Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
H-GAMEの部屋>對戯畫[GIGA]專用討論區 VER.2 [JINIKI EXTEND Re:VISION2010年予定]
Metatron 03:10 AM 07-30-05
過唔到block perion beam,唔夠hit
johnnycage20 06:27 AM 07-30-05
一晩吾訓都終於Clear左追加Route
咁的結局認真脱力...

AI也好像低能左、定吾知D招勁左
好像Fullダウニー都可以用跳波(>15Hit)屈死就真是
Metatron 08:11 AM 07-30-05
係唔係clear左honey moon就有survivor?
白薔薇騎士 09:01 AM 07-30-05
作者: Metatron:
係唔係clear左honey moon就有survivor?
無記錯的話

尋日同b哥一齊打survivor
d人要打贏過
同夠版數及錢就可以買
b哥尚欠神o既終極形態同大河(殺神劍版)
就齊人
Metatron 10:10 AM 07-30-05
block mode玩成點?
白薔薇騎士 10:49 AM 07-30-05
block mode玩成點?
冇詳細留意過
我見過個表好多人
得1,2個?姐
Metatron 06:30 PM 07-31-05
基本敵人block mode完成,66%
最難係perion
nakakula 08:12 PM 07-31-05
我打survior打到220 stage 4万幾pts . 但仲未有金毛彈手指果個買既 , 係咪冇得到的 ?

最低果行的人除左優香之外 , 右邊果6個係來自邊套野的 ? a
johnnycage20 10:01 PM 07-31-05
基本敵人block mode完成,66%
最難係perion
勁呀
我玩到21%已經覺難

暫時想吾到無道招當身點Block
當身来喎、邊收得切招...
xeno 12:55 AM 08-01-05
原來...MESS既特典係...http://www.messe-sanoh.co.jp/paso/im...005/gs_dsj.jpg
nakakula 12:59 AM 08-01-05
作者: johnnycage20:
勁呀
我玩到21%已經覺難

教你乜招都好 , 第一hit可以狂按 , 打花果持都係咁打 , 打到佢反撃即block
Metatron 02:54 AM 08-01-05
作者: johnnycage20:
勁呀
我玩到21%已經覺難

空中貼地a,即block
白薔薇騎士 08:51 AM 08-01-05
作者: nakakula:
我打survior打到220 stage 4万幾pts . 但仲未有金毛彈手指果個買既 , 係咪冇得到的 ?

最低果行的人除左優香之外 , 右邊果6個係來自邊套野的 ? a
應該係冇得買(暫時打到350都未有),買野度唔見有空位

>最低果行的人除左優香之外 , 右邊果6個係來自邊套野的 ?
兩套,頭2隻係水色,最後3隻係戲隻AVG game(唔記得咩名),仲有1隻我唔記得係咩
Gashapon™ 11:30 AM 08-01-05
作者: xeno:
原來...MESS既特典係...http://www.messe-sanoh.co.jp/paso/im...005/gs_dsj.jpg
依張正
Metatron 11:32 AM 08-01-05
依張唔好,我bid另外兩張
nakakula 12:22 PM 08-01-05
Justice 版 新吹加 ハーレム 路程

chapter4
寮→礼拝堂→中庭
図書館→召還の塔→地下室

chapter5
正門→礼拝堂→食堂→校舎内→礼拝堂→闘技場
寮→地下室→森→医務室

chapter6
図書館 ( 不安を打ち明ける ) →森→校舎内→闘技場
医務室( 治療してやる ) → 図書館 ( ガ○レッド ) →中庭 ( やる )
医務室 ( 心配するな ) →校舎内 ( 礼を言う ) →闘技場 (威厳を取り戻す ) →正門

chapter7
森 ( 気にするな ) → 校舎内 ( 誤魔化す ) →医務室 ( 励ます )
→食堂→校舎内 → 礼拝堂→中庭→図書館→森→校舎→闘技場 ( 訓練をする )→学園長室

chapter8
うん、ここは兄として目を離すわけにはいかんな

一直打到 Chapter 15 最後 save 低

ハーレム END

load 返save 有吹加 scene
再生 08:36 PM 08-01-05
survival mode最盡可以去到幾多stage
玩左半日到stage 300仲見有stage 301就灰..
xeno 09:18 PM 08-01-05
依張唔好,我bid另外兩張
係WO...見到幾張冇 但係好正

另....隻GAME重未入手T_T
nakakula 10:30 PM 08-01-05
作者: 再生:
survival mode最盡可以去到幾多stage
玩左半日到stage 300仲見有stage 301就灰..

可能係有999 , 但已經買哂d野 ,d 分唔知仲有乜用

另外想問下點樣選場地 ?
Metatron 09:16 AM 08-02-05
真神係唔係有招全畫面必中即死技?
nakakula 10:53 AM 08-02-05
真神係唔係有招全畫面必中即死技?

空中A+B b 要敵人係畫面入面先中
白薔薇騎士 11:23 AM 08-02-05
>survival mode最盡可以去到幾多stage

460以上,最少有500

>真神係唔係有招全畫面必中即死技?

冇得擋同block

另外,b哥匯報block mode
已100%
......
mikemike 11:27 AM 08-02-05
作者: 白薔薇騎士:
另外,b哥匯報block mode
已100%
......
星期六晚就已經100%啦
白薔薇騎士 11:38 AM 08-02-05
作者: mikemike:
星期六晚就已經100%啦
佢叫我係匯報
我咪照post
同埋我又冇話佢尋日100%
我話已100%
nakakula 12:27 PM 08-02-05
作者: 白薔薇騎士:
佢叫我係匯報
已100%
多左d 乜野 ?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面