Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-25-07, 06:20 PM   #101
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
皇兄個部新屈機個駕駛者係咪橙

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 02-25-07, 06:40 PM   #102
xenogears1986
Registered User

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
橙兄做左rider,唔駛機
xenogears1986 目前離線  
舊 02-25-07, 06:44 PM   #103
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
cc實留有一手,
lulu陷入危機咁耐佢都冇郁手,
見住架屈船準備噴茄汁都係目無表情

毛哥要死果陣cc個樣都唔捨得,lulu係新寵,
應該唔會唔理佢死活掛
由c.c.直接指揮
Qe1 目前離線  
舊 02-25-07, 09:19 PM   #104
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
橙已經唔屬於任何組織
Qe1 目前離線  
舊 02-25-07, 09:34 PM   #105
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dawn 查看文章
橙已經唔屬於任何組織
唔係都係帝國咩
研究所d人都係屬於帝國

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 02-25-07, 10:23 PM   #106
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
如果有部新機俾橙哥用你話幾好....
wyhone 目前離線  
舊 02-25-07, 10:36 PM   #107
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wyhone 查看文章
如果有部新機俾橙哥用你話幾好....
如果橙哥唔使機都可以夠d新機打既話仲好

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 02-25-07, 10:56 PM   #108
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
如果橙哥唔使機都可以夠d新機打既話仲好
橙汁光殺炮
msz006 目前離線  
舊 02-25-07, 11:02 PM   #109
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-25-07, 11:04 PM   #110
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: money 查看文章
[IMG]http://tokyo.cool.ne.jp/lovelacus/2403455711byGAF.JPG[IMG]
最燒錢的毒物

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 02-25-07, 11:09 PM   #111
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: money 查看文章
來吧
我不怕的

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 02-25-07, 11:10 PM   #112
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: mikemike 查看文章
最燒錢的毒物
但呢套唔錯.......收得過
YALIU 目前離線  
舊 02-25-07, 11:39 PM   #113
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

惡搞

舊 02-25-07, 11:56 PM   #114
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
今集1box未必中儲得哂
..

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線  
舊 02-26-07, 12:05 AM   #115
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: House 查看文章
今集1box未必中儲得哂
..
用財力搭救

舊 02-26-07, 12:16 AM   #116
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
作者: mikemike 查看文章
最燒錢的毒物
Bandai做親代理既卡都唔會太傷既~

只會愈來愈頹~

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線  
舊 02-26-07, 12:20 AM   #117
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: hk101 查看文章
Bandai做親代理既卡都唔會太傷既~

只會愈來愈頹~
好似某種命咁 ?

舊 02-26-07, 01:44 AM   #118
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
惡搞
咁邊四個做橙兄身邊四個女仔 (後宮!?)
wyhone 目前離線  
舊 02-26-07, 01:50 AM   #119
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
好似某種命咁 ?
我有一套GSD第二代~(可以話叫做三代之中最好)
又有拉克絲,露娜,stella~(拉克絲唯一過二百蚊 )
依家頹哂啦~

最慘係第三代啦~
炒飯SP~
又有將可能化為不可能既男人SP(好似)
果代既SP好似淨係得卡加莉係女~

所以真係蓄Bandai出既卡都唔會太傷~
(可況講真啦~,真係唔係幾靚~睇過vol1 d sp~)

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線  
舊 02-26-07, 02:14 AM   #120
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
作者: wyhone 查看文章
咁邊四個做橙兄身邊四個女仔 (後宮!?)
ZERO/朱雀/Villetta/Kewell

岩岩好4個
|0| 目前離線  
舊 02-26-07, 05:27 AM   #121
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: msz006 查看文章
橙汁光殺炮
我成日覺得橙哥隻手會叮番紅蓮二式一鑊

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 02-26-07, 01:39 PM   #122
xenogears1986
Registered User

註冊日期: Sep 2006
lulu一早捉走朱雀先游說佢,而唔係當場游說就唔會搞到一身蟻

呢個我真係覺得攞戲黎做
xenogears1986 目前離線  
舊 02-26-07, 02:37 PM   #123
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: xenogears1986 查看文章
lulu一早捉走朱雀先游說佢,而唔係當場游說就唔會搞到一身蟻

呢個我真係覺得攞戲黎做
點捉 ?
全部黑騎沖落去圍佢 ?

舊 02-26-07, 03:09 PM   #124
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
用Slash-Haken五花大綁
|0| 目前離線  
舊 02-26-07, 06:56 PM   #125
greatultraman
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: xenogears1986 查看文章

呢個我真係覺得攞戲黎做
呢D就係LuLu本色, 次次本來個計劃好完美, 但係到最後果步一係比人亂入, 一係就自己壞腦
greatultraman 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 11:21 PM

手機版 | APP版