Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-09, 12:43 PM   #76
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 12:53 PM   #77
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: mikemike 查看文章
http://img179.imageshack.us/img179/3126/snapshot20090409123852.jpg
我個頭.............不自覺下向右打横90度

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 12:56 PM   #78
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
我個頭.............不自覺下向右打横90度
不用90度
75度優可

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 01:30 PM   #79
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
勁過加死氣喉
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 03:27 PM   #80
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
點解正宗會講英文=口="(無玩過game)
因為伊達係暴走族\/

=====================
另外依d動畫唔係無雙打卒…唔通玩計謀慢慢打…?三國誌?
隻game本身都係賣誇張,熱血同攪笑

舊 04-09-09, 06:06 PM   #81
御社神
Crazy Gamer

上杉講句野就搞到女忍高潮
舊 04-09-09, 09:20 PM   #82
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
好燃好搞笑,原本唔睇好呢部結果越睇越正
信玄企響馬背爬城牆果幕笑死..
風魔幾型,但俾信玄一擊退場
義元真係可憐..結果今川家旗下一個超能力者都無..?
信長出場甚有氣勢,可惜無對白
春日姐姐好銷魂

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 10:06 PM   #83
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今川本身係game入面都係得今川一丁友有名之嘛
仲要都係搞gag既

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:14 AM   #84
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
估唔到咁好笑的今川咁快比信長打死~
剛看依集之時,還以為會改不是信長殺今川,點知最後今川都係死在信長之下~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:21 AM   #85
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
今集啲人勁走樣…

但魔王出場真係好有型~
應該會繼續追落去~
~昊~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 02:07 AM   #86
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
game入面只要今川係玩家妥1...一樣可以屈機= ="
動畫真係嚴重弱化左佢= ="不過弱化得最後都係本願寺= ="
一粒音都冇發出過就死--
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 02:50 AM   #87
名前 なし
Junior Member
時間 なしだ﹗﹗﹗

註冊日期: Apr 2009
今集走樣人物
蒼紅主角、信玄同埋春日(尤其春日雙眼成日變

人妻出場已經有脾睇。唔,小褲褲希望(拖
名前 なし 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 10:10 AM   #88
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 御社神 查看文章
勁過加死氣喉
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 10:12 AM   #89
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死
望到預告,我估可能集集都有佢果d自我陶醉
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 10:20 AM   #90
御社神
Crazy Gamer

引用:
仲要兩隻馬打双上

春日今集好多殺必死
我初頭以為係八腳馬

春日個v deep到
舊 04-10-09, 10:53 AM   #91
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
D打鬥用第二隻畫風...笑左.......
同埋唔順風魔咁快輸同輸得咁樣衰.....

強力若本的確利害.......聲都唔出已經咁有壓迫感,

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
點解正宗會講英文=口="(無玩過game)
因為佢有個外國人老婆....you see??
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:43 PM   #92
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
風魔出場好型,一閃已經晌信玄面前
不過佢啲攻擊係咪傻咗啲?明明俾人擋哂都仲要係咁斬
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:48 PM   #93
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 如月刃 查看文章
風魔出場好型,一閃已經晌信玄面前
不過佢啲攻擊係咪傻咗啲?明明俾人擋哂都仲要係咁斬
可能佢d攻擊要一set set咁出

不過佢算唔算係領左便當..... ?
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:53 PM   #94
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 6078 查看文章
可能佢d攻擊要一set set咁出

不過佢算唔算係領左便當..... ?
一定唔係
最後信玄講嘢嗰時鏡頭有影返上去,嗰時風魔已經唔見咗

睇嚟佢嘅設定係一君主死後就投靠另一君主
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 01:10 PM   #95
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 暗黑流星cal 查看文章
D打鬥用第二隻畫風...笑左.......
同埋唔順風魔咁快輸同輸得咁樣衰.....

強力若本的確利害.......聲都唔出已經咁有壓迫感,

因為佢有個外國人老婆....you see??
強怕強力若本一出聲就無晒壓迫感咋
若本配信長果種カリスマ唔係重於莊嚴

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-10-09, 04:01 PM   #96
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
引用:
作者: 如月刃 查看文章
一定唔係
最後信玄講嘢嗰時鏡頭有影返上去,嗰時風魔已經唔見咗

睇嚟佢嘅設定係一君主死後就投靠另一君主
風魔係傭兵而已
邊個比錢就幫邊個

舊 04-11-09, 01:58 AM   #97
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
風魔可能真係消失--佢係冇人配音既係game度.......
動畫唔知.......係game入面佢除左幫北條冇做過其他野.......
動畫可能想盡快整走d唔重要既= ="好似今川/本願寺(比秒殺更快既速度- -)/北條氐政呢d....
冇人配音既風魔可能係第2個同本願寺差不多咁快速秒殺既人- -"

反白...........
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-09, 02:17 AM   #98
神風@AMD
Action!

唔知會唔會出五本槍…
希望淺井長政可以頂耐d

虛張聲勢.今川義元,咁快死左…
感覺啊教主都係比人秒殺既角色

舊 04-12-09, 01:05 AM   #99
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
左邊係CBC電視台放送版
右邊係TBS電視台放送版

舊 04-12-09, 01:09 AM   #100
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

CBC>>>>>>>>>>>>>>TBS
TBS堆表情太濃厚,反而唔夠一致

ペルソナ5

隨時更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 02:38 AM

手機版 | APP版