Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-17, 10:56 PM   #601
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
依隻最多可以幾人一齊打?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 11:29 PM   #602
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 淡水 查看文章
常世同行有option選friend限, 同朋友傾定暗號(合言葉)加落option亦得

突然想起綠裝可以同朋友傾定跳海變刀塚, 不過低lv 打全綠150屍狂應該同打boss差唔多
可以洗點洗到LV1全身綠裝跳海架嘛

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 07:27 AM   #603
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
斧頭好唔好長期用落去?
上架一下大大力好吸引我

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 08:30 AM   #604
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

真係講英文a

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 10:40 AM   #605
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
斧頭好唔好長期用落去?
上架一下大大力好吸引我
基本上如果係練死一件武器,首推一定係槍
不過其實最好咩都用下,可以呃下SKL PT.
斧頭大力,不過中期開始D SUB MISSION成日都二至四抽一,距離同靈活會緊要好多…而且對人形系有得屈倒地

舊 02-21-17, 11:00 AM   #606
クリス.レッド

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
基本上如果係練死一件武器,首推一定係槍

不過其實最好咩都用下,可以呃下SKL PT.

斧頭大力,不過中期開始D SUB MISSION成日都二至四抽一,距離同靈活會緊要好多…而且對人形系有得屈倒地

斧想做主力,槍副,但身為武士唔用打刀又唔得XDD

Sent from my iPhone using Gaforum

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-21-17, 11:01 AM   #607
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
斧有度衰係D技能好hea...

舊 02-21-17, 12:38 PM   #608
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

陰陽術好玩

呢兩個星期屋企都好多事 搞埋聽日先可以再開
到時有無人常世同行

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 01:12 PM   #609
Sar8
The One

陰陽術令到隻game變得易玩左好多

舊 02-21-17, 04:52 PM   #610
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
笨蛋如我…玩到LV114先知合魂點樣繼承特殊屬性

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 05:23 PM   #611
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
2週目係難
不過如果有遲鈍同修羅符
瞬間降左一個層次。。
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 05:49 PM   #612
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: Faiz_ko 查看文章
2週目係難
不過如果有遲鈍同修羅符
瞬間降左一個層次。。
八掛一問,二週目最低LV個關係幾多Lv?

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 11:00 PM   #613
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
頭先去開信和,好耐冇睇game,諗住搵下隻仁王,好多間都冇,涼粉有隻日版,冇標價,我冇問。
行前啲轉角果間,行版中文,又冇標價,一於問下幾錢:
店員「698」
我「六九八?」
店員「六九八」
我即刻笑左出聲「哈!犀利喎
店員「係呀犀利呀

炒到離_晒譜,問左熟舖,星期六返貨,慢慢炒

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 01:21 AM   #614
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: wuxu 查看文章
八掛一問,二週目最低LV個關係幾多Lv?
好似係160lv
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 06:29 AM   #615
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: whassupbun 查看文章
頭先去開信和,好耐冇睇game,諗住搵下隻仁王,好多間都冇,涼粉有隻日版,冇標價,我冇問。
行前啲轉角果間,行版中文,又冇標價,一於問下幾錢:
店員「698」
我「六九八?」
店員「六九八」
我即刻笑左出聲「哈!犀利喎
店員「係呀犀利呀

炒到離_晒譜,問左熟舖,星期六返貨,慢慢炒
下載版初出連season pass 都唔駛600

普通版要700?食左懵仔丸啦佢

副任單挑西國無雙好吃力地難打

此篇文章於 02-22-17 06:31 AM 被 ~飛彈~@@ 編輯。
~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 09:23 AM   #616
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
下載版初出連season pass 都唔駛600

普通版要700?食左懵仔丸啦佢

副任單挑西國無雙好吃力地難打
當你用輕裝前閃避到拔刀術,就會感覺到佢係比一般屍狂仲要易打既BOSS
最麻煩既只係佢後半果隻二段狗

舊 02-22-17, 10:16 AM   #617
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Sar8 查看文章
斧有度衰係D技能好hea...
…尋晚REVIEW咗一陣,大概最有用既係體力+100

舊 02-22-17, 10:20 AM   #618
tszhim0776
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
當你用輕裝前閃避到拔刀術,就會感覺到佢係比一般屍狂仲要易打既BOSS
最麻煩既只係佢後半果隻二段狗
佢出狗既時候, 就行入舊石度

有關配點, 想問下各位既心得
見人話加多D"靈", 我本身唔多用99武 (太屈)
咁加靈, 係咪冇乜作用? 定係有其他幫助, 能力值上冇反映出黎?

目前進度: 一周目中後期, ~80LV
tszhim0776 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 10:26 AM   #619
神人ではない!新人だ

引用:
作者: tszhim0776 查看文章
佢出狗既時候, 就行入舊石度

有關配點, 想問下各位既心得
見人話加多D"靈", 我本身唔多用99武 (太屈)
咁加靈, 係咪冇乜作用? 定係有其他幫助, 能力值上冇反映出黎?

目前進度: 一周目中後期, ~80LV
堂堂正正咁打嘛

加靈主要係開守護靈ABT吧?其實唔太覺99武屈,不過本身除咗打靈石唔夠氣,真係冇咩用過…
另外,裝備有因應靈上升攻擊/防禦力既,印象中雷切(固有)同護符都有。
不過點咩好就真係答你唔到

舊 02-22-17, 11:03 AM   #620
Sar8
The One

爆一週目隻靈係可以升lv,所以話有冇用...等進度再後D既人答你

舊 02-22-17, 11:17 AM   #621
tszhim0776

引用:
作者: Sar8 查看文章
爆一週目隻靈係可以升lv,所以話有冇用...等進度再後D既人答你
引用:
堂堂正正咁打嘛

加靈主要係開守護靈ABT吧?其實唔太覺99武屈,不過本身除咗打靈石唔夠氣,真係冇咩用過…
另外,裝備有因應靈上升攻擊/防禦力既,印象中雷切(固有)同護符都有。
不過點咩好就真係答你唔到
OIC! 感謝兩位!
舊 02-22-17, 12:25 PM   #622
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
黑仔, 昨晚打兩個鍾都唔drop天狗切製法書
剩系執到柳生裝同信長裝製法書, 一個要白虎, 一個要蛇rear drop, 真系慢慢執成套算
最後又唔小心賣左首通蛇支弓同銃
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 03:24 PM   #623
tszhim0776

引用:
作者: 淡水 查看文章
黑仔, 昨晚打兩個鍾都唔drop天狗切製法書
剩系執到柳生裝同信長裝製法書, 一個要白虎, 一個要蛇rear drop, 真系慢慢執成套算
最後又唔小心賣左首通蛇支弓同銃
其實打製作書有乜野用?附帶能力好d? 見唔少人都有打。
d武器一直係血刀塚打返黎。
由手機版發出
舊 02-22-17, 04:12 PM   #624
神人ではない!新人だ

引用:
作者: tszhim0776 查看文章
其實打製作書有乜野用?附帶能力好d? 見唔少人都有打。
d武器一直係血刀塚打返黎。
由手機版發出
可以自己搵鍛治屋整出黎嘛。
打刀塚未必有你想要既武器/防具。

EXAMPLE 1
在下要輕裝(>30%),不過是但裝一件西國就已經超重,然後通街西國廚塚…
EXAMPLE 2
在下打東海篇DROP出黎既裝,件件要求技/體/剛10以上,不過鍛治屋整出黎要求好低(5、6…),而且仲係跟關卡LV…

此篇文章於 02-22-17 04:18 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 11:52 AM   #625
暗黑騎士
Game Master

轉送點(神社)有冇得選架唔該
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
火鳳燎原討論區~第146回~仁王之王 Asurada 日本動漫畫討論版 1002 03-27-21 06:09 PM
[絕對不適合未成年人仕觀看 OTZ] 今天的遊蕩團... 副題: Loli tachi: "oniichan? doko ni iru no?" KKH 照相館 67 08-14-06 11:47 PM
一粒香口膠Sony Ni-Cd or Ni-MH電幾錢左右? 繪夢 影音館 0 11-29-04 12:58 PM

現在的時間是 09:35 PM

手機版 | APP版