Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-11, 09:42 PM   #326
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
但係下集連七大限都出埋
比其他人出..
問天?定蚩由..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 10:48 PM   #327
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
比其他人出..
問天?定蚩由..
如果龍虎門入面有問天~真係個個唔駛打~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-11, 12:07 AM   #328
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
但係下集連七大限都出埋
加呢類武功無問題, 但係希望比蛇貓門入面三皇以外升下LV... 王小鷹果堆練到頂都係嘍囉

舊 04-23-11, 08:29 AM   #329
yeah yeah

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
如果龍虎門入面有問天~真係個個唔駛打~
龍虎門都會圍住佢黎打..
但好快比天哥KO

NTR.......
舊 04-23-11, 08:58 AM   #330
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
比其他人出..
問天?定蚩由..
龍虎門個蚩尤定神兵個蚩尤先
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
我唔想見到虎魄係龍虎門出現
驚變左斬唔死人既虎魄
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-11, 01:22 PM   #331
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
龍虎門都會圍住佢黎打..
但好快比天哥KO
就算彈幾個老祖宗出黎都唔掂啦~
何況一眾龍虎三邪哩~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-23-11, 01:23 PM   #332
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
驚變左斬唔死人既虎魄
我記得之前都好似有神兵仿製品係龍虎門出過~
有假虎魄都唔奇呀~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-24-11, 09:09 AM   #333
yeah yeah

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
我記得之前都好似有神兵仿製品係龍虎門出過~
有假虎魄都唔奇呀~
假.十大天神兵

NTR.......
舊 04-24-11, 09:10 AM   #334
yeah yeah

引用:
差好遠

不過都應該係刀痴出架啦

頂多出刀招好啦
驚變左斬唔死人既虎魄
刀痴都係會出黎多..
但又係D2打6人黎..
快D叫返風雷出黎...
X-MEN回歸

NTR.......
舊 04-24-11, 12:20 PM   #335
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
今期三國驕皇的趙雲對付顏良同文醜很有氣勢,如有多D連招會仲正。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 12:37 PM   #336
凍檸茶
The One
青龍使用者

功夫, 咁就完咗 =W=

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 02:58 PM   #337
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
七大限由新角色出,仲要個咩氣功宗師又帶左個武聖出黎........
個個都話到老天尊級數,想點........

BTW,邪神傳後記好好睇,強姦興講出左獄郎搞錯哂龍虎門正外傳ge時序

舊 04-30-11, 03:15 PM   #338
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
七大限由新角色出,仲要個咩氣功宗師又帶左個武聖出黎........
個個都話到老天尊級數,想點........

BTW,邪神傳後記好好睇,強姦興講出左獄郎搞錯哂龍虎門正外傳ge時序
刀神個樣明明係舊角色-南宮問天

一出就出滅地
仲要冇黎氣勢
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 05:43 PM   #339
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
明顯之前大佛個段完左之後都係夾硬拖長,
拖到銅人出為止...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 09:01 PM   #340
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
經過強姦興亂黎之後會搞錯都好正常

舊 05-01-11, 12:56 AM   #341
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: delta 查看文章
明顯之前大佛個段完左之後都係夾硬拖長,
拖到銅人出為止...
老實講~佢e+ ending跟足原著~
大佛後一段跟本無用...
佢仲夠膽話會加d正能量落ending度....
講真我覺得一樣灰到爆計....

赤子之心 拯救失落時代
舊 05-01-11, 01:19 AM   #342
-.-
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
未睇原著,純粹係由漫畫第一話開始睇到完既感想

Ending好明顯係序幕時黃駿師傅搵到人繼承功夫再Loop一次...
自己覺得後段講佛計多過打加上個尾埋得有點老套XD
而且就算拖長但拖得唔三唔四...我覺得打完Hydra再打夜魔之子搬明最終決戰既戲碼卻有點草草打完

只係小小感想

舊 05-01-11, 03:24 AM   #343
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
經過強姦興亂黎之後會搞錯都好正常
但係黃生成日話自己為左兩邊個故仔開會傾橋麻
btw,作為一個讀者,我反而無搞錯,其實仲好期待有一日正傳會死錯人,咁就好睇

舊 05-01-11, 10:39 AM   #344
yeah yeah

引用:
但係黃生成日話自己為左兩邊個故仔開會傾橋麻
btw,作為一個讀者,我反而無搞錯,其實仲好期待有一日正傳會死錯人,咁就好睇
傾橋
佢地D所謂橋....都唔知用咩諗出黎...

NTR.......
舊 05-02-11, 06:59 PM   #345
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
睇咗今期古惑仔1396
唔知點解總覺得D分鏡好似係月巴D分鏡
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 11:39 PM   #346
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
功夫, 咁就完咗 =W=
最尾果幾期拖到乜咁...很失望

最後一擊又冇乜張力,
主角無啦啦又short埋....明明前幾頁都仲好正常的 (定還是係想講佢一開始已被催眠?)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 11:43 PM   #347
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
最尾果幾期拖到乜咁...很失望

最後一擊又冇乜張力,
主角無啦啦又short埋....明明前幾頁都仲好正常的 (定還是係想講佢一開始已被催眠?)
其實而家咪又係跟原著ending走,咁其實喺天壇大佛打完就完咪仲好,
好地地又要dump多幾期,唔通又係為咗可以俾銅人外傳接住落?

舊 05-04-11, 05:08 PM   #348
yeah yeah

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
其實而家咪又係跟原著ending走,咁其實喺天壇大佛打完就完咪仲好,
好地地又要dump多幾期,唔通又係為咗可以俾銅人外傳接住落?
可能銅人外傳未起好貨
而佢公司又得一本野出..
所以死都出住先..

NTR.......
舊 05-06-11, 11:07 AM   #349
凍檸茶
The One
青龍使用者

城寨, 今期有D礙眼,格硬講返13年前