你用港PSN就只會同到港PSN既連
日PSN只會同到日PSN既連
除非揀World 地域, 咁就咩都連到

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:55 PM   #917
堅堅專用大魔

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: Suika 查看文章
多1支槍係慢半拍..特槍都係,太快BD就會cancel左支槍
支槍喺今集已經快咗少少,以前多3仲慢

如果係連槍,我通常都係BD槍-->SB槍-->BD槍,比正常三連BD槍更快,

如果想喺SB轉BD,可以先行0.幾秒入定方向or喺按第二吓boost時候同方向一齊按,咁就得,

wiki有教。

另外,因為按一吓boost已經係SB,要step cancel要係sb硬直嗰吓先做到

或者藍cancel啦,反正兩隻drive都可以藍cancel
堅堅專用大魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 12:51 AM   #918
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
今日為左隻game買機 但pan 就冇買到 因為個wifi 太差 但想問通常pan 咩價位

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 06:30 AM   #919
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
AMAZON評分2.1
FORCE係1.9
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 07:46 AM   #920
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
AMAZON評分2.1
FORCE係1.9
閹割+動物園嘅結果
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 08:39 AM   #921
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

開左 http://gaforum.org/showthread.php?t=247825

C85 count
舊 07-09-17, 11:09 PM   #922
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
24% OFF
暫時KEEP住一日2%進度
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 03:39 PM   #923
kinpingk
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
隻有歌版~打甘耐都係來來去去果2首歌?要SET?
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 03:44 PM   #924
京9999
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
sorry
剛開GAME 想問點用PS3大制?
隻GAME度SET左用PS3搖杆
但插隻PS3大制落機就話唔支援PS3無線搖控

THANK YOU
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 04:28 PM   #925
ゆり

註冊日期: Nov 2004
某大鋪自插落449

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 06:57 PM

手機版 | APP版