Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第柒回 ≪請支持930封神紀≫ ◆
yeah yeah 09:42 PM 04-22-11
作者: dust11:
但係下集連七大限都出埋
比其他人出..
問天?定蚩由..
Mage.千砂望 10:48 PM 04-22-11
作者: yeah yeah:
比其他人出..
問天?定蚩由..
如果龍虎門入面有問天~真係個個唔駛打~
FREDDY@o@ 12:07 AM 04-23-11
但係下集連七大限都出埋
加呢類武功無問題, 但係希望比蛇貓門入面三皇以外升下LV... 王小鷹果堆練到頂都係嘍囉
yeah yeah 08:29 AM 04-23-11
作者: Mage.千砂望:
如果龍虎門入面有問天~真係個個唔駛打~
龍虎門都會圍住佢黎打..
但好快比天哥KO
dust11 08:58 AM 04-23-11
比其他人出..
問天?定蚩由..
龍虎門個蚩尤定神兵個蚩尤先
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
我唔想見到虎魄係龍虎門出現
驚變左斬唔死人既虎魄
Mage.千砂望 01:22 PM 04-23-11
龍虎門都會圍住佢黎打..
但好快比天哥KO
就算彈幾個老祖宗出黎都唔掂啦~
何況一眾龍虎三邪哩~
Mage.千砂望 01:23 PM 04-23-11
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
驚變左斬唔死人既虎魄
我記得之前都好似有神兵仿製品係龍虎門出過~
有假虎魄都唔奇呀~
yeah yeah 09:09 AM 04-24-11
作者: Mage.千砂望:
我記得之前都好似有神兵仿製品係龍虎門出過~
有假虎魄都唔奇呀~
假.十大天神兵
yeah yeah 09:10 AM 04-24-11
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
驚變左斬唔死人既虎魄
刀痴都係會出黎多..
但又係D2打6人黎..
快D叫返風雷出黎...
X-MEN回歸
動漫遊戲迷 12:20 PM 04-24-11
今期三國驕皇的趙雲對付顏良同文醜很有氣勢,如有多D連招會仲正。
凍檸茶 12:37 PM 04-30-11
功夫, 咁就完咗 =W=
sunnypigdog 02:58 PM 04-30-11
七大限由新角色出,仲要個咩氣功宗師又帶左個武聖出黎........
個個都話到老天尊級數,想點........

BTW,邪神傳後記好好睇,強姦興講出左獄郎搞錯哂龍虎門正外傳ge時序
dust11 03:15 PM 04-30-11
作者: sunnypigdog:
七大限由新角色出,仲要個咩氣功宗師又帶左個武聖出黎........
個個都話到老天尊級數,想點........

BTW,邪神傳後記好好睇,強姦興講出左獄郎搞錯哂龍虎門正外傳ge時序
刀神個樣明明係舊角色-南宮問天

一出就出滅地
仲要冇黎氣勢
delta 05:43 PM 04-30-11
明顯之前大佛個段完左之後都係夾硬拖長,
拖到銅人出為止...
FREDDY@o@ 09:01 PM 04-30-11
經過強姦興亂黎之後會搞錯都好正常
Mage.千砂望 12:56 AM 05-01-11
作者: delta:
明顯之前大佛個段完左之後都係夾硬拖長,
拖到銅人出為止...
老實講~佢e+ ending跟足原著~
大佛後一段跟本無用...
佢仲夠膽話會加d正能量落ending度....
講真我覺得一樣灰到爆計....
-.- 01:19 AM 05-01-11
未睇原著,純粹係由漫畫第一話開始睇到完既感想

Ending好明顯係序幕時黃駿師傅搵到人繼承功夫再Loop一次...
自己覺得後段講佛計多過打加上個尾埋得有點老套XD
而且就算拖長但拖得唔三唔四...我覺得打完Hydra再打夜魔之子搬明最終決戰既戲碼卻有點草草打完

只係小小感想
sunnypigdog 03:24 AM 05-01-11
作者: FREDDY@o@:
經過強姦興亂黎之後會搞錯都好正常
但係黃生成日話自己為左兩邊個故仔開會傾橋麻
btw,作為一個讀者,我反而無搞錯,其實仲好期待有一日正傳會死錯人,咁就好睇
yeah yeah 10:39 AM 05-01-11
但係黃生成日話自己為左兩邊個故仔開會傾橋麻
btw,作為一個讀者,我反而無搞錯,其實仲好期待有一日正傳會死錯人,咁就好睇
傾橋
佢地D所謂橋....都唔知用咩諗出黎...
aquarius 06:59 PM 05-02-11
睇咗今期古惑仔1396
唔知點解總覺得D分鏡好似係月巴D分鏡
gingq7 11:39 PM 05-02-11
作者: 凍檸茶:
功夫, 咁就完咗 =W=
最尾果幾期拖到乜咁...很失望

最後一擊又冇乜張力,
主角無啦啦又short埋....明明前幾頁都仲好正常的 (定還是係想講佢一開始已被催眠?)

豪傑公子 11:43 PM 05-02-11
作者: gingq7:
最尾果幾期拖到乜咁...很失望

最後一擊又冇乜張力,
主角無啦啦又short埋....明明前幾頁都仲好正常的 (定還是係想講佢一開始已被催眠?)
其實而家咪又係跟原著ending走,咁其實喺天壇大佛打完就完咪仲好,
好地地又要dump多幾期,唔通又係為咗可以俾銅人外傳接住落?
yeah yeah 05:08 PM 05-04-11
作者: 豪傑公子:
其實而家咪又係跟原著ending走,咁其實喺天壇大佛打完就完咪仲好,
好地地又要dump多幾期,唔通又係為咗可以俾銅人外傳接住落?
可能銅人外傳未起好貨
而佢公司又得一本野出..
所以死都出住先..
凍檸茶 11:07 AM 05-06-11
城寨, 今期有D礙眼,格硬講返13年前
不過又几好睇
aquarius 08:14 PM 05-09-11
古惑仔今期最後果格對白: 救唔到都要救㗎
唔知點觸令我諗起gundam OO電影版其中一幕:
救唔到都要救㗎啦。
你呢D咪叫偽善囉。
總好過咩都唔做啊。

無獨有偶我覺得幾好笑
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面