Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-19, 10:49 PM   #43501
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我剩係知刑部姬有伴了

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-19, 10:59 PM   #43502
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
1200石先抽到一隻阿榮
好傷

中間出過彩球但是阿周那

比阿哥都無咁唔開心

福袋目標槍系全員,金閃,伯爵 都可以但就出男呆
巨大特攻=無特攻......

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 02:11 AM   #43503
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
估唔到成個event都潛左水
美遊有d興趣(圖),雖然係限角但抽返o黎真係唔知有乜用,都係算(雖然無得攞朱古力禮裝...)
本來尋日打完高難(原來美遊做敵人果陣都幾煩),但銅素材仲差少少先夠數今日要打多幾場
睇返時間都估到佢聽日會開情人節event,但無限角PU又可以慳返同埋點解無夢火換
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
補血果方面少左、無得放無敵同英雄作成既梅林咁上下
不過補血量 寶具lv可以填補到

其實同梅林比唔太好 基本上以一隻support型既4星黎講算幾好了
咁佢個寶具同梅林撞到應一應,想唔比都唔得
引用:
作者: pet3 查看文章
目標預算準備中

中服10月的2.2故事布倫希爾德up時的5星禮卡
對防無視+對狂特攻 35%

是不是有一張lv20就夠用

還是要突破先有用?
凸左都係40%,自問打狂都係用返孔明/水著尼祿/降職算
引用:
作者: gingq7 查看文章
今次個活動太煩了, 一隻boss要打N次, 加埋9隻boss, 剩係打boss都40-50場
一隻boss打N次都唔係問題,平時打周回都係咁打,最煩係打打下要打其他關解鎖

舊 02-06-19, 06:17 PM   #43504
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
點睇都係做假
上傳的圖像
檔案類型: jpg 1549448389056.jpg (116.8 KB, 12 次查看)
檔案類型: jpg 1549448391246.jpg (106.2 KB, 11 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 06:36 PM   #43505
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: digiharuka 查看文章
要聽語音, 就要全吃所有舊後重拿
剛剛試了, 好似唔洗吃舊,
我直接換隨機, 出了已經拎過的passionlip朱古力的有語音劇情

passionlip語音劇情仲要唔止passionlip有語音, 連有大量對白的配角玉澡貓都有全語音
FGO d錢真係燒係莫名其妙的地方
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 06:38 PM   #43506
細路翔
The One

200石安全下莊

英國說大家抱團死
舊 02-06-19, 06:42 PM   #43507
gingq7

在my room入面, 有語音朱古力劇情和無語音係放在兩個唔同活動下,
即係要收齊有語音朱古力劇情就要全部都跑多次
舊 02-06-19, 06:48 PM   #43508
細路翔
The One

引用:
在my room入面, 有語音朱古力劇情和無語音係放在兩個唔同活動下,
即係要收齊有語音朱古力劇情就要全部都跑多次
反正你最後都係會無野做全部換晒黎餵寶石翁架啦

英國說大家抱團死
舊 02-06-19, 06:58 PM   #43509
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
鈴又要72個咁多點刷......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 07:10 PM   #43510
gingq7

引用:
作者: 細路翔 查看文章
反正你最後都係會無野做全部換晒黎餵寶石翁架啦
而我寶石翁卡在4張已卡了很久
黑聖杯/士狼/櫻/凛一早已突滿
舊 02-06-19, 07:41 PM   #43511
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
紫式部、雙賢妻狐周回SYSTEM可能

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 08:12 PM   #43512
細路翔
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
紫式部、雙賢妻狐周回SYSTEM可能
寶一得唔得

我試左試覺得又係崩壞級藍卡打手,射完一炮回起碼50%

仲有朕果然同阿褔一樣兩邊都有.....

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-06-19 08:15 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-06-19, 08:28 PM   #43513
Hextor

註冊日期: Feb 2008
新個D朱古力EVENT真係長好多
舊個D一兩句就完,唔SKIP示巴個睇左成個幾字

女武神個3人份EVENT正到

此篇文章於 02-06-19 09:02 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 08:49 PM   #43514
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
寶一得唔得

我試左試覺得又係崩壞級藍卡打手,射完一炮回起碼50%

仲有朕果然同阿褔一樣兩邊都有.....
直接回100都仲得

舊 02-06-19, 09:38 PM   #43515
Crazy Gamer

引用:
直接回100都仲得
豆爸代唔代用到單邊c狐?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 09:51 PM   #43516
細路翔
The One

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我試完剩係知堅係出豆爸+雙狐就直接回100%

英國說大家抱團死
舊 02-06-19, 11:43 PM   #43517
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
豆爸係邊個

舊 02-07-19, 12:03 AM   #43518
pet3
The One

引用:
豆爸係邊個
某3星壞人 (第一部第4章的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 02-07-19, 12:21 AM   #43519
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
某3星壞人 (第一部第4章的
呀 黑幕戈位w

舊 02-07-19, 05:30 AM   #43520
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
頂佢,又係得4張禮裝換
引用:
剛剛試了, 好似唔洗吃舊,
我直接換隨機, 出了已經拎過的passionlip朱古力的有語音劇情
我睇攻略wiki話唔食舊o既都可以照睇,之後變成未受取,但如果唔食左就攞o既話會真接變友點
搞到我要立即食返哂舊果堆佢,希望無食錯其他野

舊 02-07-19, 08:22 AM   #43521
細路翔
The One

引用:
呀 黑幕戈位w
佢係依家藍卡隊必備尿袋黎架喎,特別係他媽摸真係無咩人掛出黎既情況下

尋晚訓前好彩隻茅野抽到寶2,試過上晒buff之後可以一炮回到120%以上

如果一炮打唔死對面之後又剛好有一張藍卡串到+爆擊的話就直上200%

黑人問號級既回轉力....

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-07-19 08:27 AM 被 細路翔 編輯。
舊 02-07-19, 09:33 AM   #43522
pet3
The One

引用:
佢係依家藍卡隊必備尿袋黎架喎,特別係他媽摸真係無咩人掛出黎既情況下

尋晚訓前好彩隻茅野抽到寶2,試過上晒buff之後可以一炮回到120%以上

如果一炮打唔死對面之後又剛好有一張藍卡串到+爆擊的話就直上200%

黑人問號級既回轉力....
豆爸技2-3養到699就足夠?

我剛中了阿紫 (技888)
本身有小玉(技101010)
豆爸666

連射唔到

FGO 目標預算
舊 02-07-19, 04:24 PM   #43523
細路翔
The One

引用:
豆爸技2-3養到699就足夠?

我剛中了阿紫 (技888)
本身有小玉(技101010)
豆爸666

連射唔到
點會射唔到,人地唔掛玉你咪自己落多隻孔明

不過我豆爸2,3技都係lv10

英國說大家抱團死
舊 02-08-19, 01:40 AM   #43524
Crazy Gamer

想追婦長但抽多200石都冇.....

但嚟咗3隻紫式愛衣寶5咗......
舊 02-08-19, 02:10 PM   #43525
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
所有唔可以用嫁王同狐周回到既system都應該廢除

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:02 PM

手機版 | APP版