Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-12, 06:02 PM   #126
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: 魔璃 查看文章
連Phantom都冇埋生唔出boss啦已經
毛線: 太監都可以召妓的

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-12, 07:35 PM   #127
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我自DCD覺得垃圾後,W係我覺得接近神作
之後D水準一直滑落,OOO都仲幾好睇
但科士記真係唔多掂,加上賣弄清春果下好假
D人性格係鮮明但太造作,個end又爛
呢套魔法師我直情唔想提

W其實係衰在個尾,如果冇左財團x再推若菜做last boss
菲利普消失劇情保留,我覺得咁會好D
OOO就...係另一個anke出泥前有小小悶
但後面D集數好熱血
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-12, 05:22 PM   #128
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
映司送內褲?

qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-12, 11:36 PM   #129
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
連Wizard唯一的亮點法拉,見佢集集都係同一件衫,我也開始覺得厭了....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-12, 11:07 AM   #130
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
連Wizard唯一的亮點法拉,見佢集集都係同一件衫,我也開始覺得厭了....
人地有換過衫的
佢件衫有深淺色分別啦,wizard有新模式果集的結尾咪唔係平時套衫囉...亮點唔可以成日閃架嘛XD...

我承認兩位女主角都係wizard的亮點...但奇怪的係,我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
科士我第三集已經無力追落去...(可能係口味問題吧)
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-12, 12:44 PM   #131
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
講笑定認真
魔法師D case悶到抽筋好嗎
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-12, 12:55 PM   #132
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
Wizard劇情直頭比3條6公式更加超簡化 ...
仲要得一兩個伏線咁大把可以有排拖 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 02:58 AM   #133
a147852987
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: qhxu 查看文章
講笑定認真
+1

仲有可5可以真係有成功"飯桶"好5好....
魔法師,你d"道理"我真係好厭

另外制作組好似意到良平5得,出場好似少左
不如犧牲她啦

我會睇得開心d
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 07:31 AM   #134
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
チンプイ又煩又廢,臨尾仲要阻住地球轉

僕なんかいてもいなくても一緒なんです<==錯喇,你唔係度會更好

照井:你地恨唔到架喇

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 08:52 AM   #135
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Suda 查看文章
チンプイ又煩又廢,臨尾仲要阻住地球轉

僕なんかいてもいなくても一緒なんです<==錯喇,你唔係度會更好

照井:你地恨唔到架喇
OK YOU WIN

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-25-12, 01:26 PM   #136
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 魔璃 查看文章
OK YOU WIN
拉打界中完美的人生勝利者

舊 11-25-12, 01:33 PM   #137
Ishimura
Game Master
兼職提督業

註冊日期: Jan 2002
A哥:當初笑我是幪面超人被騎的傢伙現在感覺如何了

但所長仍然是會吃醋的
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 02:05 PM   #138
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
可惡的警騎!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 04:45 PM   #139
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

話說今集隻Phantom咁似デリューナイト既
件皮套已經拎左去改造 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-25-12, 06:04 PM   #140
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
琴晚搵黎搵去都搵唔到個新topic, 原來無加特攝係前面

呢排由頭追返wizard, 感覺真係好麻麻, 個underworld既設定搞到好戰隊feel
打完一輪之後call robo(條龍)再打, 暫時睇落真係覺得麻麻地
但d女角全部都好正, 點解會咁

我都好多年無睇拉打, 上一套已經係kabuto
不過家陣另一邊係度睇緊OOO, 因為有朋友推薦呢套同W
暫時睇到第十集左右, 雖然好好睇又未算, 但睇落已經過癮過wizard
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 06:22 PM   #141
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: qhxu 查看文章
講笑定認真
不能同意更多...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 06:27 PM   #142
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
科騎俾警騎NTR>弦醬將撫子同照井龍爆肛>弦醬:「你兩個俾我爆完肛,呢世都係我朋友鳥」>Happy End
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 09:50 PM   #143
烈海王

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: fami~yan 查看文章
不能同意更多...
主要係主線引唔起人追,尤其係反派線,之前三套反派線,都係幫手推動主線行。

W係睇園笑家內鬥,OOO係睇班Greeed各懷鬼胎搶幣,Fourze係睇點樣收齊十二星座,但今次得兩隻Phantom,見佢地集集吹水奸笑,又無推動到主線劇情,唔知想點,而家兩大謎團:阿曆既過去同白色魔法師真身,應該要好後先帶到出來。
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 10:02 PM   #144
keijoey
桐乃 x MIX

真係有主線咩?
10集喇! 成個故事除左出新form推玩具之外, 跟本零推進過

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
舊 11-25-12, 11:25 PM   #145
Dom031059

註冊日期: Jan 2010
過咗十二集,主線零推進
怪人方一味捱打
強化形態麻麻地
單元故事唔吸引
某配角令人厭惡
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 05:13 PM   #146
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
為小曆而睇

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 05:24 PM   #147
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
wizard 我承認係睇女架 由其是童顏巨x個個, 不過兩個d衫都好密實...露出最多既係 奸角妹妹...
wizard 就算把啦~~~
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 05:54 PM   #148
烈海王

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: Dom031059 查看文章
過咗十二集,主線零推進
怪人方一味捱打
強化形態麻麻地
單元故事唔吸引
某配角令人厭惡
感覺同Kiva頭十幾集好似,造型唔差,但無劇情全Sell玩具,恐怕要到第二拉打出場先有轉機,跟返新平成既習慣,大概要到40話先會加速推主線,中段好唔好睇,就要靠第二拉打帶出來既副線吸唔吸引。
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 11:03 PM   #149
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
人地有換過衫的
佢件衫有深淺色分別啦,wizard有新模式果集的結尾咪唔係平時套衫囉...亮點唔可以成日閃架嘛XD...

我承認兩位女主角都係wizard的亮點...但奇怪的係,我覺得wizard劇情上拍得住W喎...
科士我第三集已經無力追落去...(可能係口味問題吧)
係口味問題
我且相反
frouze第一集已經覺得呢套實岩我睇
wizard第一集睇落好似麻麻地

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-12, 01:41 PM   #150
keijoey
桐乃 x MIX

http://app.famitsu.com/20121127_111352/
『脱出ゲーム×仮面ライダーウィザード』魔法の力でシャバドゥビタッチ脱出♪

420円.. 好貴
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
機動戦士ガンダム SEED 6月15日5:05PM-5:35PM TVB播映 Marco 日本動漫畫討論版 300 05-26-04 11:11 AM

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版